Dítě nebo láska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
22.1.12 13:13

Nemyslím si , že jsi největší svině, ale v podstatě si se sama pasovala do role chudinky, která může pouze paběrkovat a čekat, jak se rozhodne milencova manželka…

• Citovat
  • Upravit
Dorothea
22.1.12 13:26

.......tohle téma je asi staré jako lidstvo samo…

Proč si sakra mladý holky komplikujou život a začínají vztah se ženatým chlápkem s dítětem......
Zažila jsem obě role..........čeká tě jenom trápení.

• Citovat
  • Upravit
5345
22.1.12 13:47

Zakladatelko, nečetla jsem diskusi, ale tady asi pochopení nenajdeš…ať čtu jakoukoliv na toto téma, maminky zde se zastávají podvedené manželky, berou to ze svých pocitů kdyby se na jejím místě ocitly samy.
Nemá cenu tě soudit, zda je to správně nebo ne, ani nám to nepřísluší, každý svého štěstí strůjce :-)
Můj manžel se také kvůli mě rozvedl (děti ovšem byli již o dost starší)a nesnáším řeči typu že jsem rozvrátila rodinu. Já mám svědomí čisté, podle mého názoru, kdyby to tak klapalo, nemá důvod hledat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
22.1.12 13:55

No, bezdetne milence se asi tezko vysvetluje, za co ze ta svine manzelka bojuje. Az budes v jeji roli, budes to vedet presne. O nefunkcnosti vztahu bych si promluvila s ni(teoreticky), protoze z ust jejiho manzela to zni urcite diametralne odlisne. Kdyby byl vztah tak nefunkcni, pustila by ho uz k vode(nebo on ji). A o udrzeni dobreho bydla vypravej, az budes sama doma na rodicovsky, v cizim baraku, s malym ditetem a bez hlidani a prace. Pak teprve pochopis, jak je na tom jeho zena. S tvou situaci se to neda srovnat, byt tebou padim. A byt tou manzelkou, budu jeste vetsi svine. Uvedom si, ze si s ni poridil dite, coz je fakt, ktery by slusny chlap mel mit na mysli porad(predpokladam, ze o nesluseho, ktery na svoje dite kali, by zadna normalni zenska nestala), takze proste nemuzes ocekavat, ze svoje dite nebude chtit vidat. Pokud doufas, ze opusti rodinu, bude se venovat jen tobe a na deti uz nepomysli, budes se moc divit, az budete mit nejake spolu, dopadnes pravdepodobne uplne stejne jako jeho prvni zena. At uz je to s jeho vztahem k rodine jakkoli, jedno je jiste, nikdy nemuzes pochopit, jak je na tom jeho zena, a cim skoro kazde manzelstvi projde, kdyz si poridi deti, takze nemas pravo soudit… z meho pohledu slova z ust milenky zenateho muze o konecne opravdove lasce zni jako fakt dobry vtip..nemuzu si pomoct…

A jeste neco, ano jsi mozna z rodiny, kde rodice zustali spolu kvuli detem… ale nevis, jak bys na tom byla, kdyby se rozvedli, mozna by ti ta situace prisla jeste horsi… :nevim: navic, ve trech letech bys obe situace jiste videla jinak nez jako dospivajici…promluv si o tom s mamou, mozna ti nastini siuaci i z jineho pohledu..( a mozna ti rekne, jak se citila v roli podvadene manzelky)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
22.1.12 14:24

Milá zakladatelko, já ti poradím, jestli je ta jediná osudová velká a největší láska tvého života, tak seber batoh, vem si půl roku volno a odjeď někam do světa. Bez telefonu samozřejmě. A tvůj drahý se tím pádem může jako svobodný člověk dle sebe rozhodnout. Po pravdě moc by mě překvapilo, kdyby od ženy opravdu odešel, zařídil bydlení, rozvod a upravil styk se synem po rozvodu. Nicméně měl by prostor a nikdo by na něho netlačil a tím pádem by nemohl nikoho následně vinit ze svého rozhodnutí. Co se týká tvých info o manželce, dám krk za to , že jsou minimálně polopravdy, spíš nepravdy. A ty? Nikdy nevíš, koho potkáš a jestli tvůj drahý je ten jediný pravý na celém světě, tak to nejspíš poznáš, až se vrátíš.
A ještě něco, doufej, že až budeš mít rodinu a dítě, je jedno už s kým, že se do podobné situace, jako je žena tvého drahého nedostaneš, protože nemáš ani špetku tušení, jaké to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
22.1.12 14:27
fabulous píše:
Ahoj, ja jsem manzela po dlouhodobe milence vyrazila z domu. A ano, byla jsem strasna manzelka,ktera ho podle nej dohnala az k podvadeni Taky ji napovidal spoustu konin a nechtelo se mu odchazet od rodiny. Dva roky to tahl na obe strany.Dnes jsem rozvedena, byvaly je stale s tou samou milenkou, ted uz pritelkyni a nejvetsi sranda je, ze ji podvadi se mnou…nejsem pomstychtiva, ale preju ji to z celeho srdce a ani se snazit nemusim.inko

Přesně takhle to vidím já… Pokud manželku má stále rád, ona jeho nejspíš taky když se ho nechce vzdát, tak bez sebe nezůstanou…
Odejde od ní, bude bydlet s tebou, ale jak dlouho?? 13 let je dlouhá doba, bude mu to scházet co prožíval s manželkou a hlavně s dětmi.. a začne se vracet zase k nim domů..
Nikdy, Nikdy bych nešla do ženatého muže, ještě když má malé dítě…Z hlavy je nevymaže.. Můžu vědět kolik je vám let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.12 14:27

Zažila jsem jak být milenkou ženatého muže, tak stav, kdy si přítel našel milenku ještě v době, kdy jsem byla těhotná (těhotenství bylo plánované, byli jsme spolu 10 let). A řeknu ti…už nikdy více bych nechtěla být ani na jedné z těch stran. Pokud tvůj přítel tak moc lpí na svém dítěti, pokud ho tak moc chce vidět, pak se obávám, že dříve nebo později odejde od tebe zpátky k manželce (pokud se tedy vůbec odhodlá od ní odejít). Pro některé táty je dítě obrovský magnet a i kdyby byla jeho manželka sebevětší fúrie, raději s ní zůstane a občas si někde vrzne, než aby odešel a viděl své dítě s bídou dvakrát do měsíce. Užij si momentální zamilovanost, ale moc si od toho vztahu neslibuj :nevim: . Ono se taky může stát, že se takto budeš plácat x let ve vztahu se ženatým mužem, pořád dokola bude on řešit, zda odejít od manželky a syna a nakonec zjistíš, že se vztah nikam neposouvá a ty jsi prošvihla nejkrásnější roky, kdy už jsi mohla být třeba vdaná a mít mimčo…a třeba už bude na mimi pozdě :| .

• Citovat
  • Upravit
4200
22.1.12 14:32
Anonymní píše:
Zažila jsem jak být milenkou ženatého muže, tak stav, kdy si přítel našel milenku ještě v době, kdy jsem byla těhotná (těhotenství bylo plánované, byli jsme spolu 10 let). A řeknu ti…už nikdy více bych nechtěla být ani na jedné z těch stran. Pokud tvůj přítel tak moc lpí na svém dítěti, pokud ho tak moc chce vidět, pak se obávám, že dříve nebo později odejde od tebe zpátky k manželce (pokud se tedy vůbec odhodlá od ní odejít). Pro některé táty je dítě obrovský magnet a i kdyby byla jeho manželka sebevětší fúrie, raději s ní zůstane a občas si někde vrzne, než aby odešel a viděl své dítě s bídou dvakrát do měsíce. Užij si momentální zamilovanost, ale moc si od toho vztahu neslibuj :nevim: . Ono se taky může stát, že se takto budeš plácat x let ve vztahu se ženatým mužem, pořád dokola bude on řešit, zda odejít od manželky a syna a nakonec zjistíš, že se vztah nikam neposouvá a ty jsi prošvihla nejkrásnější roky, kdy už jsi mohla být třeba vdaná a mít mimčo…a třeba už bude na mimi pozdě :| .

No podle toho co zakladatelka psala, mu vadí už jen to, že by syna viděl „jen“ o víkendu - častěji by ho asi viděl těžko, kdyby od ženy odešel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chiaraa
22.1.12 14:36

Jsem na tom malinko jinak než zakladatelka, jak už jsem naznačila výše, ale přesto jsem v zásadě pořád milenka. Ale těžko mladá a naivní, je mi třicet a prožila jsem si svoje a dá se říct, že nejkrásnější roky jsem už stejně prošvihla nezávisle na týhle situaci :-(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.12 14:41

Ráda bych se přidala k diskuzi omlouvám se za anonym, ale co říkáte na model já vdaná dítě 7 let a jsem zamilovaná do ženatého ten má dítě 10 let. Kdo v tomto případě koho bere rodině. Nevím jak to řešit do rozvodů se nehrnem, závazky jako hypo atd.Jsem taky krá.. co svádí ženatého muže nebo on je haj.. že podvádí ženu a nebo úplně naopak :( Prostě chci tím říct, že někdy tomu člověk neporučí mám výčitky,že jsem nezůstala jen u snů,ale nelituji toho …
 AN

• Citovat
  • Upravit
22.1.12 14:44

Odhliadnuc od toho, co si o milenkach myslim … zakladatelka, to Ti nevadi byt vo vztahu v trojici? Lebo to budes aj ked sa chlap rozhodne odist za Tebou. Pretoze syn ostane s matkou, a okrem vikendov a alimentov bude musiet s matkou riesit hromadu ostatnych veci. Extra peniaze, kruzky, zajazdy, choroby, kazen … Jeden z dovodov preco JA nemam chlapa s dietatom z predchadzajuceho vztahu je to, ze som nechcela ist do vztahu, v ktorom uz dosmrti bude figurovat cudzia zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.1.12 14:45

fakt by mě zajímalo ,jak mají takovéto milenky poskládané morální hodnoty. Připraví dítě/děti o tátu , rozvrátí v klidu manželství ,protože to je přece láska na první pohled :nevim: I láska na první pohled se časem změní až mu začne milenka prát ponožky a rodit děti .
vím ,že svůj velký díl má i ten dotyčný muž. Ale pokud by to byla ženská morálníma hodnotama, udělala by již výše psané. šla by z jeho blízkosti s tím,že pokud je ta láska tak velká,dá si muž veci řádně do pořádku a s ní začně s čistým štítem,vyřešenou situací-dětmi ,vyrovnání s manželstvím,atd…

• Citovat
  • Upravit
12505
22.1.12 14:45

nějak už nepíše zakladatelka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.12 14:48
Anonymní píše:
Ráda bych se přidala k diskuzi omlouvám se za anonym, ale co říkáte na model já vdaná dítě 7 let a jsem zamilovaná do ženatého ten má dítě 10 let. Kdo v tomto případě koho bere rodině. Nevím jak to řešit do rozvodů se nehrnem, závazky jako hypo atd.Jsem taky krá.. co svádí ženatého muže nebo on je haj.. že podvádí ženu a nebo úplně naopak :( Prostě chci tím říct, že někdy tomu člověk neporučí mám výčitky,že jsem nezůstala jen u snů,ale nelituji toho …
AN

Co takto zacat zit vo stvorici? Aj deckam by bolo lepsie ako jedinackom :andel:

Ku podivu som sa raz tak zhodla s kolegom, zarytym ateistom co sa mu pri slove viera vyhadzuju vyrazky, ze by nebolo od veci, keby sa tu zase nejakym sposobom pritiahla moralka. Lebo dnes ma kazdy na vsetko pravo, ale zodpovednost ani voci vlastnym detom :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.1.12 14:51

Lebo dnes ma kazdy na vsetko pravo, ale zodpovednost ani voci vlastnym detom
krásně napsané :pankac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie