Dítě nebo láska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35329
22.1.12 19:45
Anonymní píše:
Je ale zvláštní, že plno manželek to zvládá i s dětma a s prací doma ten sex.
A když děti nejsou tak není sex proč?
mroe píše:
no prave, chyba podvadenych manzelek je v tom, ze po zjisteni nevery nenacpou manzelovi vsechny deti a neposlou je i s kosem spinaveho pradla a neumytym nadobim k milence…po pracovnim vikendu uz by urcite tak nehyrila pochopenim, radosti z dobre odvedene prace a treninkem uzasnych deti sveho milence… a mozna by ji i doslo, proc manzelka nema na sex chut…
Ano, nektere to zvladaji lip a nektere hur. A stejne tak to nekteri manzele zvladaji hur a nekteri lip… i deti jsou ruzne, nektere jsou narocnejsi… tohle muze napsat jen zena, co deti nema…sorry…tim padem ti chybi dost podstatny nahled do problemu…
proc neni sex u bezdetnych nevim… pricin bude jiste spoustu, ale tam o tolik nejde, kdyz nemaji deti…ja v tom vidim dost podstatny rozdil…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.1.12 19:47
Anonymní píše:
mroe píše:
no prave, chyba podvadenych manzelek je v tom, ze po zjisteni nevery nenacpou manzelovi vsechny deti a neposlou je i s kosem spinaveho pradla a neumytym nadobim k milence…po pracovnim vikendu uz by urcite tak nehyrila pochopenim, radosti z dobre odvedene prace a treninkem uzasnych deti sveho milence… a mozna by ji i doslo, proc manzelka nema na sex chut…

jasně že i manželky mají rády sex. Ale jak říkám,při tom romantickém povídání mu ještě vyper fusky,trencle, uvař mu ,pak vášnivý sex a dlouhá romantická diskuze. Zopakuj to 365× a uvidíme o čem budete cvrdlikat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.12 19:47
Ano,ten muj děti neměl a stále nemá :-) což me ale neomlouvá :-) a ano, je možný, že mě jen využil, ale to je ted už jedno…
mroe píše:
Anonymní píše:
mroe píše:
Ano, nektere to zvladaji lip a nektere hur. A stejne tak to nekteri manzele zvladaji hur a nekteri lip… i deti jsou ruzne, nektere jsou narocnejsi… tohle muze napsat jen zena, co deti nema…sorry…tim padem ti chybi dost podstatny nahled do problemu…
proc neni sex u bezdetnych nevim… pricin bude jiste spoustu, ale tam o tolik nejde, kdyz nemaji deti…ja v tom vidim dost podstatny rozdil…
  • Citovat
  • Upravit
1710
22.1.12 19:58
Oter píše:
Anonymní píše:
Tak já bych se zase chlapů zastala, samozřejmě jsou výjimky, ale nedělala bych ze všech takové prasata! Zamilovat se opravdu může každý - nevím, zda-li je to případ zakladatelky - ale můj bratr(svobodný, bezdětný) si naopak začal s vdanou, jedno dítě, prostě lásce se nedalo poručit, teď jsou spolu už 12 let a neznám klidnější a šťastnější pár.
Takže nemyslím, že pokaždé musí jít jen o sex!
A zakladatelka hned nemusí být bezcitná mrcha, která ničí rodinu a dotyčný muž záletník, který uteče i zakladatelce. Život nemá jen jednu stranu mince…
Markéta
Souhlasím. Může se stát, že se jeden nebo druhý z manželství zamilují a cítí, že ten dotyčný je ten pravý. Ovšem pak by měl odejít a ne se snažit něco dávat dohromady v rodině. A co psala zakladatelka - manželka chce finančně zajistit (což je pochopitelné) a dítě manžel může vidět o víkendu (víc asi těžko normální ženská dovolí). No a chlap - když si je jistý svou láskou k dotyčné, tak udělá všechno, aby mohl být s ní, ne?

Víc asi těžko normální ženská dovolí?To si snad děláš srandu,né? :nevim: Za prvé už ten výraz dovolí,oba jsou snad rodiče dítěte a za druhé,proč by otec nemohl vídat svoje dítě častěji třeba i denně!!Je to jeho právo a hlavně právo dítěte na otce.Takže když oba budou mít zájem,tak jedině dobře.Dítě není výhradním majetkem ženy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
22.1.12 19:59
Anonymní píše:
Ano,ten muj děti neměl a stále nemá :-) což me ale neomlouvá :-) a ano, je možný, že mě jen využil, ale to je ted už jedno…
mroe píše:
Anonymní píše:
mroe píše:

Pokud nemel deti, zahybal a nakonec se vratil k manzelce, byla asi lepsi nez ty, at uz to znamena cokoliv(bohatsi, vlivnejsi, tolerantnejsi nebo co ja vim…) nebo proste jen nemel chut menit zazite( hypoteka…). Nebo si jen vyzkousel, ze mu obcasnou neveru manzelka asi bude tolerovat, tak co by se namahal… to ti ale snad nejak vysvetlil, ne?… kdyz v tom nejsou deti, jsou asi duvody malinko jine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.12 20:03
Jak jsem psala, od začátku jsme měli jasno v tom, že spolu nezůstaneme, že on zůstane se ženou a věděli jsme i kdy se rozejdeme. Nedávno jsme se rozešli, ale z jiného důvodu než jsme se domluvili, ale bylo to jedině dobře pro oba dva. Konečně jsem klidnější, můžu v klidu spát a ne se pořád nervovat.
mroe píše:
Anonymní píše:
mroe píše:
Anonymní píše:
mroe píše:
Pokud nemel deti, zahybal a nakonec se vratil k manzelce, byla asi lepsi nez ty, at uz to znamena cokoliv(bohatsi, vlivnejsi, tolerantnejsi nebo co ja vim…) nebo proste jen nemel chut menit zazite( hypoteka…). Nebo si jen vyzkousel, ze mu obcasnou neveru manzelka asi bude tolerovat, tak co by se namahal… to ti ale snad nejak vysvetlil, ne?… kdyz v tom nejsou deti, jsou asi duvody malinko jine…
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.12 20:04

Já se teď nechci nijak zastávat zakladatelky, ale po přečtení tohohle všeho mě napadá otázka - ona je ta, která ničí rodinu a tahá od ní muže/tátu. Ale kdyby bylo vše tak OK, tak svolil by vůbec ten chlap, aby k takové situaci došlo? Když to nebude ona, bude to jiná............. Myslím, že minimálně 50% vinu má ten chlap. A napadá mě tak příklad z mého okolí - „naoko fungující“ rodina, 10 let svoji, dvě děti - 6 let a 3 roky.
On mimo to nemanželské dítě - 3 roky (bývalá milenka s manželkou ležela v porodnici), vztah s bývalou milenkou cca 3 roky, předtím milenka 2 roky, současná milenka 3 roky.
I za takového chlapa byste tak bojovaly jako manželky??? Nutno říct, že ona o všech jeho milenkách ví.

• Citovat
  • Upravit
35329
22.1.12 20:13

Ale samozrejme, ze ma vinu i ten chlap.. jenze chlapi uvazuji necim jinym nez hlavou, bohuzel… v pripade, ktery uvadis, zalezi na manzelce, ona musi vedet, proc s nim ztraci cas… protoze jemu to tak zrejme uplne skvele vyhovuje… pokud i ona v tom ma jasno, pak je to jen a jen jeji rozhodnuti… jenze v tom z jeho strany asi nebude zamilovanost, ze jo? spis vycuranost…pochybuju, ze jeho milenky basni o velke lasce… vcetne te posledni, pokud neni hloupa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.12 20:18

mroe
Jak jsem psala - příklad z mého okolí - můžu reagovat, osobně znám především jeho a současnou milenku, manželku jen tak okrajově.
Těžko říct, o co tam jde. Ze strany současné milenky tam podle mě jde o lásku, z jeho strany k ní si myslím také. Všude se ukazují, znají své rodiny, mají společné známé, představuje ji obchodním partnerům jako svoji přítelkyni. Ona se zná s jeho dětma, jezdí společně na výlety.
Nevím, jak přesně jsi myslela vyčůranost z jeho strany, nevím v čem přesně, nepochopila jsem to. Ale zrovna u těchto dvou mi to připadá opravdu jako láska, jsou moc hezký pár.
Nevím, těžko říct....... :nevim:

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
22.1.12 20:22
Anonymní píše:
Já se teď nechci nijak zastávat zakladatelky, ale po přečtení tohohle všeho mě napadá otázka - ona je ta, která ničí rodinu a tahá od ní muže/tátu. Ale kdyby bylo vše tak OK, tak svolil by vůbec ten chlap, aby k takové situaci došlo? Když to nebude ona, bude to jiná............. Myslím, že minimálně 50% vinu má ten chlap. A napadá mě tak příklad z mého okolí - „naoko fungující“ rodina, 10 let svoji, dvě děti - 6 let a 3 roky.
On mimo to nemanželské dítě - 3 roky (bývalá milenka s manželkou ležela v porodnici), vztah s bývalou milenkou cca 3 roky, předtím milenka 2 roky, současná milenka 3 roky.
I za takového chlapa byste tak bojovaly jako manželky??? Nutno říct, že ona o všech jeho milenkách ví.

S takovým chlapem bych nebyla ( nejsem).Na to se mám moc ráda. ;)

• Citovat
  • Upravit
35329
22.1.12 20:25

No, ja nevim - je stale s manzelkou a milenka je ctvrta v rade… tak asi neco v tom bude, ze jo? Vycuranost? treba v tom, ze manzelka se stara o deti a jeho servis a on si uziva s milenkou.. s manzelkou jsou taky hezky par?jestli bych bojovala na jejim miste nevim… protoze na jejim miste nejsem… ale spis asi ne… proc se nerozvede, kdyz uz v tom maji zrejme jasno i deti?sama rikas, ze do toho nevidis a dokud nejses na jejim miste nemuzes soudit…
ovsem te posledni milence se dost divim… s jeho minulosti, bych si o nej neoprela kolo…nema strach, ze az ji udela dite, odletne za dalsi mladsi kvetinkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.12 20:31

mroe
Jo takhle, už rozumím :) Milenka už je to několikátá, to jen co jsem tak zvládla počítat 8o To ještě s těma předchozíma bylo několik náhodilých, víceméně je tato poslední milenka první jedinou milenkou, teda jestli mi rozumíš :lol:
Jo s tou vyčůraností máš asi pravdu. Manželka se stará, pere, žehlí a on mezitím spává u milenky.
Hezký pár s manželkou? Těžko říct, nechodí spolu nikam. Když tak nad tím přemýšlím, každý mají svůj život. Když se náhodou někde objeví spolu, je mezi nima tak dvoumetrová mezera. Kdysi jsem se s ním na tohle téma bavila, jestli si uvědomuje, že svou ženu tímhle zesměšňuje, protože on je docela „velká osobnost“ v našem městě a odpovědi se mi dostalo, že si to dělá sama, má být dávno pryč. Těžko říct, jak to tam vlastně funguje a o co tam jde.
Každopádně jeho manželky je mi opravdu líto, protože celé město o této sitauci ví a baví se nad ní. :(

• Citovat
  • Upravit
35329
22.1.12 20:36

No, muslim, ze vetsi chudak je on a zesmesnuje se vic on… proc jeste neni pryc on? kdyz je tak velka osobnost ve meste? Mozna jsou v tom prachy, o rodinu v tom pripade asi nejde…ale divim se te milence, je mlada, krasna a bezdetna, ze jo?( a mozna trochu naivni a hloupa, kdyz veri, ze k ni se bude chovat jinak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
22.1.12 20:41
Anonymní píše:
I za takového chlapa byste tak bojovaly jako manželky??? Nutno říct, že ona o všech jeho milenkách ví.

Za takového chlapa ne, ale za jeho peníze (zvlášť pokud tečou z postavení, které jsem mu pomáhala budovat) jo!
Dokud je manželka manželka, má nárok na stejnou životní úroveň jako manžel. Po rozvodu by měla leda tak alimenty na děti.
Nehledě na to, že se může ušklibovat nad milenkou, která by se (možná) ráda stala manželkou č. 2, a nemůže chlapa dohnat k rozvodu… a nesmí moc tlačit, nebo se na ni vyprdne úplně… No, vyčůraná a zlomyslná jsem na to dost, abych si spočítala, jestli se mi rozvod vyplatí nebo ne. To by mě na místě té manželky č. 1 musel chlap začít mlátit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.12 20:42

mroe
Myslím, že co se týká manželství, tak tam jde opravdu jen o peníze. Z obou stran. On toho zvládl hodně vybudovat a asi se mu nechce o polovinu toho přijít.
Milenka je moje kamarádka. Taky ji moc nechápu. Jak píšeš - relativně mladá, relativně hezká a bezdětná. Mám z ní pořád dojem hrozné zamilovanosti - i po třech letech. A je fakt, že on se k ní chová moc hezky, i z jeho strany tam láska je, je to na nich vidět.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky