Dítě nebo láska

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.1.12 20:47

Knihomyš
Ano, to je to, co jsem psala, že tam asi půjde z její strany o prachy.
Nevím, nedokážu si představit ani jednu z těch rolí. Jako manželka bych nesnesla to, že mi chlap spává jinde, ukazuje se jinde s cizí ženskou, tahá za ní moje děti,...... Já bych na tohle opravdu neměla.....
Jako milenka bych pochopitelně nezvládla to, že jsem pořád na druhém místě a to už tři roky bez hnutí na jednom místě.

• Citovat
  • Upravit
káťa
22.1.12 20:49

Jasně, jediný, komu situace naprosto vyhovuje, je chlap. A proč by něco měnil, když si z každé ženské bere to lepší a všichni mu to tiše tolerují. Neváží si podle mě ani jedné :think:

• Citovat
  • Upravit
9025
22.1.12 21:04
lucineeccka píše:
RyBANA píše:
Sex tam byl ale o sexu to nebylo :lol: Zdá se mi to, nebo to říkají všechny milenky? :mrgreen:
Nezdá, říkaj. :mrgreen:
A chlapi zase říkattakovýto " no víš, my s manželkou už dlouho nerozumíme,ona je taková a maková,skoro spolu nespíme" Já nechápu, ty ženský na to furt skáčou. :think: :?
:potlesk: :potlesk: Jo, tak to mi připomíná kamarádku, která se stala milenkou jednoho ženáče a on jí tvrdil, že s manželkou už rok nespal, že od porodu syna nic a pak nejednou přišel za tou mou kamarádkou a pochlubil se, že mu manželka po roce najednou dala, že byl strašně překvapenej. :mrgreen: :mrgreen: Chlapy jsou dobytci.A tu mojí kamarádku jsem varovala… dopadne taky špatně, asi jako tady zakladatelka. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6866
22.1.12 21:05

Proč by mělo jít o prachy ze strany manželky? Ona by svoji polovinu dostala při rozvodu. Otázka je jestli on ji to chce dát. Nebo zastáváte ten názor " já to vybudovat, já byl ten pracující a ty jsi seděla doma tak jdi s holým zadkem" ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
22.1.12 21:09

Anonymní, já nevim. Záleží, jestli manželka bere manželství jako romantický svazek nebo jako svého druhu zaměstnání. Nějak jsem nepochytla, kolik mají dětí, ale nevím, jestli bych na jejím místě v případě rozvodu snesla krom šoku dětí (pokud spolu před nimi vycházejí slušně) zřejmě výrazný ekonomický propad (hlavně kvůli dětem), odříznutí od peněz, na kterých se asi podílela a má na ně právo, ztrátu domova, stěhování, v podstatě „vítězství milenky“, co ho bude mít jen pro sebe…
Osobně si dokážu představit, že po vyvanutí emocí bych to měla jako to zaměstnání, kdyby se chlap choval nějak normálně. Ale nepředpokládám, že bych na tom chlapovi nějak citově lpěla - kdyby jo, tak by to byla jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
22.1.12 21:16

Já si myslím,že skočit zadanýmu nebo ženáčovi na špek je průšvih, on je kanec a ta co mu na to skočí je pěkná blbka. Ono se totiž velice často stane, že to udělá jednou, odejde od jedný rodiny, za pár let to udělá tobě. A jáká to byla láska :mrgreen: Jak tady píše zakladatelka i anonymní, všechny si myslíte, že je to osudový, prd každá láska je přeci osudová. Osud řídí životy nás všech a všechno co nás potká je osudový.
Chlap, kterej nechá rodinu ve štichu to udělá znova a třeba pak tej milence, která se stala jeho další ženou a měla s ním další dítě.
:zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
22.1.12 21:20

No polovinu by sice dostala, ale uz vidim ty soudni tahanice( hlavne pokud on je nejake vetsi zvire), navic celkovy mesicni financni propad by rodina urcite zaregistrovala…pokud uz neni citove zainteresovana( coz uz asi neni, jinka by v tom nesetrvavala), tak je s nim jen kvuli financim… Takze stejne jako blbec vypada spis on ;) ale zrejme ho to netrapi a stav mu vyhovuje(proc by ne, je mu asi jedno komu dava penize na domacnost). Jako jedineho loosera vidim milenku…z toho vztahu nic nekouka, na svoje deti muze asi zapomenout, nebo pokud budou, muze se rovnou pripravit na drahu puvodni manzelky( s dalsimi milenkami v zadech), to ma skoro jako jistotu… ale laska je holt slepa( jen bohuzel - jen z jeji strany)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
22.1.12 22:13
Anonymní píše:
Já se teď nechci nijak zastávat zakladatelky, ale po přečtení tohohle všeho mě napadá otázka - ona je ta, která ničí rodinu a tahá od ní muže/tátu. Ale kdyby bylo vše tak OK, tak svolil by vůbec ten chlap, aby k takové situaci došlo? Když to nebude ona, bude to jiná............. Myslím, že minimálně 50% vinu má ten chlap. A napadá mě tak příklad z mého okolí - „naoko fungující“ rodina, 10 let svoji, dvě děti - 6 let a 3 roky.
On mimo to nemanželské dítě - 3 roky (bývalá milenka s manželkou ležela v porodnici), vztah s bývalou milenkou cca 3 roky, předtím milenka 2 roky, současná milenka 3 roky.
I za takového chlapa byste tak bojovaly jako manželky??? Nutno říct, že ona o všech jeho milenkách ví.

Z mého pohledu má chlap podíl tak 70%. Bezdětná holčina si těžko představí, jak funguje rodina s dětmi a jaké škody může rozchod rodičů na dětech napáchat :( Neříkám, že je bez viny, ale spíš mi přijde naivní no :(
Osobně bych za chlapa bojovala. Ale svým způsobem - vyrazila bych ho :jazyk: Do měsíce by byl zpátky :mrgreen:
Jednorázový úlet bych teda neřešila, pouze vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
23.1.12 00:31

zakladatelko: jsem defakto ve stejné pozici, akorát manželka to tak úplně neví, takže ho nevyhodila. Chtěl by být se mnou, ale kvůli dětem nechce. Nicméně naproti tomu mě neustále kontaktuje. Mluví o našem vztahu v minulém čase, ale pořád píše, jak moc mě miluje a potřebuje vidět Je to situace totálně k hovnu a myslím, že nemá řešení. Nad manželkou s dítětem podle mě jen tak „nevyhraješ“..aspoň já ne.. ale nejsi vůbec sama, kdo je v takovéhle situaci. Radím ti, kašli na to a snaž se zapomenout… To se snažím já, i když je to totálně k hovnu

• Citovat
  • Upravit
adela,p2
23.1.12 00:40

mimochodem exituje servr pro milenky? :) jakoby tohle psat na emiminu..

• Citovat
  • Upravit
23.1.12 08:15
Anonymní píše:
Jen mě tak napadlo, vidíte rozdíl mezi vztahem s ženatým a nebo s chlapem co má jen přítelkyni? Ani v jednom nejsou děti.

Ja jo. Priatelke neslubil v dobrom aj zlom, v podstate nemaju voci sebe ziadne zavazky, su spolu len na skusky. Manzelke sluboval vernost a tym ze je zenaty hovori svetu - nerozbijajte nas, ale pomozte nam ostat spolu.

Ale ja som staromodna :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
23.1.12 08:28

Pod to se podepisuju.
Asi bych na stejnou pozici dala nesezdany par co ma deti.
Deti a svatba jsou pro mne stejnym zavazkem.

Bábi Zlopočasná píše:
Anonymní píše:
Jen mě tak napadlo, vidíte rozdíl mezi vztahem s ženatým a nebo s chlapem co má jen přítelkyni? Ani v jednom nejsou děti.

Ja jo. Priatelke neslubil v dobrom aj zlom, v podstate nemaju voci sebe ziadne zavazky, su spolu len na skusky. Manzelke sluboval vernost a tym ze je zenaty hovori svetu - nerozbijajte nas, ale pomozte nam ostat spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
23.1.12 08:33
j.pampeliska píše:
Pod to se podepisuju.
Asi bych na stejnou pozici dala nesezdany par co ma deti.
Deti a svatba jsou pro mne stejnym zavazkem.
Bábi Zlopočasná píše:
Anonymní píše:

naprostý souhlas !

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.12 08:40

káťa
Ano, to jsem přesně říkala kamarádce. Ať se smíří s tím, že on nikdy nic řešit nebude, že dokud jedna z nich neudělá radikální krok, nic se nezmění. A proč taky? Vždyť mu to obě dvě dámy tolerují, tak proč by to řešil?

LuckaPt
Ano, dostala by sice polovinu, ale odřízla by si pravidelný příjem. Teď když něco chce, přijde, natáhne ruku a dostane, jezdí si v luxusních autech, nic jí nechybí. Ale přeci jen kdyby spolu nežili, tak ten měs. příjem už nebude takový a s dvěma malýma holkama to asi jednoduché nebude. Ke všemu když ona nikdy nepracovala.

Knihomyš
Ano, myslím, že jsi to vystihla. I když tak úplně bez citů to asi nebude, protože občas se objeví nějaké „scény“ (jistě že pochopitelně).
Děti mají dvě.

AlisekR
Já neříkám, že je to u nich osudový. Jen že si myslím, že z jeho strany nejde jen o využívání milenky, ale že ji má opravdu rád. Kolikrát mi příjde, že on je z celé té situace nešťastný a sám neví, co dělat.

mroe
Ano, máš pravdu. Jen co se týká těch dětí, doufám, že nebude tak hloupá a neotěhotní. On už ji k tomu párkrát tlačil.......

• Citovat
  • Upravit
232
23.1.12 08:41
Knihomyš píše:
Pokud je to životní láska, tak ustojí všechno, ni?
A pokud ho miluješ jako dospělého svéprávného člověka, tak mu dej možnost volby. Ať si vybere a rozmyslí se sám. Netlač na něj. Respektuj jeho rozhodování a rozhodnutí. Jestli je to ten Pan Správný, tak sebou nenechá smýkat jak hadrem na podlahu ani od manželky, ani od nikoho jiného. A jestli nechá, tak zvaž, jestli je fajn být osudově zamilovaná do hadru na podlahu… Životní láska má tu výhodu, že přetrvá i období, kdy budete bez kontaktu, pokud se rozhodne, že syn ho ještě pár let potřebuje. Od toho je životní, že je to na celý život - pár let na tom nic nezmění.
Pokud ho miluješ, dej mu svobodu, ať může rozhodnout sám za sebe.

:potlesk :potlesk: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria