Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15659
24.1.12 08:00

Ta malá vlastně ani jiného tátu zažít nemusí, protože zatím si nepamatuje, je moc malinká. Bude považovat za tátu toho, kdo jí vychová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
24.1.12 08:24

Holky, tak se tu k vám taky přidávám, nečetla jsem to tu celé, ale to je v podstatě jedno. Taky vidím, že v tom nejsem sama, kdo se takto plácá a bohužel už několik let a vyhlídky na lepší zítřky nevidím. Navíc se mi vše v létě zkomplikovalo. Téměř EX mě opět uhnal, následovalo neplánované těhu, sliby tipu nech si to, moc se těším, milenku vyhodím, postarám se o Tebe a td… Ano, milenku před vánocemi vyhodil, ale vím, že za ní pořád jezdí a já necelé 2,5 měsíce do porodu navíc na rizikovce jsem sama, jen pubertální syn mi je velkou oporou, až mám výčitky, že mu kradu dětství tím, že se musí postarat i o věci, o které se stará partner.............Ale dala jsem se na boj, tak musím bojovat. Na malé se už moc těším, ale bude to sakra náročné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
24.1.12 08:51

Anicko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
24.1.12 09:16
Pampeliško, v tomto s tebou nesouhlasím. Krev je jen tekutina. Geny se nezapřou. Ale krev ještě nedělá na sto procent tatínka, Tatínek, i maminka jsou ti, co vychovají, co dají dětem lásku, péči, jsou při nich stále. Ale rodiče nemusí být vždy jen sploditelé. Jednou poznáš bezva chlapa, co vás všechny bude mít opradvu na stoprocent rád a dětem bude tatínkem.
j.pampeliska píše:
Jenze nahradni tatinek neni krev. Ja vim ze muzou mit krasny vztah s vlastnim tatou i s dalsim mym partnerem. Ale ja mela to stesti ze moji rodice jsou stale spolu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
24.1.12 09:45
:hug:

Holky dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
24.1.12 09:49
j.pampeliska píše:
Ja uz si tim nejsem tak jista. Myslim ze necekal ze se budu takto chovat. V tydnu mi osal nejake kecy o sebereflexi :zed: a bude se divit az zjisti ze podnikam pravni kroky. Jen co mu to prijde tak bude orekvapen. Zatim se nic nedelo a tak to bral jako plane vyhruzky.
A fakt ma vuci mne silenou averzi.

Jen tak dál :) Ať si myslí, že jsi ušláplná a ustrašená pipinka. Nepočítá s tím, že se budeš bít jako lvice. Drž se holka, drž
:potlesk:
Lidé se můžou rozejít důstojně, ale tohle je hnus. Zastrašování a snižování tvého sebevědomí :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
24.1.12 09:53

Souhlasím s Vichřicí, zatím si hoch myslí, že je Pampeliška zmatená z toho, že jí opustil :mrgreen: Neví, že úspěšně zahájila pokus odpoutání od mateřské lodi a nabrání svého kurzu.
P.S. Teprve to BUDE psychologická válka, až to zjistí… ale naše Pam to dá! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
24.1.12 11:07

Pampeliško :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
25.1.12 10:18

Pampelisko,jsem ráda,že se už daří lépe! A ostatním moc držím pěst ať je co nejdříve lépe!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
25.1.12 10:36

Dekuji.

Premyslim nad Vajdy. Doufam ze jsou v pohode.

Ja zacinam nabirat novy smer trapeni :( mam vycitky ze nejsem dobra matka. Stale mam pocit ze nefunguju na 100%. Zajistuji jejich potreby. Myslim ze jidlo, obleceni apod ze jim nic nechybi. Ale nejsem schopna je naplnit. Kubik je hurinkan a ja na nej nemam energii. Navic mne stoji hodne casu on a mala je plonkova. Beruska moje mala furt soinka. Je neuveritelne hpdna. Temer o ni nevim. Vycitam si zeji nedavam ani 10% toho co mel Kubik jako miminko. Vzdyt ja az ted objevila jake ma nadherne nozicky… Je mi z toho hrozne smutno.

Jinak dnes novy pravnik - tak se snad uz zacne neco dit. Zitra psychiatricka a AD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
25.1.12 10:51

Pampeliško, netrap se! Máma jsi skvělá! Určitě ti napíšou holky s více dětma, že je to normální, že se dalším/u nevěnuješ tak, jako prvnímu. Taky je malinká a vlastně nic zvláštního nepotřebuje. Víc potřebuje Kubík.
Věřím, že tě to brzo přejde!! Drž se a :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
25.1.12 10:53
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
25.1.12 11:48

pampeliško je to normální co cítíš. Děláš to ale dobře. Starší syn musí cítit že není na druhé koleji, mohl na mladší setru začít žárlit. Malá potřebuje hodně odpočívat a potřebuje tvojí lásku. Chování a pusinky a hlazení a pak suchou plínku, plný bříško a klid. Kdybys byla špatná máma tak tohle neřešíš. Každá dobrá máma má pochybnosti jestli je dobrá máma. Jen dej bacha na fotky. Druhé dítě má vždy míň fotek než to první a pak je to takový divný procházet v deseti album a všude vidět tisíce fotek staršího bráchy a svých mít jen pár a to ještě hlavně z narozenin, školky a vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
25.1.12 12:06

Pampeliško, hlavu vzhůru, musíš se držet, nic jiného Ti stejně nezbývá. Bude líp, nevím sice kdy, ale bude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.1.12 12:33

Ahoj Pampeliško, jdu Tě jen pozdravit a poděkovat za podporu. U nás je krize jako hrom, nefungují na mě antidepresiva ani psycholožka, jdu až za týden a do té doby se tu asi zblázním. Manžel chodí za dětmi každý den a při odchodu za ní mi nikdy nezapomene připomenout, že už k sobě nepatříme. Strašně to bolí a pořád se na něj nedovedu naštvat, ale trápím se. Jsem nemožná, že se nedovedu posunout ani o kousek . Teď jsem se vrátila s dětmi z vycházky, nemůžu vydržet doma ani venku, přijde mi, že jsem selhala na všech frontách. Nemůžu všechno teď dočíst, tak všem přeju, ať je už dobře a Pampeliško, Tobě moc děkuju :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí