Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
PMPELISKO..neboj,tchyne by mela byt v pohode,ne?Vzdyt Ty jsi nic neudelala!Venku je krasne,jdete treba vsichni ven,nebo ji posli s malym..
Pampeliško, já si myslím, že bych právníka a všechno kolem před porodem neustála. Mám co dělat sama se sebou. Jinak sem přijde tchýně zítra, tchán mi prý vzkazuje, že si za všechno můžu sama.
Klaras - u ní by si nemohl dávat zábaly na vlasy, pleťové masky a hodinu se šlechtit ![]()
Vajdy:a proč si konkrétně můžeš sama za to, že tě manžel opustil?? Nečetla jsem vše, ale tohle jsem nikde neviděla???
U ni to chapu,co kdyby prisel manzel!Ale tam kde spi..I kdyz po tom co Ti udelal mne to snad ani neprekvapuje! ![]()
Vajdy: Mě by fakt zajímalo, co jsi podle tchána pokazila! Nemáš nějaký tušení?
Tchan je koukam taky na presdrzku ![]()
Tchyne vzdy zareaguje ze jsem ho vyhodila a ze by neodesel ![]()
Prý byl, holky, manžel hned od svatby moc spoutaný rodinou a on je přitom taková jemná a citlivá duše a já ho nechápala ![]()
Pampeliška: to je prostě boží, tchyně od mojí kamarádky ji taky řekla, že se vlastně ona odstěhovala od Martina, když ji podváděl a on byl ten chudák opuštěný. Ty matky těch hajzlů snad nejsou soudné. To jsi jako měla doma žít s chlapem, který ti tam dojde se jen najíst, umýt a pak potáhne za milenkou a ty mu budeš prát, uklízet a starat se o něj??? Proboha co to je za slepice????
Vajdy píše:
Prý byl, holky, manžel hned od svatby moc spoutaný rodinou a on je přitom taková jemná a citlivá duše a já ho nechápala
Tak to je ale hrozná věc, chápu, že to je přesně ten důvod, proč si najít milenku a opustit 3 děti, chudák malý. Chlapa zastřelit a tchána poslat za ním, to je vůůůůl
Vajdy:
Se tu válím smíchy. Co to je za kravinu?? To snad není možný, že tohle fakt někdo řekne. No jasný ty jsi po něm něco někdy chtěla viď? Nedala jsi mu volnost a neměla jsi pochopení pro jeho křehkou duši. Chtěla jsi po něm sex, peníze, aby ti pomáhal, aby byl s tebou doma a aby byl zodpovědný a tím jsi zcela ušlapala jeho dětské srdce. Jsi prostě bezcitná když jsi chtěla aby se choval úměrně svému věku a né jako desetiletý trdlo. No holka, to sis teda dovolila dost. To ti patří tohleto. ![]()
Ti chlapi jsou stejně blbci, co?
Ano, Lynette, tchán mi několikrát týdně volá, že je jeho syn teď konečně šťastný, má svou spřízněnou duši, která ho plně chápe a já dělám, že mě všechno mrzí, abych z něj dál mohla tahat peníze a omezovat jeho duševní rozlet.
Pmapeliska..tchyne je blbka,s ni se netrap!Takze,kdyby ji to udelal tchan,tak s nim dal vesele zije.No,alepson vime pokom je chlapec vyhrabany!
Vajda..ten Tvuj je vlastne teda chudak,nevim,jak se s sebou muzes zit,chtit po nem nejakou pomoc v domacnosti atd.To jsi si moc dovolila.
Dalsi vyhrabany tchan ![]()
Vajdy píše:
Ano, Lynette, tchán mi několikrát týdně volá, že je jeho syn teď konečně šťastný, má svou spřízněnou duši, která ho plně chápe a já dělám, že mě všechno mrzí, abych z něj dál mohla tahat peníze a omezovat jeho duševní rozlet.
To je snad vtip???? ale hodně blbý, co si to vůbec dovoluje, takhle Tě stresovat
Klaras, já po něm pomoc v domácnosti nechtěla, všechno jsem dělala sama, kromě velkých nákupů, protože nemám řidičák. Ale sprostě jsem po něm chtěla rodinné výlety, když on potřeboval o samotě odpočívat a rozjímat, aby se mohl plně věnovat své práci - počítač.
Obcas se tu nestacim divit,s cim neketre rodiny muzou prijit!Fakt sila
![]()