Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ahoj. Vajdy, napadlo mě, a co říct tchánovi, až se bude zase navážet, že tě to bolí, co říká, že máš jeho syna ráda, že jsi nešťastná, před porodem… Vždyť je to pravda. Ať ti to neříká, že se moc trápíš. A muže bych domů koupat nepustila. To je psychický teror. Asi je hodně zakomplexovanej, že se jde před tebou napomádovat a pak běží k milence, aby tys to viděla.
Musím běžet, za chvíli se ozvu.
Vajdy: tak tchánovi řekni, že teď máš doma milence, když je manžel u milenky, a musíš se mu věnovat - ať zavolá tak za tři hodinky…
A mimochodem, kdyby mi syn omezoval peníze, řeknu si jeho rodičům o nákup. Přece nenechají vnoučata hlady. Když jsou oni svině, holky, vy musíte být větší. Mrchy se mají dobře, a některé triky zvládnou i ty hodné holky - protože musí…
![]()
Jaji77 píše:
Vajdy: tak tchánovi řekni, že teď máš doma milence, když je manžel u milenky, a musíš se mu věnovat - ať zavolá tak za tři hodinky…
Jaji dobry napad jen,ale aby ji pak tchan nerekl,ze ji ma udelat nakup milenec
Ty děti nejsou milencovy, nemá povinnost je živit. Tchánova vnoučata to jsou.
Jaji77..to mas pravdu.Ja jen mela strach kvuli tomu jaky je tchan magor,aby s necim takovym neprisel
Když si představím mého tchána, tak by vnoučata nechal klidně hlady umřít. Od tý doby, co nás ex opustil (4 roky), ani jednou mi nezavolal, jak se mám, jak to zvládáme, co děti. Před rokem jsem ho šla prosit (je bohatý, už jsem to tu psala o ex) o půjčku na byt, 200.000. Protože jako samoživitelce mi nechtěli dát tak vysokou hypo. Musím říct, že je půjčil. Ale podepsal se mnou u právničky smlouvu, že mu to musím do 4 měsíců vrátit (což bylo v říjnu). Já říkala, že to nezvládnu takhle brzo, a ta jeho právnička se do mě obula, že mám být ráda, že mi vůbec půjčuje, tak ať si pak někde půjčím na tuhle půjčku. Kráva. Co se do toho míchá, že? Kdybych ten byt nepotřebovala, tak jí i jeho pošlu do pr… A mimochodem, kdo prošustroval 10 mega? Jeho syn přece! Tak kvůli komu jsem se s dětmi ocitla v nouzi? Mojí mámě dluží 500.000, co mi upřel… a vůbec…
A ještě je směšné, že do smlouvy o půjčce nechal napsat text - peníze pro vnoučata na bydlení. ![]()
annaaaa..dalsi tchan vul!Kdyby jsi nemela det,jeho vnoucata,tak s nim urcite do konce zivota nepromluvis ani slovo! ![]()
annaaaaa..co se stane,kdyz to do 4 mesicu nevratis?To Vas vystehuje? ![]()
Klary pravnik dnes ne ![]()
Dnes psychistricka - mam doma AD. Mam se jeste sama rozhodnout jestli je brat chci nebo ne… Do mlika se to dostane ale dite by to ovlivnit nemelo. A vysazeni udajne nepredstavuje zadny problem. No tak nevim…
Tchyne - byly tu i se svagrovou. Holky mam sto chuti
je mi ![]()
Byly tu 3,5 hodiny a ja za tu dobu rekla mene slov nez kdyz jsem tu sama s detma. Nezeptaly se mne jak se mam, jak probiha komunikace s manzelem, jestli zvladam… Nic. Jen mi tchyne rekla ze uz jsou odstehovani a uz ma klid a kdybych potrebovala ze mi ohlida deti nebo nakoupi. Ale slova psychicke podpory naprosto zadna
je mi z toho uzko.
Cekala bych takove jednani kdybych byla ja ta nevernice. Kdybych ho vyrazila jen tak. Ale tohle fakt neeee …
Kubik byl uzasnej. Celou dobu kravil, predvadel se. Bylo to super. Ale Lucinka jim to dala sezrat. Nechtela se od nich nechat chovat tak byla skoro porad u mne.
Pampeliško, je mi to tak líto! Musí ti být strašně a děsný to muselo být, když tam byly.
No nic moc pocit.
Dnes mne pobavil kamarad byvaly soused - volal jestli mu zase udelam dane a zakecali jsme se, rekla jsem ze je muz pryc a on trefne prej:" a kde ji sebral kdyz furt sedi u pocitace?" tak tim mne dostal ![]()
Bohuzel jeste k tomu chodi do prace a kouri…
Vajdy co vy? Tchyne dnes nebo zitra?
Objevila jsem tu jeste jednu diskusi podobnou „manzel se mi zamiloval“ cetla jsem jen zacatek a konec. Ty 2-3 mesice jsou znat. Je videt posun. Cas je skutecne zazracny.
Pampeliško já musím říct že i u tebe už vidím obrovský posun, ty si ho sama možná neuvědomuješ ale vážně jsi už mnohem dál. Být tebou tak se na AD vyprdnu ty to zvládneš i bez nich, ale doma je pro jistotu mít můžeš. Hele já když bylo nejhůř tak jsem za celý den sládovala třeba dvě čokolády a jinak jen pití. Bylo to děsný, ale v tu chvíli mě zásobovaly i kamarádky a to fakt pomáhalo - lepší než AD ![]()
Vajdy tvůj příběh jsem dočetla zpětně a to je tedy silné kafe i na mě. Budiž manželovi plus že ho zajímají děti, nebránila bych mu a i ho využívala na drobné práce, ale sprchování to teda fakt ne. Je potřeba aby bylo jasné že tam už doma fakt není.
![]()
Co se týká rodiny tak když to tak čtu tak moje tchýně s tchánem byli zlatí a možná nám manželství zachránilo i to, že oni se postavili na mou stranu a manželovi nezůstala žádná opora ba naopak. Dával to za vinu mě protože já jim řekla pravdu jeho odchodu, ale nakonec se s tím musel stejně vyrovnat sám a nést zodopovědnost za svoje činy.
Držte se budu vás průběžně sledovat a bude líp bude
![]()