Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pampeliško - no, co dodat ke skoro EX …
Ale zase to vypadá, že se ani není schopen efektivně hádat a vlastně beze slova přistoupil na Tvůj návrh. Tak teď jen aby opravdu dodržel pravidla.
A tchýninu nabídku hlídání určitě využij. I kdybys to úplně akutně nepotřebovala, tak ať si Kubík na babičku zvyká a ona na něj. Důvěryhodné hlídání se hodí vždycky a navíc si budeš moci trochu odpočinout. Je to celé nápor na nervy, navíc noční kojení, denní péče o děti, domácnost a ještě jsi psala, že už i trochu pracuješ. Máš můj obdiv. A AD bych vyzkoušela hlavně kvůli spaní. Já osobně bych bez trochy spánku nepřežila ani den
Naštěstí mi usínání nikdy nedělalo problémy, až na pár bezesných nocí hned na začátku…
Jani ja se trochu bojim jejich nabidek vyuzit aby se to neobratilo proti mne… ![]()
A ja valcite vy?
zkus na spaní nejdřív horkou vanu a pak si dej teplý mlíko s medem. Po tomhle já vytuhnu i kdybych měla nervy nadranc a za zkoučku nic nedáš.
Pampeliško - jak neobrátilo proti Tobě? Myslíš, že při rozvodu bude soudci vadit, že sis třeba půl dne vydechla a děti Ti hlídala jejich vlastní babička s dědečkem? ![]()
Dobre rano.
Ani ne tak u soudu jako od manzela abych neposlouchala nejake blbe reci ![]()
„Na hrubý pytel…“ Odešel, tak do toho, jak Ty naložíš se svým časem, nemá co kecat. Leda by se adekvátní část času staral o děti taky.
Zas jsem po delší době nakoukla. Mám takovej pocit, že tím, jak vůbec nezažil tvůj skoro ex Lucinku, tak že ho ani moc nezajímá
Nebylo by lepší řešit tyhle věci po telefonu? Mě ty maily prostě připadaj divný. Nemusí si to přečíst, nemusí odpovědět…prostě nemusí reagovat, v telefonu reagovat musí.
No on je online nonstop. A my jak nejsme schopni se domluvit tak ty maily mi prijdou jasnejsi…
Kubik je pryc. Predani bez emoci. Lucinka dostala darek. Klepu se jak ratlik. Obdivuji Vajdy ze to dava denne
Jsi statečná holka a příště už bude předání rutina - teď ses prima udržela. Lucinku dárek určitě potěšil a Kubík si užije - táta jemu ubližovat nebude, takže má štěstí že se k němu oba chováte prima, má to jako přilepšení. Drž se, Pam.
Jaji děkuji.
Udělala jsem zavřenou skupinu životní kotrmelec https://www.emimino.cz/…lec/diskuse/
Mám pocit, že tu jdu hodně do soukroma a tak aby se to neotočilo proti mně. Budu ráda, když se přidáte a budeme pokračovat tam. Pokud toho všeho ještě nemáte plné zuby ![]()
Tak jsem zažádala - chvilku to trvalo, všecko je jednou poprvé
![]()
taky jsem zazadala.Skoro ex je fakt mimo.Vozit popelar!Takze,pokud nechodi vlastne na vzduch ven nemusi ![]()
Tak jak se držíte? Já ve změti učení nakonec dobře. I když neustále musím čelit dožadům o odpuštění a tomu, že mě chce vidět.. Jo a vtipná debata: hrozně se divil, že bych mohla na manželku žárlit. Když jsem řekla, že já kdybych měla chlapa a žila s ním a takhle se s ním scházela, tak by mu to vůbec nevadilo? Odpověď: ale to je přece něco úplně jiného..
To mě i pobavil..