Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3364
27.1.12 21:31

Pampeliško - no, co dodat ke skoro EX … :zed: Ale zase to vypadá, že se ani není schopen efektivně hádat a vlastně beze slova přistoupil na Tvůj návrh. Tak teď jen aby opravdu dodržel pravidla.

A tchýninu nabídku hlídání určitě využij. I kdybys to úplně akutně nepotřebovala, tak ať si Kubík na babičku zvyká a ona na něj. Důvěryhodné hlídání se hodí vždycky a navíc si budeš moci trochu odpočinout. Je to celé nápor na nervy, navíc noční kojení, denní péče o děti, domácnost a ještě jsi psala, že už i trochu pracuješ. Máš můj obdiv. A AD bych vyzkoušela hlavně kvůli spaní. Já osobně bych bez trochy spánku nepřežila ani den :lol: Naštěstí mi usínání nikdy nedělalo problémy, až na pár bezesných nocí hned na začátku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
27.1.12 21:36

Jani ja se trochu bojim jejich nabidek vyuzit aby se to neobratilo proti mne… :(

A ja valcite vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
27.1.12 21:37

zkus na spaní nejdřív horkou vanu a pak si dej teplý mlíko s medem. Po tomhle já vytuhnu i kdybych měla nervy nadranc a za zkoučku nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
27.1.12 21:38

Dneska myslim usnu jen co mi to mladata dovoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
28.1.12 06:38

Pampeliško - jak neobrátilo proti Tobě? Myslíš, že při rozvodu bude soudci vadit, že sis třeba půl dne vydechla a děti Ti hlídala jejich vlastní babička s dědečkem? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
28.1.12 06:59

Dobre rano.
Ani ne tak u soudu jako od manzela abych neposlouchala nejake blbe reci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
28.1.12 07:24

„Na hrubý pytel…“ Odešel, tak do toho, jak Ty naložíš se svým časem, nemá co kecat. Leda by se adekvátní část času staral o děti taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Izz
28.1.12 08:31

Zas jsem po delší době nakoukla. Mám takovej pocit, že tím, jak vůbec nezažil tvůj skoro ex Lucinku, tak že ho ani moc nezajímá :( Nebylo by lepší řešit tyhle věci po telefonu? Mě ty maily prostě připadaj divný. Nemusí si to přečíst, nemusí odpovědět…prostě nemusí reagovat, v telefonu reagovat musí.

• Citovat
  • Upravit
4051
28.1.12 09:11

No on je online nonstop. A my jak nejsme schopni se domluvit tak ty maily mi prijdou jasnejsi…

Kubik je pryc. Predani bez emoci. Lucinka dostala darek. Klepu se jak ratlik. Obdivuji Vajdy ze to dava denne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
28.1.12 09:18

Jsi statečná holka a příště už bude předání rutina - teď ses prima udržela. Lucinku dárek určitě potěšil a Kubík si užije - táta jemu ubližovat nebude, takže má štěstí že se k němu oba chováte prima, má to jako přilepšení. Drž se, Pam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
28.1.12 09:27

Jaji děkuji.

Udělala jsem zavřenou skupinu životní kotrmelec https://www.emimino.cz/…lec/diskuse/

Mám pocit, že tu jdu hodně do soukroma a tak aby se to neotočilo proti mně. Budu ráda, když se přidáte a budeme pokračovat tam. Pokud toho všeho ještě nemáte plné zuby :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
28.1.12 09:37

Tak jsem zažádala - chvilku to trvalo, všecko je jednou poprvé :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
28.1.12 09:40

Jj také jsem prováděla poprvé, už jsem to našla a jsi tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
28.1.12 09:48

taky jsem zazadala.Skoro ex je fakt mimo.Vozit popelar!Takze,pokud nechodi vlastne na vzduch ven nemusi :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
29.1.12 22:13

Tak jak se držíte? Já ve změti učení nakonec dobře. I když neustále musím čelit dožadům o odpuštění a tomu, že mě chce vidět.. Jo a vtipná debata: hrozně se divil, že bych mohla na manželku žárlit. Když jsem řekla, že já kdybych měla chlapa a žila s ním a takhle se s ním scházela, tak by mu to vůbec nevadilo? Odpověď: ale to je přece něco úplně jiného..
To mě i pobavil..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí