Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
háňa: No aby holka šla spát s chlapem do jeho bytu který sdílí s manželkou tak to je dost přes čáru, o tom žádná. Jen jsem chtěla říct, že v 90% ten chlap nelže jen své ženě ale i své milence a podle mě milence lže daleko víc protože si u ní vymýšlí jinou minulost, přítomnost a dokonce jí i do očí lže o společné budoucnosti, zatímvo manželce „jen“ tají své úlety.
Přesně tak! Ovšem zkušenost z naší malebné obce je taková, že se tu všichni znají, přesto se tady vesele cizoloží. A pak ty místní vstřícné ženy ještě jdou za manželkou a povídají:" Jéé, ahoj, tebe jsem TAK dlouho neviděla! Jak se máš a co doma, je všechno v pořádku??" Nu, když to shrnu, já jsem divná, protože nejsem vstřícná a ještě jsem si dovolila veřejně tyto praktiky komentovat! Musela jsem zrušit facebook
. Neměli mě pomlouvat ![]()
háňa: Tak ty jsi teda taky drsná!
To chápu že se jim nelíbilo když jsi to dala na facebook ![]()
Já před svým ex skoro rok tajila, že mám někoho jiného - a to jsme spolu pracovali. Věděla jsem, že by v nejbližší opici šel a řval po mě, že jsem…doplňte samy, holky… a že si ho najde… neměla jsem na to nervy a na podobné dotazy mu neodpovídala.
Lynette a to jsem nejmenovala! Jen jsem napsala, že jsem HRDÁ na to, že jsem podle některých místních jedinců divná. Zvlášť tehdy, když divná = věrná, nezhulená, střízlivá, bez pohlavních nemocí
. Vážně se chytly všechny potrefené husy
. U jednoho 45ti letého muže volala dokonce JEHO MATKA mojí babičce (jsou stejně staré), co jsem si to dovolila pomlouvat jejího synáčka… A když jsem si do zmiňovaného rýpla v hospodě osobně, tak za maminkou běžel znova a ta zase volala mojí babičce.. Chápeš to? Pětačtyřicetiletý chlap?! Odvahu ojet vše co má díru mezi nohama pomalu na přede všemi na baru, ale pak na mě pošle mámu.. ![]()
DO té chvíle jsem ani netušila, že se na můj profil chodí dívat
![]()
Jaji77 - přesně chlapi - já můžu, ty ne. V MF Dnes o tom byl článek, že chlap nese nevěru své ženy hůř, protože tam potencionálně hrozí další potomek, který by nebyl jeho. I když má žena antikoncepci. Prostě to mají v sobě. Zatímco žena hůře nese, když se její muž do jiné zamiluje ![]()
Lynette, teď se tomu taky směju a obdivuju se, ale první měsíc jsem chodila zásadně za domy na procházku a ještě v době, kdy nikdo z nich nemohl být u hospody (do školy, školky pro děti), fakt jsem se bála, aby mi něco neudělali ![]()
Jako ale fakt. Chápete, to je něco jiného. Já oněmněla.. Co jako jiného. Prosím tě, jak bys na moji ženu mohla žárlit. A to se pžiznal, že s ní spí. A já a kdybych spala já s někým, žila s ním a vídala se s tebou a vykládala ti, jak tě miluju. To vůbec nepřipadá v ůvahu… Jako to je v pořádku, že má ženu a děti a „mně“. Ale já musím mu být věrná a neskonale ho milovat… logika chlapů…
kuliiseek píše:adela,p2 píše:máme okna do dvora a jednoho letního večera jsem slyšela v rohu v okně jak nějaká asi slečna říká nějakému chlápkovi u ní: co ti sakra vadí, že jsem byla pryč, ty máš ženu a říkám něco? neříkám, tak mě proboha nevyčítej že jsem šola ven, už toho mám dost ty můžeš vše, doma se mnou a já nemůžu ani na pitomý kafe. Od ted si budu dělat co chci a když budu mít čas na tebe tak můžeš přijít…promin jen jsem si na to vzpomněla…
Jo to je prostě něco jiného. A kdybych teď si někoho našla a začala s ním a zároveň byla s tutím-tak pozor holky. To ne, to by žárlil, protože já přece věděla, že je ženatej.. Takže ten vztah jeho je v pořádku, ale já bych ho nemohla mít… Jako kde berou tu drzost. No a se svojí ženou prý spí, takže jsem se ho zeptala, co teda čekal od toho se mnou. No on šel (když byla těhotná) jen tak prostě, jsem se mu líbila a chtěl se pobavit. Akorát se do mě chudáček zamiloval a teď je v tak těžké životní situaci.. A od té doby, co mě tak výborně nechal by mě každej den chtěl vidět, neustále mi píše i volá.. Jako já fakt zírám, dospělej člověk. Řekla jsem mu, že jeho rozhodnutí chápu, ale musí si uvědomit, že mě ztratil a situace kdy chodí odpoledne za mnou a večer domů prostě nejde celej život.. No jako nemůže beze mě být.. jasný.. To mu fakt věřím. Tak já jen jsem chtěla přidat „názor“ chlapa, co podvádí, protože mě to jaksi šokovalo..
já asi idiot.. ale on to myslel jako naprosto vážně. ale totálně a vůbec jako se nepozastavil nad tím, že je něco špatně…