Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zuzilli: No s tou inteligencí nevím nevím. Ten poslední mě rok obelhával a já mu to všechno baštila. Musím, říct, že jsem pak měla pocit, že většího blba než mně na světě snad není. Holt naivka s růžovýma klapkama na očích. Mladá a blbá.
Lynette píše:
zuzilli: No s tou inteligencí nevím nevím. Ten poslední mě rok obelhával a já mu to všechno baštila. Musím, říct, že jsem pak měla pocit, že většího blba než mně na světě snad není. Holt naivka s růžovýma klapkama na očích. Mladá a blbá.
koukám, že nejsem sama … no to je fajn
jinak už jsme na světě ![]()
Holky, mě postupně oblbovali dva. Já byla husa, nevšímala jsem si špatných příznaků, až to vygradovalo. Nejste samy. Dneska si říkám, jak jsem to mohla nevidět… holt chybama se člověk učí, on nás příště nakopne zase někdo jiný ![]()
Já teď mám v plánu nakopávat je… jsou to zmetci. S plným vědomím dělaj všechny tyhle hnusy.. Ale už aspoň nejsem nešťastná, ale naštvaná. Dva to bych asi nedala ![]()
Naštvanost je lepší než lítost. Je to druhý krok. Pak už je smíření (se situací) a rozchod ![]()
Jo po sobě, tak to je ještě horší.. Já už tohle znova bych asi nedala.. Si pak člověk říká, proč se sakra trápíš, kvůli nějakýmu blbcovi, předtím si ho neznala a bylas v pohodě… Jak je ta láska absurdní..
No jo, člověku to nedá. Chybí blízkost, podpora, je osamělost… buď ráda, že k tomu nemáš děti, pak je to daleko těžší, nejedeš sama za sebe.
ahoj, k diskuzi jsem se dostala teprve dneska takže už od té doby určitě mnohé zvládáš o kousíček lépe… na tohle bohužel nemám radu a taky to naprosto nechápu. Nevěru v určitých situacích a za určitých okolností dovedu možná i pochopit ale tohle je naprosto nepochopitelný případ. Ale dost plkání, chtěla bych tě jen podpořit příběhem mé kamarádky která to má dost podobné jako ty. Byli spolu deset let. Po šesti letech se jim narodil první syn, rok na to jí začal podvádět, když to prasklo tak mu nakonec odpustila a slepili vše dohromady.. po dvou letech se jim narodil další syn a pár měsíců po porodu začal podvádět zas.. po pár měsících na to kamarádka přišla. Byla hodně na dně, nejen že mají dvě malé děti, ale navíc dvě hypotéky a půjčku na auto. Ona se snažila to ještě dát dohromady ale on neměl snahu žádnou, nakonec jí řekl že se zamiloval, že to co k té čůze cítí nikdy k nikomu necítil
Ona se s tím začala smiřovat, je to pár měsíců co už spolu nežijí a ona to zvládá čím dál líp, takže věř že to zvládneš taky, jde to pomalu a zprvu se zdá že ta bolest a zklamání nikdy nezmizí ale bude líp. Bylo by fajn jestli máš blízko někoho z rodiny či nějakou dobrou kamarádku, prostě někoho kdo ti bude nějakou dobu nablízku kdykoli budeš potřebovat ať už pomoct s dětma, nebo vypnout, pohlídat, nebo prostě jen vyslechnout, obejmout a podržet, určitě se to pak zvládá mnohem líp. Držím ti moc palce a posílám hodně síly, zvládneš to, jak kvůli sobě tak hlavně kvůli dětem ![]()
je to strašnej zmetek, tohle vážně nikdy nepochopím
![]()
j.pampeliska píše:
Dobre rano.
Ani ne tak u soudu jako od manzela abych neposlouchala nejake blbe reci
tak jen tak trochu pročítám zpětně. Ta kamrádka o které píši pracuje na částečný úvazek z domova a už nějakou dobu i jednou týdně jezdí do práce. Prcka jí hlídám já už asi od tří měsíců. A ten její blbec měl zprvu furt nějaké keci na to že je na mateřské a vůbec není doma, nestará se o děti, že děti, resp. jedno dítě, jí hlídá někdo cizí… naprosto stupidní kecy.. i jako matka na mateřské máš přeci nárok na trochu oddechu.. teď má ten její blbec zase problém s tím že by chtěla dva volné večery v týdnu… on že prý ona na to nemá nárok když je na mateřské
ale on si užívat může… prostě tlupa dementních blbců ![]()
nemyslím si že všichni chlapi jsou stejní ale zrovna tahle skupina „pánů tvorstva“ by se měla fakt postřílet
nebo alespoň sterilizovat ![]()
brola píše:
Dasulka - velká gratulace, ať Ti cvrčci dělají jenom radost![]()
Díky. ![]()
nemyslím si že všichni chlapi jsou stejní ale zrovna tahle skupina „pánů tvorstva“ by se měla fakt postřílet
nebo alespoň sterilizovat ![]()
Nejhorší je, že to nikdy nepoznáš předem nebo ignoruješ určité náznaky protože máš ráda. Omlouváš a lepíš a snažíš se, hledáš vlastní chyby a nakonec se to obrátí proti tobě. Dnes jsem ráda za ty svoje dva poklady a také velké ponaučení do budoucna. Ale bolí to ukrutně pořád. ![]()
Jo přesně chlap co je svolnej k lumpárnám to udělá zas a znovu.Muj tatter říká„sviňák“ muj kadeřník „dobrodruh“co člověk to názor, a já tvrdím takový chlapi nebrat a neodpouštět, ,,muj názor…