Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8935
17.9.12 15:22
@j.pampeliska píše:
Ja myslim ze z jeho sms je to jasne. Chce se obhajit tak abych nemohla reagovat.

Je to srab. Už tím, že odešel od malých dětí. Pokud by tu psal, že nebyl spokojený v manželství, tak si nemusel pořizovat děti. Nespokojenost je stav dlouhodobý, se snahou něco řešit-a on měl milenku už v době kdy jsi rodila, takže rozhodnutí mít další dítě bylo jistě ještě v době spokojeného manželství. A přeci za tak krátkou dobu těhotenství se vztah nezmění v úplnou trosku aby on měl právo si najím milenku.Jeho chování je v tomto směru neomluvitelné. A pokud by on měl čisté svědomí, chtěl se obhájit něčím, co my to nevíme, co ho donutilo k tomu, aby spal s jinou, tak to přeci může napsat tady na foru a ne jen mejlem jednostlivcům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.9.12 15:57

JEDNÍM DECHEM JSEM DOČETLA DRŽŽÍM PALCE A MNŽEL AT SE JDE BODNOUT CHUDÁČEK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.12 16:23

Dělá tlaky a nic nenapsal :)

• Citovat
  • Upravit
4051
17.9.12 17:29

Dnes mi psycholozka pripomnela velmi podstatnou informaci. Manzelovi loni v lete pretekl pomyslny pohar much prohresku a v ten moment si on ukoncil nase manzelstvi. Od te doby mohl cokoliv.

Takze nejaka nevera neni z jeho strany brana na zretel, protoze on to mel ukoncene. A ano ja ho vyhodila. Protoze jednoduse nebudu matka, manzelka a sluzka zatimco on si obcuje s jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
17.9.12 17:36
@j.pampeliska píše:
A ano ja ho vyhodila. Protoze jednoduse nebudu matka, manzelka a sluzka zatimco on si obcuje s jinou.

Klííííd já bych ho vyhodila taky :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stale jeste manzel
17.9.12 18:16

Koukám, že zmizel mailový kontakt na mne. Tím pádem je zřejmě nežádoucí abych těm co mají zájem jen řekl jak se věci staly z mé strany. Zkusím jej přiložit znovu.
***(zavinac)ensayo. net

• Citovat
  • Upravit
9867
17.9.12 18:39
@Stale jeste manzel píše:
Koukám, že zmizel mailový kontakt na mne. Tím pádem je zřejmě nežádoucí abych těm co mají zájem jen řekl jak se věci staly z mé strany. Zkusím jej přiložit znovu.
***(zavinac)ensayo. net

Kurňa, chlape, tak proč nenapíšeš adresu normálně?

***@ensayo.net

A hups, je to. Pokud se bojíš spamu, máš smolíka, měl sis založit jiný mail ;) A pokud se chceš rozepisovat, ráda si tě počtu: ***@seznam.cz - i když zrovna mně asi nenapíšeš, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
17.9.12 18:41

@Lesina taky mě to napadlo, ale byla jsi rychlejší :) Mně na email neodepsal :) Takže honit triko, to by mu šlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
17.9.12 18:46

Taky cekam az se tady „pan svaty“ rozepise a porad nic!
Holky jestli vam napise, tak to sem hodte, at se taky muzeme pobavit duvody, kterymi si takovy chlap ospravedlnuje to co udelal svoji zene!!!
A ted jsem vam to holky pokazila, ted vam ten srab uz urcite nenapise, protoze bude mit strach, ze to sem opravdu hodite :o)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
17.9.12 18:52

Pořád nechápu, proč to sem nehodí? Bylo by zajímavé slyšet obě strany. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
17.9.12 18:57
@Aladina píše:
Pořád nechápu, proč to sem nehodí? Bylo by zajímavé slyšet obě strany. :nevim:

No, já opravdu umím pochopit, že se někdo zamiluje, umím pochopit, že odejde od rodiny. Ale některé věci okolo nechápu…

No a ty většinou nesouvisí s láskou, ale s úrovní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
17.9.12 20:10

S moralkou

:poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6885
17.9.12 21:04
@Vichrice píše:
@Lesina taky mě to napadlo, ale byla jsi rychlejší :) Mně na email neodepsal :) Takže honit triko, to by mu šlo :)

Nechci byt sprosta, ale asi honil neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
radush11
17.9.12 23:01

Dnes dopoledne jsem začala číst…vyvenčila jsem dítko a teď jsem se dostala na konec..a říkám Vám, ten konec mě teda přijde jak z filmu a já si nechci nechat ujít konec..takže tímhle příspěvkem malinko spamuju, aby mi neunikl ten srdcervoucí příběh toho nebohého manžela..:D

• Citovat
  • Upravit
Stale jeste manzel
18.9.12 01:53

Odepsal jsem kazde, ktera mi poslala mail. Kdyz jsem to zpetne cetl tak je toho jenom pulka. Uprimne doufam, ze pokracovani nebude potreba…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky