Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.pampeliska píše:
Ja myslim ze z jeho sms je to jasne. Chce se obhajit tak abych nemohla reagovat.
Je to srab. Už tím, že odešel od malých dětí. Pokud by tu psal, že nebyl spokojený v manželství, tak si nemusel pořizovat děti. Nespokojenost je stav dlouhodobý, se snahou něco řešit-a on měl milenku už v době kdy jsi rodila, takže rozhodnutí mít další dítě bylo jistě ještě v době spokojeného manželství. A přeci za tak krátkou dobu těhotenství se vztah nezmění v úplnou trosku aby on měl právo si najím milenku.Jeho chování je v tomto směru neomluvitelné. A pokud by on měl čisté svědomí, chtěl se obhájit něčím, co my to nevíme, co ho donutilo k tomu, aby spal s jinou, tak to přeci může napsat tady na foru a ne jen mejlem jednostlivcům.
JEDNÍM DECHEM JSEM DOČETLA DRŽŽÍM PALCE A MNŽEL AT SE JDE BODNOUT CHUDÁČEK.
Dnes mi psycholozka pripomnela velmi podstatnou informaci. Manzelovi loni v lete pretekl pomyslny pohar much prohresku a v ten moment si on ukoncil nase manzelstvi. Od te doby mohl cokoliv.
Takze nejaka nevera neni z jeho strany brana na zretel, protoze on to mel ukoncene. A ano ja ho vyhodila. Protoze jednoduse nebudu matka, manzelka a sluzka zatimco on si obcuje s jinou.
@j.pampeliska píše:
A ano ja ho vyhodila. Protoze jednoduse nebudu matka, manzelka a sluzka zatimco on si obcuje s jinou.
Klííííd já bych ho vyhodila taky
![]()
Koukám, že zmizel mailový kontakt na mne. Tím pádem je zřejmě nežádoucí abych těm co mají zájem jen řekl jak se věci staly z mé strany. Zkusím jej přiložit znovu.
***(zavinac)ensayo. net
@Stale jeste manzel píše:
Koukám, že zmizel mailový kontakt na mne. Tím pádem je zřejmě nežádoucí abych těm co mají zájem jen řekl jak se věci staly z mé strany. Zkusím jej přiložit znovu.
***(zavinac)ensayo. net
Kurňa, chlape, tak proč nenapíšeš adresu normálně?
***@ensayo.net
A hups, je to. Pokud se bojíš spamu, máš smolíka, měl sis založit jiný mail
A pokud se chceš rozepisovat, ráda si tě počtu: ***@seznam.cz - i když zrovna mně asi nenapíšeš, že?
@Lesina taky mě to napadlo, ale byla jsi rychlejší
Mně na email neodepsal
Takže honit triko, to by mu šlo ![]()
Taky cekam az se tady „pan svaty“ rozepise a porad nic!
Holky jestli vam napise, tak to sem hodte, at se taky muzeme pobavit duvody, kterymi si takovy chlap ospravedlnuje to co udelal svoji zene!!!
A ted jsem vam to holky pokazila, ted vam ten srab uz urcite nenapise, protoze bude mit strach, ze to sem opravdu hodite
)))
Pořád nechápu, proč to sem nehodí? Bylo by zajímavé slyšet obě strany. ![]()
@Aladina píše:
Pořád nechápu, proč to sem nehodí? Bylo by zajímavé slyšet obě strany.
No, já opravdu umím pochopit, že se někdo zamiluje, umím pochopit, že odejde od rodiny. Ale některé věci okolo nechápu…
No a ty většinou nesouvisí s láskou, ale s úrovní… ![]()
@Vichrice píše:
@Lesina taky mě to napadlo, ale byla jsi rychlejšíMně na email neodepsal
Takže honit triko, to by mu šlo
Nechci byt sprosta, ale asi honil neco jineho.
Dnes dopoledne jsem začala číst…vyvenčila jsem dítko a teď jsem se dostala na konec..a říkám Vám, ten konec mě teda přijde jak z filmu a já si nechci nechat ujít konec..takže tímhle příspěvkem malinko spamuju, aby mi neunikl ten srdcervoucí příběh toho nebohého manžela..:D
Odepsal jsem kazde, ktera mi poslala mail. Kdyz jsem to zpetne cetl tak je toho jenom pulka. Uprimne doufam, ze pokracovani nebude potreba…