Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.pampeliska píše:
Jsem to ale d***a kdyz jsem vdana a spim s jinym
Styď se
![]()
Ahoj pampeliškom já ti taky děkuju a jsem ráda, že jsi konečně našla klid v osobním životě, začátky jsou vždycky těžký, ale my jsme to nezačly. Pánové se nesmí divit, že když s námi zametají, že sa rády porozhlédneme jinde, kde si nás budou hýčkat…Na vánoce rodím tak na mě mysli ![]()
@Ex píše:
Dal jsem jen nabidku a tu clovek bud vyuzije, nebo nevyuzije. Prispevky typu, kdyz to sem nedas tak to a nebo to, zneji spis urazene a jsou zbytecne. Proc jsem se rozhodl se sem vubec prihlasit a udalosti z moji strany nabidnout v jadru veci trefil michalnov a trochu vic je vysvetlene v tom co jsem posilal vsem tem holkam co projevily zajem. Tohle vlakno, ktere ma ted uz 86 stran, nejspis nebude popularni proto, ze by se tu resil nejaky standartni zivotni pribeh, az si rozumny clovek rika jestli to neni az prilis velky narez na to aby se veci staly tak jak byly popsany. Taky je paradoxni, ze moji nabidku vyuzili jako prvni jedny z tech, ktere nejvice nadavaly. Kazdopadne, zajem mne dost prekvapil a myslim, ze se mi podarilo dostahnout toho ceho jsem chtel.
Kazda z vas muze zhodnotit jestli jsem to moji zene nandal, snazil se ji ziskat zpatky, nebo kopal o kolo sebe..Loucim se…
Proc sem nikdo neda to co Ex posilal? Zeby neposlal nic? Bylo by to zajimave…
Já si myslím, při vší úctě k Pampelišce, které jsme tu všichni (včetně mě) fandili, že jsme tu opravdu měli situaci nastíněnou pouze jednou stranou a tudíž značně zkreslenou a subjektivmně vnímanou.
Kdyby sem od začátku psal se svými problémy s Pampeliškou Ex, dost možná by tu všichni fandili právě jemu. Také by totiž situaci podal ze svého úhlu pohledu, čili zkresleně. Člověk, který je vztahu účasten, nedokáže věci vidět tak, jak opravdu jsou, vidí je jen ze svého ukřivděného sobeckého pohledu a není schopen se na věc podívat reálně. Proto si myslím, že pravda bývá většinou někdy mezi těmi dvěma znešvářenými stranami. Nikdo z nás s nimi nežil, nikdo nemůže říci, který z nich má větší podíl na tom, jak to dopadlo. Každý z nich vyjádří pohled ze svého úhlu a pravda je asi fakt někde uprostřed. ![]()
Kato tak to bylo jasne od zacatku ze je zde pohled pouze jedne strany a ze ex to vnima cele jinak. Zajiste Vam v te korespondenci vysvetlil co jsem delala tak spatneho ze on mohl pichat za zady tehotne manzelky v dobe pokrocileho stadia tehotenstvi a porodu.
Když se to vezme kolem a kolem, není to hnusné vůči milence, že v době kdy jí ehm souložil si dovolil udělat dítě manželce? ![]()
Nevíme druhou stranu, ale víme, že do dle něj problémového vztahu přivedl další dítě. A to není fér ani vůči manželce ani vůči té malé. To, že šuká milenku v manželské posteli, vedle v pokojíku leží syn a manželka rodí v porodnici je už taková ta opravdová třešnička na dortu ![]()
To samozřejmě v pořádku není, ale neznáme okolnosti a vlastně ani nevíme, zda to tak skutečně bylo…
Jinak já jsem žádné vyjádření od Ex nečetla, jen ten jeden jeho příspěvek, kde se podivuje nad tím, jak to tu Pampeliška vylíčila…
@káťa jelikož jsem z pampeliščiny skupiny, kde jsme spolu prožívaly naše těhotenství…tak vím jaký to mělo spád a jaký to byl hukot… ![]()
Pampeliško, Ať už se na tebe jen štěstí směje!!!
@káťa píše:
To samozřejmě v pořádku není, ale neznáme okolnosti a vlastně ani nevíme, zda to tak skutečně bylo…
To jako ze sedim doma na zadku desne se nudim a vymyslim si fiktivni pribehy o tom jak mi nekdo ublizil??? Jo jasne! Konecne na to nekdo kapnul ![]()
@káťa její ex manžel našel tuhle diskusi a mohl tu veřejně napsat co Pampeliška dělala tak hroznýho, že přitáhl milenku do jejich postele. Nenapsal…možna to někomu napsal do emailu jak se tady dušoval, že to vysvětlí.
Hele ja chápu, že každá mince má dvě strany, ale jak se dá tohle omluvit???
@girlie sage píše:
@káťa její ex manžel našel tuhle diskusi a mohl tu veřejně napsat co Pampeliška dělala tak hroznýho, že přitáhl milenku do jejich postele. Nenapsal…možna to někomu napsal do emailu jak se tady dušoval, že to vysvětlí.
Hele ja chápu, že každá mince má dvě strany, ale jak se dá tohle omluvit???
No jak by to vysvětlil - že byla manželka tak strašná, že mu vlastně nic jiného nezbývalo
Jak jinak to chceš vysvětlit.
Aby bylo jasno, od začátku mi je jasné, že má mince dvě strany - ale některé věci (například žena v porodnici, milenka v manželské posteli) se prostě nedělají. A to ani těm nejhorším manželkám.
PS. Ač jsem zájem projevila, Ex mi nic neposlal - asi jsem mu málo fandila ![]()
@Lesina píše:
No jak by to vysvětlil - že byla manželka tak strašná, že mu vlastně nic jiného nezbývaloJak jinak to chceš vysvětlit.
Aby bylo jasno, od začátku mi je jasné, že má mince dvě strany - ale některé věci (například žena v porodnici, milenka v manželské posteli) se prostě nedělají. A to ani těm nejhorším manželkám.PS. Ač jsem zájem projevila, Ex mi nic neposlal - asi jsem mu málo fandila
Přesně tak
Docela by mě zajímalo, jestli někomu napsal, aby to teda vysvětlil.