Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Liny se nalogovat píše:
Milenka doma v posteli a manzelka v porodnici. Tomu muze uverit opravdu jen nekdo kdo se hodne nudi
Asi žiješ mimo realitu. Pampeliška není jediná které se tohle stalo. Bohužel. Pokud jsi žena, pak ti přeji, aby tvoje naivita nebyla příčinou drsného prozření, až ti to ten tvůj udělá taky. Nepřeju ti nic zlého, ale právě ty největší naivky, které by si něco takového nedokázaly představit ani v nejdivočejším snu, bývají často nemile překvapeny. Já jsem docela tvrďák, ale když jsem se dozvěděla, že ten můj se taky pelešil s jinou, zatímco já jsem ležela v porodnici, taky jsem to těžko rozdýchávala. Mít slabí náturu, tak si to snad i hodím ![]()
@lulje píše:
Asi žiješ mimo realitu. Pampeliška není jediná které se tohle stalo. Bohužel. Pokud jsi žena, pak ti přeji, aby tvoje naivita nebyla příčinou drsného prozření, až ti to ten tvůj udělá taky. Nepřeju ti nic zlého, ale právě ty největší naivky, které by si něco takového nedokázaly představit ani v nejdivočejším snu, bývají často nemile překvapeny. Já jsem docela tvrďák, ale když jsem se dozvěděla, že ten můj se taky pelešil s jinou, zatímco já jsem ležela v porodnici, taky jsem to těžko rozdýchávala. Mít slabí náturu, tak si to snad i hodím
A jak to dopadlo, jste rozvedeni a ty sama s detmi? Proc myslis ze k tomu doslo?
@Liny se nalogovat píše:
A jak to dopadlo, jste rozvedeni a ty sama s detmi? Proc myslis ze k tomu doslo?
Jsme v rozvodovém řízení a já sama s dětmi. Proč? Protože chlap je lovec potřebuje pořád novou kořist. Ženská s pupkem je pro něj neatraktivní, potřebuje změnu. Navíc když leží v porodnici, tak to přece nejde vydržet si 4 dny neza…
Tak proto asi
Nic víc bych v tom asi nehledala. Někteří samci jsou opravdu omezení a když myslí rozkrokem, pak si prostě nemůžou pomoct a musejí zanášet… Ale běda, kdyby jen nepatrnou část toho, co dělají oni, udělala jejich žena.
![]()
Aha, mozna jsem zapomnel dodat ze mi moje zena byla neverna poprve v roce 2004…Kazdopadne myslet si ze muz je neverny pouze pudove je jako tvrdit ze zena ji cokoladu protoze musi a ne protoze ji to nejak pomaha…
@Liny se nalogovat píše:
Aha, mozna jsem zapomnel dodat ze mi moje zena byla neverna poprve v roce 2004…Kazdopadne myslet si ze muz je neverny pouze pudove je jako tvrdit ze zena ji cokoladu protoze musi a ne protoze ji to nejak pomaha…
Jakákoli nevěra je neodpustitelná. Ať už je to pudové, nebo na jiném základě. ![]()
@lulje píše:
Jakákoli nevěra je neodpustitelná. Ať už je to pudové, nebo na jiném základě.
Proc neodpustitelna? Nejsou to trochu silna slova?
@Taky liny se nalogovat píše:
Proc neodpustitelna? Nejsou to trochu silna slova?
Dobře, oprava: Odpustitelná musí být pouze, pokud je nevěrný manžel. Pokud je nevěrná manželka, pak je neodpustitelná
![]()
Otazkou hodnou zamysleni je, zda je nevera odpustitelna tomu „podvedenemu“.
@Taky liny se nalogovat píše:
Otazkou hodnou zamysleni je, zda je nevera odpustitelna tomu „podvedenemu“.
Jakože když podvede podvodník a ten podvedený mu to nevěrou vrátí? To je pak Sodoma Gomora a nemám žaludek se k tomu víc vyjadřovat. Někteří podvodníci si prostě potřebují svoji nevěru odůvodnit a ospravedlnit za každou cenu. A pak přispívají anonymně do podobných diskuzí. Ale to jim bohužel nepomůže. jednou jsou to podvodníci a tak je potřeba k nim přistupovat. Ať už byl důvod nevěry jakýkoli ![]()
@Liny se nalogovat píše:
Souhlas. Kazdopadne se to tu meni trochu ve frasku
Když v tom pak lítají děti, tak to moc k smíchu není ![]()
Liny se nalogovat je „ex“ cili stale jeste muj manzel.
Uvedu zakladni data - 2000 seznameni, 2005 rozchod, nasleduje udajna nevera, znovu obnoveni vztahu, 2007 rozchod, 2008 svatba, 2010 prvni dite, 2011 druhe dite, konec
Myslim ze kazdy soudny clovek uzna ze ses do vztahu s „nevernou“ zenou nemel vracet, brat si ji a delat ji 2 deti.
@j.pampeliska Děti za to určitě stály, on ne, ale Ty jsi na tom vydělala Jakubem a Lucií ![]()
Winner takes it all, looser standing small… ![]()
@Liny se nalogovat píše:
Souhlas. Kazdopadne se to tu meni trochu ve frasku
Jo ale udelals ji jen ty ![]()
Milenka doma v posteli a manzelka v porodnici. Tomu muze uverit opravdu jen nekdo kdo se hodne nudi