Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ema N. píše:
no, ono je to o tom, ze slecna nevi, ktera bije a chce delat chytrou za kazdou cenu a on zase je na „modni“ obleceni a tak by mel nejradeji maleho v kvadru…Ale na to mu se*e bily tesak, ze?
![]()
Hele, tak když ho chtějí mít tak vyfiknutého na tom písku, tak ať mut o kvádro koupí. Já bych žádné rifle na víkend k tátovi neposílala. Buď půjde malý na hřiště v teplákách, jak je zvyklý, nbo ať mu ten super ohoz „macecha“ pořídí, když by se styděla. Jen teda nevím, jestli by ho v drahých oblečkách nechala lozit po prolízačkách a hrabat se v písku
Chudáci děcka, fakt… ![]()
@lulje píše:
Hele, tak když ho chtějí mít tak vyfiknutého na tom písku, tak ať mut o kvádro koupí. Já bych žádné rifle na víkend k tátovi neposílala. Buď půjde malý na hřiště v teplákách, jak je zvyklý, nbo ať mu ten super ohoz „macecha“ pořídí, když by se styděla. Jen teda nevím, jestli by ho v drahých oblečkách nechala lozit po prolízačkách a hrabat se v pískuChudáci děcka, fakt…
ja mu k „tatinkovi“ nedavam nic.. oni maji vsechno nakoupene… tohle je spis tak, kdyz jde s malym do mesta u nas (na prochazku v tydnu) nebo tak…
Ale uz to neresim, protoze ho znam, takze kdyz neni pocasi nebo vim, ze jdou nekam, kde se zamaze, tak mu proste davam teplaky (respektive sustaky podsite) a neresim…
![]()
Pampeliško, dnes jsem jedním dechem pročetla tvou diskuzi (jen tvé příspěvky + tvůj ex, i tak mi to zabralo dost času
a držím palce!!! Jsem ráda, že jsi šťastná, že máš chlapa, co má rád tvé dětí a hlavně s nima něco dělá a nesedíte pořád jen doma. Život se má prožít a ne jen prosedět u počítače nebo u televize.
O tvém ex je zbytečné se moc vyjadřévat, svými příspěvky tomu nasadil korunu, ale chápu, žes ho měla ráda, člověk je hloupý a často přehlíží i úplně zjevé chyby a nedostatky partnera. Asi proto, že má strach z nových začátků, tak každý zůstává s naprosto nevhodným partnerem, kterého už ale zná a vše pak praskne, když se narodí děti - je to velká zkouška vztahu a když to nestálo za moc předtím, tak to dopadá takhle.. buď to nezvládne chlap nebo ženská.. takhle na začátku spíš chlap, ženská nemá kdy, je v jednom kole..
A u vás je dost zjevné, kdo byl ten slabý článek, i přes to, že vás neznám, tak si umím jasně představit model soužití, jaký jste doma měli, znám jich ze svého okolí dost.
Hodně štěstí! Snažte se spolu v rámci možností vycházet, máte spolu dvě děti, to už se vrátit nedá a na nich by vám mělo záležet nejvíce (vaše problémy jsou vaše, ne dětí).
@Ema N. píše:
ja mu k „tatinkovi“ nedavam nic.. oni maji vsechno nakoupene… tohle je spis tak, kdyz jde s malym do mesta u nas (na prochazku v tydnu) nebo tak…Ale uz to neresim, protoze ho znam, takze kdyz neni pocasi nebo vim, ze jdou nekam, kde se zamaze, tak mu proste davam teplaky (respektive sustaky podsite) a neresim…
![]()
![]()
Oni mají pro malého oblečení, které má vyloženě jen na pobyt u nich?
Tak to toho moc neužije při tom, jak tihle prcci rostou. Naprosto vyhozené prachy ![]()
@lulje píše:
Oni mají pro malého oblečení, které má vyloženě jen na pobyt u nich?Tak to toho moc neužije při tom, jak tihle prcci rostou. Naprosto vyhozené prachy
ale to jsem exmanzelovi rikala taky, ale kdyz chteji nakupovat, mozna se jim to potom hodi pro nejake dalsi dite v rodine (bud u nich nebo u jeho brachy)… takze ja to moc neresim. Ale ze si to neuzije, to vim… ![]()
Nejvic me ale mrzi to, ze malemu koupi meho ex rodice neco na sebe a ex to necha u sebe a pak si maleho treba 3 mesice na vikend nevezme a divi se, ze obleceni mu uz neni… kdyby mu to privezl, tak by to maly mohl uzit a mohlo by to byt OK… Obcas to nechapu, ale na druhou stranu, je to jeho vec…
![]()
Ano z žen jsou fúrie a chlapi dál zůstávají perfektní, féroví, mladiství sympaťáci, že ![]()
Taky líný se nalogovat - nenapadlo tě, že ty fůrie z nás mohou dělat právě naši chlapi? Zrovna tady v této diskuzi je to dost očividné.
A ano nový chlap je důležitá součást života nejen pro ženu (i my ten sex fakt potřebujeme, nehledě na ten zbytek), ale i pro děti jejichž tatínek o ně buď nemá zájem nebo má větší zájem o jiné ženy a na děti není až tak čas (dva dny v týdnu úlohu otce fakt nesplní).
Tož tak. Kdyby si tady ti chlapi aspoň odpustili ty ukřivděný výkřiky…a pak, že jsou ženský hysterky ![]()
No to je teda umeni, vozrat se v noci a psat tady takovy bejkarny. ty mas teda uroven, drahy pane Ex
@Jaji77 píše:
No jo, no. Ty usměvavá, milá stvoření mají doma pánové, kteří mají mozek a úroveň. A pokud se usměvavé a milé stvoření dostane k volovi, tak to stejně nevydrží, protože s volem vydrží akorát ta fúrie. Tož asi tak.
Asi tak
Ex po tvých výstupech tady se snad ani nemůžeš divit, že Pampelišku virtuálně plácáme po zádech.
Co k tomu dodat…
Být usměvavým milým stvořením, když manžel někde šous. tá s jinou???
![]()
Ses asi po…v kině, ne???
Pokud si každý plní, k čemu se manželstvím zavázal - láska, věrnost, odpovědnost atd. atd pak není problém milým stvořením zůstat - a vařit, žehlit, dělat svačinky do práce, kupovat malé dárečky, těšit se s dětmi na příchod tatínka z práce, jezdit na výlety, dovolené, návštěvy …atd. atd.
Já se dorvu
Pamp, ten tvůj ex je fakt naprostý primitiv. Tipuju, že když ta jeho „milenka“ zjistila, že se k ní opravdu hodlá nastěhovat nafurt, ona mu bude muset prát smradlavé fusakle a vařit česnečku potom, co nažraný zapíjí žal po exce, tak hodila zpátečku a dala mu kopačky. Ten ubožák se teď nemá kam vrátit, sebevědomí kleslo na bod mrazu, navíc exka místo toho, aby na něj poníženě čekala, si našla lepšího a je šťastná… no, to je důvod k dalším a dalším urážkám ženkého plémě. Hele, ty Líný se nalogovat, nechceš se dát na chlapy? I když pochybuju, že by nějaký inteligentní gay takovou uraženou fňuknu chtěl.
No, chlapče, nezávidím ti. Ale kdo chce kam… S těmi fúriemi jsi mě pobavil. A vůbec všechny tvoje příspěvky jsou k popukání. To bys mohl vydávat na pokračování do Dikobrazu
![]()
@Levandule 7 píše:
@lulje Moc ho nepopichuj, nebo nebo už nám nic inteligentního nenapíše a kde by se pak ty naše slepičí mozečky pobavily))
Pánovi tvorstva nějak uniká časová souslednost - ono je rozdíl najít si bokovku k manželce se dvěma malými dětmi (tedy vlastně jednomu malému a jednomu, které se právě rodí) a po několikaměsíčním osamocení s dětmi začít vztah s partnerem, který se zapojí do života celé rodiny…
I když já jsem zapomněla - Pampeliška už je mu vlastně ZASE nevěrná ![]()
Myslím, že jestli měl někdo pochybnosti o rozdílných verzích příběhu manžela a manželky, začíná být docela jasno…
Pampeliško: gratuluju k novému životu. Myslím, ze si ani nedokážeme představit jake to bylo s Tvým ex utrpení.
Mezi např. „lulje“ a „lekno“ je rozdíl pěti znaků, stejně jako mezi „taky líný se nalogovat“ a „líný se nalogovat“. Proč myslíte, že by mělo jít v druhém případě o stejného uživatele?
No, vlastně v prvním případě je to rozdíl jen čtyř znaků, ale pointa je snad jasná.
Možná jsem to minule napsal trochu rázně
, ale vám to kolektivní vřeštění, vzájemné přeposílání si (původně) soukromých mailů, SMS atd. fakt jako přijde v pořádku? Proč proboha tolik zloby? Lidi se scházejí, rozcházejí, někdy znovu scházejí, to se prostě stává.
Jo a proč tolik nadáváte té milence? Co vlastně udělala špatného, že šla naproti svému štěstí (potenciálnímu) v situaci, kdy Ex určitě prohlašoval něco ve stylu „vztah mám v troskách, odcházím od ženy, budu se rozvádět“?
Tak se tu mějte, přeji vám chladnější hlavy a laskavější srdce ![]()
no, ono je to o tom, ze slecna nevi, ktera bije a chce delat chytrou za kazdou cenu a on zase je na „modni“ obleceni a tak by mel nejradeji maleho v kvadru…
Ale na to mu se*e bily tesak, ze?