Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ema N.
10.10.12 16:52
@Levandule 7 píše:
Emo N. tvůj EX to asi musí obr debil s tou svojí madam, něco na nervy fakt… :zed:

no, ono je to o tom, ze slecna nevi, ktera bije a chce delat chytrou za kazdou cenu a on zase je na „modni“ obleceni a tak by mel nejradeji maleho v kvadru… :D Ale na to mu se*e bily tesak, ze? :cert: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5527
10.10.12 21:01
@Ema N. píše:
no, ono je to o tom, ze slecna nevi, ktera bije a chce delat chytrou za kazdou cenu a on zase je na „modni“ obleceni a tak by mel nejradeji maleho v kvadru… :D Ale na to mu se*e bily tesak, ze? :cert: :mrgreen:

Hele, tak když ho chtějí mít tak vyfiknutého na tom písku, tak ať mut o kvádro koupí. Já bych žádné rifle na víkend k tátovi neposílala. Buď půjde malý na hřiště v teplákách, jak je zvyklý, nbo ať mu ten super ohoz „macecha“ pořídí, když by se styděla. Jen teda nevím, jestli by ho v drahých oblečkách nechala lozit po prolízačkách a hrabat se v písku :think: Chudáci děcka, fakt… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
11.10.12 09:18
@lulje píše:
Hele, tak když ho chtějí mít tak vyfiknutého na tom písku, tak ať mut o kvádro koupí. Já bych žádné rifle na víkend k tátovi neposílala. Buď půjde malý na hřiště v teplákách, jak je zvyklý, nbo ať mu ten super ohoz „macecha“ pořídí, když by se styděla. Jen teda nevím, jestli by ho v drahých oblečkách nechala lozit po prolízačkách a hrabat se v písku :think: Chudáci děcka, fakt… :,(

ja mu k „tatinkovi“ nedavam nic.. oni maji vsechno nakoupene… tohle je spis tak, kdyz jde s malym do mesta u nas (na prochazku v tydnu) nebo tak… ;) Ale uz to neresim, protoze ho znam, takze kdyz neni pocasi nebo vim, ze jdou nekam, kde se zamaze, tak mu proste davam teplaky (respektive sustaky podsite) a neresim… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.10.12 16:05

Pampeliško, dnes jsem jedním dechem pročetla tvou diskuzi (jen tvé příspěvky + tvůj ex, i tak mi to zabralo dost času :-) a držím palce!!! Jsem ráda, že jsi šťastná, že máš chlapa, co má rád tvé dětí a hlavně s nima něco dělá a nesedíte pořád jen doma. Život se má prožít a ne jen prosedět u počítače nebo u televize.
O tvém ex je zbytečné se moc vyjadřévat, svými příspěvky tomu nasadil korunu, ale chápu, žes ho měla ráda, člověk je hloupý a často přehlíží i úplně zjevé chyby a nedostatky partnera. Asi proto, že má strach z nových začátků, tak každý zůstává s naprosto nevhodným partnerem, kterého už ale zná a vše pak praskne, když se narodí děti - je to velká zkouška vztahu a když to nestálo za moc předtím, tak to dopadá takhle.. buď to nezvládne chlap nebo ženská.. takhle na začátku spíš chlap, ženská nemá kdy, je v jednom kole..
A u vás je dost zjevné, kdo byl ten slabý článek, i přes to, že vás neznám, tak si umím jasně představit model soužití, jaký jste doma měli, znám jich ze svého okolí dost.
Hodně štěstí! Snažte se spolu v rámci možností vycházet, máte spolu dvě děti, to už se vrátit nedá a na nich by vám mělo záležet nejvíce (vaše problémy jsou vaše, ne dětí).

• Citovat
  • Upravit
5527
11.10.12 22:36
@Ema N. píše:
ja mu k „tatinkovi“ nedavam nic.. oni maji vsechno nakoupene… tohle je spis tak, kdyz jde s malym do mesta u nas (na prochazku v tydnu) nebo tak… ;) Ale uz to neresim, protoze ho znam, takze kdyz neni pocasi nebo vim, ze jdou nekam, kde se zamaze, tak mu proste davam teplaky (respektive sustaky podsite) a neresim… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Oni mají pro malého oblečení, které má vyloženě jen na pobyt u nich? 8o Tak to toho moc neužije při tom, jak tihle prcci rostou. Naprosto vyhozené prachy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
12.10.12 08:36
@lulje píše:
Oni mají pro malého oblečení, které má vyloženě jen na pobyt u nich? 8o Tak to toho moc neužije při tom, jak tihle prcci rostou. Naprosto vyhozené prachy :zed:

ale to jsem exmanzelovi rikala taky, ale kdyz chteji nakupovat, mozna se jim to potom hodi pro nejake dalsi dite v rodine (bud u nich nebo u jeho brachy)… takze ja to moc neresim. Ale ze si to neuzije, to vim… ;)

Nejvic me ale mrzi to, ze malemu koupi meho ex rodice neco na sebe a ex to necha u sebe a pak si maleho treba 3 mesice na vikend nevezme a divi se, ze obleceni mu uz neni… kdyby mu to privezl, tak by to maly mohl uzit a mohlo by to byt OK… Obcas to nechapu, ale na druhou stranu, je to jeho vec… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20296
13.10.12 07:50

Ano z žen jsou fúrie a chlapi dál zůstávají perfektní, féroví, mladiství sympaťáci, že :mrgreen:

Taky líný se nalogovat - nenapadlo tě, že ty fůrie z nás mohou dělat právě naši chlapi? Zrovna tady v této diskuzi je to dost očividné.

A ano nový chlap je důležitá součást života nejen pro ženu (i my ten sex fakt potřebujeme, nehledě na ten zbytek), ale i pro děti jejichž tatínek o ně buď nemá zájem nebo má větší zájem o jiné ženy a na děti není až tak čas (dva dny v týdnu úlohu otce fakt nesplní).

Tož tak. Kdyby si tady ti chlapi aspoň odpustili ty ukřivděný výkřiky…a pak, že jsou ženský hysterky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
13.10.12 08:09

No to je teda umeni, vozrat se v noci a psat tady takovy bejkarny. ty mas teda uroven, drahy pane Ex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
13.10.12 09:08
@Jaji77 píše:
No jo, no. Ty usměvavá, milá stvoření mají doma pánové, kteří mají mozek a úroveň. A pokud se usměvavé a milé stvoření dostane k volovi, tak to stejně nevydrží, protože s volem vydrží akorát ta fúrie. Tož asi tak.

Asi tak :palec: Ex po tvých výstupech tady se snad ani nemůžeš divit, že Pampelišku virtuálně plácáme po zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
13.10.12 10:47

Co k tomu dodat…
Být usměvavým milým stvořením, když manžel někde šous. tá s jinou??? 8o :roll:
Ses asi po…v kině, ne???

Pokud si každý plní, k čemu se manželstvím zavázal - láska, věrnost, odpovědnost atd. atd pak není problém milým stvořením zůstat - a vařit, žehlit, dělat svačinky do práce, kupovat malé dárečky, těšit se s dětmi na příchod tatínka z práce, jezdit na výlety, dovolené, návštěvy …atd. atd.

• Citovat
  • Upravit
5527
15.10.12 13:37

Já se dorvu :mrgreen: Pamp, ten tvůj ex je fakt naprostý primitiv. Tipuju, že když ta jeho „milenka“ zjistila, že se k ní opravdu hodlá nastěhovat nafurt, ona mu bude muset prát smradlavé fusakle a vařit česnečku potom, co nažraný zapíjí žal po exce, tak hodila zpátečku a dala mu kopačky. Ten ubožák se teď nemá kam vrátit, sebevědomí kleslo na bod mrazu, navíc exka místo toho, aby na něj poníženě čekala, si našla lepšího a je šťastná… no, to je důvod k dalším a dalším urážkám ženkého plémě. Hele, ty Líný se nalogovat, nechceš se dát na chlapy? I když pochybuju, že by nějaký inteligentní gay takovou uraženou fňuknu chtěl. :think: No, chlapče, nezávidím ti. Ale kdo chce kam… S těmi fúriemi jsi mě pobavil. A vůbec všechny tvoje příspěvky jsou k popukání. To bys mohl vydávat na pokračování do Dikobrazu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
15.10.12 14:02
@Levandule 7 píše:
@lulje Moc ho nepopichuj, nebo nebo už nám nic inteligentního nenapíše a kde by se pak ty naše slepičí mozečky pobavily :o)) :jazyk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3364
16.10.12 20:57

Pánovi tvorstva nějak uniká časová souslednost - ono je rozdíl najít si bokovku k manželce se dvěma malými dětmi (tedy vlastně jednomu malému a jednomu, které se právě rodí) a po několikaměsíčním osamocení s dětmi začít vztah s partnerem, který se zapojí do života celé rodiny…
I když já jsem zapomněla - Pampeliška už je mu vlastně ZASE nevěrná 8o

Myslím, že jestli měl někdo pochybnosti o rozdílných verzích příběhu manžela a manželky, začíná být docela jasno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
16.10.12 23:39

Pampeliško: gratuluju k novému životu. Myslím, ze si ani nedokážeme představit jake to bylo s Tvým ex utrpení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taky líný se nalogovat
17.10.12 01:13

Mezi např. „lulje“ a „lekno“ je rozdíl pěti znaků, stejně jako mezi „taky líný se nalogovat“ a „líný se nalogovat“. Proč myslíte, že by mělo jít v druhém případě o stejného uživatele?

No, vlastně v prvním případě je to rozdíl jen čtyř znaků, ale pointa je snad jasná.

Možná jsem to minule napsal trochu rázně :D, ale vám to kolektivní vřeštění, vzájemné přeposílání si (původně) soukromých mailů, SMS atd. fakt jako přijde v pořádku? Proč proboha tolik zloby? Lidi se scházejí, rozcházejí, někdy znovu scházejí, to se prostě stává.

Jo a proč tolik nadáváte té milence? Co vlastně udělala špatného, že šla naproti svému štěstí (potenciálnímu) v situaci, kdy Ex určitě prohlašoval něco ve stylu „vztah mám v troskách, odcházím od ženy, budu se rozvádět“?

Tak se tu mějte, přeji vám chladnější hlavy a laskavější srdce :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí