Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20296
17.10.12 14:18

No…tak jsem asi stále zaujatá, ale přijde mi to jako výpověď vhodná k soudu ku prospěchu ex. Chybí tam dost informací, např. ten den porodu je velmi taktně vypuštěn :mrgreen:

Přijde mi, že schválně dělá z Pampelišky sebevraždícího se psychouše - což by se u soudu taky hodilo že…

Prostě, tak nějak mi tato „verze“ nesedí a to se přiznám jsem většinou chlapům a jejich verzím nakloněná víc, už jen proto, že sama jsem žena a vím jak co a jak dokážu přehnaně popsat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taky líný se nalogovat
17.10.12 14:21
@Vichrice píše:
Líný, ne nebude za to moci ta týraná, ale nemůžeš tyhle dvě situace srovnávat.
To co udělal EX může samozřejmě udělat i ženská. Ale když s někým žiji x let, mám s ním dvě děti a nevyhovuje mi to, tak to řeknu. Pak to oba mají řešit. Buď je pro ně nějaké řešení společné přijatelné a nebo jdou od sebe. Ale ne že se budu pelešit za zády manželky, házet na ni špínu, říkat jí nehzké věci a podobně. Věř tomu, že ženská v šestinedělí se po tomhle tak jedině zhroutí. Dvě děti na starost, tělo ze kterého má komplexy a hormony na pochodu.
Potom jde sem a ženské ji pomůžou jakýmkoliv způsobem.
Ano, některé diskuze na tomhle servru jsou opravdu slepičárna a při přečtení se stydím za to, že mě někdo bude házet do stejného pytle, ale tahle diskuze mi takové nepřijde. Asi i proto, že mám informace od Pamp z jiného zdroje, kde je vše uvedeno do větších podrobností.

Nevím o tom, že by na ni házel špínu a říkal jí nehezké věci. Tedy nehezké věci se někdy říkat musí, jde o to, zda jsou oprávněné. Ale máme tu informační asymetrii, vy tu víte víc než já (ale pozor, pořád to víte jen z jednoho zdroje, takže ve skutečnosti si jen myslíte, že víte). To pelešení v pořádku není, ale to tu nikdo nerozporuje.

Jinak dobrá reakce :palec:

• Citovat
  • Upravit
20296
17.10.12 14:21

Taky mi přijde, že u EX je to hlavně křivda vůči práci a penězům…je to tam zmíněno několikrát až z toho bolí oči. Snaha pak udělat z manželky žárlivou bezcitnou zakazující mrchu mi přijde směšná - vždyť to je přesně to co slýchávají ty milenky, aby podlehly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.10.12 14:26

Tak jsem to celé přečetla.

Je vidět, že podle jeho verze opravdu trpěl a měl proč, opravdu ho zřejmě deptala atd. Vidím tam typické zhoršení vztahu po nástupu ženy na mateřskou, to je velmi těžké období pro oba. Žijí dva světy (on pod tlakem kvůli penězům, ona doma s dítětem pod vlivvem hormonů) a nemohou si porozumět. Do této části jeho verze ho fakt lituju, mám pocit, že si nemají co vyčítat a upřímně si říkám, proč jsi to proboha všechno snášel, chlape? Proč jsi neodešel po tom všem, co ti udělala?

Ale to, že tyto jejich problémy posléze začal řešit s novou, „sympatickou“ a velice chápavou kolegyní, to už je sviňárna od něj. To má řešit s pampeliškou nebo v poradně, s nikým jiným. :roll: A kupodivu se s tou kravkou vyspal, jak originální. Byla asi jen otázka času, než udělá takovou krávovinu. Ne, tohle je prostě neodpustitelné. Nemám slov. Od té doby byla na všechno sama, v nejhorší možnou dobu. I když která doba by byla lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.10.12 14:30

@RyBANA třeba byla žárlivá bezcitná zakazující mrcha. :nevim: to nic nemění na faktu, že ani to ho neospravedlňuje. proč s ní teda žil? proč to nerozseknul dlouho předtím? proč musel udělat takovou sviňárnu? proč jí nenavrhnul poradnu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
17.10.12 14:30

Jinak zdůvodnění ex se ke mně samozřejmě také dostalo. Mohu potvrdit, že se zakládá na pravdě. Ovšem jen částečně… Bohužel je to opět upraveno pouze z jedné strany a nejsou tam fakta která by škodila jemu.
Kdo bude mít zájem klidně si dám ten čas a dovyplním chybějící fakta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2070
17.10.12 14:31

Ježíš tak mi ukažte ženskou která v těhotenství svýho chlapa psychicky netýrala - já sem dělala TAKOVÝ scény že z toho nechápu ještě dneska - ale prostě aji můj gynekolog řek mýmu chlapovi že mi má dát ve všem za pravdu a odkývat všechno a že to přejde - tak jakýpak deptání chlapec tak snad má vlastní rozum - podle mě láska hory přenáší jak se říká…tohle je blbá výmluva ja hrom!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.10.12 14:33

@j.pampeliska co na tom záleží, že tam chybí nějaká „fakta“. i tak tam není nic, co by mluvilo v jeho prospěch. on je svině, ty se nemusíš ospravedlňovat. on s tebou dobrovolně žil - a jak říkám, i kdyby jsi byla „žárlivá bezcitná zakazující mrcha“, není to důvod, proč dělat takové sviňárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
17.10.12 14:36

Líný - nahlas mohu říct cokoliv ale nikdo z vás to neuslyší. Napsat mohu jen to, že po tom co se stalo svého ex vážně neznám. Jeho styl psaní se mi nezdá, to je fakt, ale stačí se trochu přetvařovat. TO umí dost dobře.
Není kdo známý by ho upozornil. Věděl že jsem na emiminu a prostě se jen zajímal. A proč teď? to už všichni četli.
Reagoval tak jak je jeho zvykem. Je to psychický manipulátor. Věřím tomu, že některé ženy si přečetly jeho vysvětlení a ještě dnes si s ním mailují. Možná i randí. On umí vypadat…
Druhé jsme takto brzy neplánovali ani jeden. Bohužel šlo o první poporodní sex a drahému ex nedošlo, že mohu otěhotnět. A pozor - já se omlouvám, já ho vlastně v oné intimní chvilce nevarovala, že mám ovulaci (to totiž každá ženská bezpečně pozná). Na potrat jsem se ho ptala já a on řekl ne…
Neměla jsem ztrácet své já, ale kdybys znal mého ex tak bys věděl. On mně systematicky od mých 17 let tvořil k obrazu svému. Bohužel jeho práce vyšla v niveč :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taky líný se nalogovat
17.10.12 14:39

No vida. Takže jsme se ze situace „ona svatá, on zavrženíhodný lump“ dostali k situaci dvou normálních lidí, z nichž oba mají své dobré i špatné vlastnosti a své důvody pro své jednání. A tak nějak to asi bude skoro vždy a všude.

PS: já vím, že j. pampeliska o sobě neprohlašovala, že je svatá, jen mě teď rychle nenapadlo jiné slovo.

Začínám být spokojen :)

• Citovat
  • Upravit
2139
17.10.12 14:43
@taky líný se nalogovat píše:
No vida. Takže jsme se ze situace „ona svatá, on zavrženíhodný lump“ dostali k situaci dvou normálních lidí, z nichž oba mají své dobré i špatné vlastnosti a své důvody pro své jednání. A tak nějak to asi bude skoro vždy a všude.

PS: já vím, že j. pampeliska o sobě neprohlašovala, že je svatá, jen mě teď rychle nenapadlo jiné slovo.

ne, nedostali. to, jaká byla a jak to mezi nimi vypadalo, není důvod pro to, co udělal. to neospravedlní žádný důvod. svět není černobílý, to víme všichni. ale on to posral na celé čáře a nijak se tou svou verzí neobhájil. nemáš proč být spokojen, na co si tu hraješ? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2070
17.10.12 14:48
@taky líný se nalogovat píše:

…taky moc nechápu tady panáčkův výzkum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
17.10.12 14:52

@Madoška to víš, on do této diskuze přispívá pro svůj striktně vědecký zájem, nikoliv z nějakých ubohých citových pohnutek. :mrgreen:

jak napsal nedávno:

„Zajímalo mě, jestli jsem schopen silou jednoho hlasu alespoň trochu ovlivnit pohled masy. Uvidíme. Ale mám pocit, že trochu snad i ano.“

Ne, nikoho jsi neovlivnil, pane chytrý vs masa bez mozku. Je to ale smůla, co? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
17.10.12 15:03

Zajímalo mě, jestli jsem schopen silou jednoho hlasu alespoň trochu ovlivnit pohled masy. Uvidíme. Ale mám pocit, že trochu snad i ano.“

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ne neovlivnil, ale určitě jsi mě pobavil :mrgreen: :mrgreen:

Já vyjádření EX četla přetím a na mě teda moc nezapůsobil. Nechápu proč ji teda naháněl cca rok aby se k němu vrátila, když je tak labilní, vypočítavá atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taky líný se nalogovat
17.10.12 15:18

Svět je naruby, lidé hledají, co je rozděluje, ne to, co je spojuje. Mladí/staří, bílí/černí, muži/ženy, zaměstnaní/nezaměstnaní…

A stejně tak dobrá/špatný. Vy jste tu rozjely úplný džihád, svatou válku. Nebo spíš Dívčí válku (a všichni víme, jak to tenkrát dopadlo).

Já jsem do toho vstoupil s alternativním pohledem, se snahou obrousit trochu hrany a se zvědavostí, zda je to možné. Samozřejmě se mi nelíbilo, že jste mužské plémě degradovaly na tvory „myslící rozkrokem“ a podobné výkřiky.

A ejhle, měl jsem na chvíli pocit, že se najednou opravdu některé z vás začaly vyjadřovat rozumněji a slušněji. Ale udělal jsem velkou chybu - řekl jsem to nahlas :) Od té doby jsme ve starých kolejích, „to by tak hrálo aby nám tu do toho někdo kecal…“.

Inu, mějte se tu hezky, ať se vám vše daří a zdraví slouží :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí