Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@taky líný se nalogovat píše:
Svět je naruby, lidé hledají, co je rozděluje, ne to, co je spojuje. Mladí/staří, bílí/černí, muži/ženy, zaměstnaní/nezaměstnaní…A stejně tak dobrá/špatný. Vy jste tu rozjely úplný džihád, svatou válku. Nebo spíš Dívčí válku (a všichni víme, jak to tenkrát dopadlo).
Já jsem do toho vstoupil s alternativním pohledem, se snahou obrousit trochu hrany a se zvědavostí, zda je to možné. Samozřejmě se mi nelíbilo, že jste mužské plémě degradovaly na tvory „myslící rozkrokem“ a podobné výkřiky.
A ejhle, měl jsem na chvíli pocit, že se najednou opravdu některé z vás začaly vyjadřovat rozumněji a slušněji. Ale udělal jsem velkou chybu - řekl jsem to nahlas
Inu, mějte se tu hezky, ať se vám vše daří a zdraví sloužíOd té doby jsme ve starých kolejích, „to by tak hrálo aby nám tu do toho někdo kecal…“.
jezuskote, ještě že jsi přišel, abys nám objasnil, jak svět funguje.
hned se cítím o něco moudřejší a ne jako slepičí mozek, děkuji ti, prozřela jsem.
svatá válka je hezký termín.
ale nepřipadá mi moc přiléhavý. tvůj alternativní pohled je sice fajn, ale pořád nechápu, co jsi tím chtěl dosáhnout? aby bylo pro pampelišku snazší odpustit? to bych pochopila. abychom vnímali Ex trochu jako oběť? to se nestane, aspoň ne mně. uvedla jsem řadu důvodů, proč si myslím, co si myslím. tady se jedná o to, že ty nadhodíš do éteru větu- „ale vždyť vy neznáte pohled z druhé strany, jak můžete odsuzovat?“ to je sice hezký a hodnotný příspěvek, jenže problém je v tom, že situace, ve které se ocitla pampeliška, je odsouzeníhodná za jakékoliv manželovy obhajoby.
mohla by ho klidně léta mlátit a poutat řetězem k topení a stejně bych mu já za sebe neodpustila, co udělal. (mohl utéct, dokud to šlo, ne?)
Proto tvé příspěvky prostě nejde brát jinak než bezpředmětnou provokaci. Nebo řekni, co jsi tím chtěl dosáhnout? Fakt netuším.
@taky líný se nalogovat píše:
Svět je naruby, lidé hledají, co je rozděluje, ne to, co je spojuje. Mladí/staří, bílí/černí, muži/ženy, zaměstnaní/nezaměstnaní…A stejně tak dobrá/špatný. Vy jste tu rozjely úplný džihád, svatou válku. Nebo spíš Dívčí válku (a všichni víme, jak to tenkrát dopadlo).
Já jsem do toho vstoupil s alternativním pohledem, se snahou obrousit trochu hrany a se zvědavostí, zda je to možné. Samozřejmě se mi nelíbilo, že jste mužské plémě degradovaly na tvory „myslící rozkrokem“ a podobné výkřiky.
A ejhle, měl jsem na chvíli pocit, že se najednou opravdu některé z vás začaly vyjadřovat rozumněji a slušněji. Ale udělal jsem velkou chybu - řekl jsem to nahlas
Inu, mějte se tu hezky, ať se vám vše daří a zdraví sloužíOd té doby jsme ve starých kolejích, „to by tak hrálo aby nám tu do toho někdo kecal…“.
Ty nás už zase opuštíš, ach bože po kolikáte? Jaký Nick jsi si pro nás připravil dále? ty chamelone vykutálenej… ![]()
Proč je pampeliščina diskuze tak dlouhá a oblíbená
Diskuzí na téma nevěrný manžel je tady na emiminu spousta. Tahle se ovšem v něčem liší. Je to čas, kdy se podváděná žena dověděla pravdu - bylo to šestinedělí. Byl to sex s cizí ženou v její posteli, zatímco ona ležela v porodnici.
Období porodu a šestinedělí každá žena nějak víc vnímá, pro mě to bylo - nesmějte se přirovnání - jako Matrix - prostě jiná dimenze, jiné uvažování - Takhle zničená psychicky (hormony) i fyzicky - nevyspání, vyčerpanost, neustálý strach o mrně - jsem nebyla nikdy v životě. Čelit ještě navíc takovým problémům jako Pamp. - tak nevím jestli bych skočila z okna, nebo vzala do ruky nůž. Každopádně bych řvala jako zvíře - bodejžt když jsem brečela u reklamy - jak složit postýlku.
Nevím, jestli kdy chlapi můžou zažít takový stav, takovou hormonální smršť v negativním slova smyslu…takže proto jsem tady jak vosy a nejsme schopny ani ochotny Ex nějak odpouštět, nebo chápat…
Jemné vysvětlení pro Lenocha…
Tak jsem po dvou nebo třech dnech dočetla tuto zajímavou diskuzi…několik hodin přemýšlela, několikrát volala manželovi na noční s dotazem a ujištěním se…prostě jsem z toho úplně vedle…opravdu…
a to si nemyslím, že bych v životě už ledacos nezažila…
ale tohle?…jsem těhotná ve 34tt a chvilku vdaná…nějak si vůbec nedokážu představit, že tohle může někdo udělat..
i kdyby opravdu Pampeliška podlehla poporodním hormonům, prudila manžela a byla nepříjemná, nebo cokoliv co asi vám napsal, že dělala…nic nikdy nikoho neopravňuje k tomu, aby jakkoliv..podotýkám jakkoliv zranil nastávající matku dítěte, nebo ještě hůře rodičku…milý EX, ať už vaše problémy byly jakékoliv je mi z tebe.. ![]()
@Jaji77 píše:
@j.pampeliska Děti za to určitě stály, on ne, ale Ty jsi na tom vydělala Jakubem a Lucií
Winner takes it all, looser standing small…
Pardon, ale píše se to loser.. ![]()
@Levandule 7 píše:
Ty nás už zase opuštíš, ach bože po kolikáte? Jaký Nick jsi si pro nás připravil dále? ty chamelone vykutálenej…
@simikini píše:
Pardon, ale píše se to loser..
aaaaa - tak k Lenochovi se ještě přidá rádoby paní učitelka
To tu ještě chybělo.
Opravuješ všechny hrubky a překlepy na eMiminu? ![]()
@lulje ále, já jsem ráda, že mé uklepnutí opravil, zřejmě nebude ještě tak moc ztracený případ, když vidí třísku v mé rozměrné zádi, ale břevno ve vlastním oku ne ![]()
@Jaji77 píše:
@lulje ále, já jsem ráda, že mé uklepnutí opravil, zřejmě nebude ještě tak moc ztracený případ, když vidí třísku v mé rozměrné zádi, ale břevno ve vlastním oku ne
teď jsem se opravdu od srdce zasmála
![]()
@Jaji77 píše:
@lulje ále, já jsem ráda, že mé uklepnutí opravil, zřejmě nebude ještě tak moc ztracený případ, když vidí třísku v mé rozměrné zádi, ale břevno ve vlastním oku ne
@lulje tyjo, já myslela že je to lenoch… nemám čučet do compu před prvním douškem kafe! Díky za opravu.
@Jaji77 píše:
@lulje tyjo, já myslela že je to lenoch… nemám čučet do compu před prvním douškem kafe! Díky za opravu.
Jo, já už jsem v tu chvíli měla před sebou druhé ![]()
Dostal se ke mě mail od ex…
vynechal tam tu nejpodstatnější část, která mne nejvíc zajímala… ![]()