Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4051
9.10.12 07:58
@lulje píše:
Když v tom pak lítají děti, tak to moc k smíchu není :?

Deti na tom vydelaly (nemluvim o alimentech :poblion:) take. Maji totiz ted tatu ktery je ma rad. Ktery se jim venuje. A ktery dela vse pro to aby byly stastni a spokojeni.
Me puvodni presvedceni ze tata je jen ten biologicky vzalo rychle za sve. Tatu tatou nedela biologicka stopa ale ciny. A takoveho mame doma :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
9.10.12 08:40
:mrgreen:
@j.pampeliska píše:
Deti na tom vydelaly (nemluvim o alimentech :poblion:) take. Maji totiz ted tatu ktery je ma rad. Ktery se jim venuje. A ktery dela vse pro to aby byly stastni a spokojeni.
Me puvodni presvedceni ze tata je jen ten biologicky vzalo rychle za sve. Tatu tatou nedela biologicka stopa ale ciny. A takoveho mame doma :srdce:

:potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug:
Jinak teda na posledních dvou stránkách se bavím dost dobře :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6885
9.10.12 09:12

Ex vyditelne nerozdychal stesti pampelisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.10.12 09:21
@lekno píše: :mrgreen::potlesk: :potlesk: :potlesk: :hug:
Jinak teda na posledních dvou stránkách se bavím dost dobře :mrgreen:

Přiznávám, taky se bavím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
9.10.12 10:27

A tady přesně se projevuje charakter člověka. Udělá podraz s velkým P a pak je ještě rozčarovaný z toho, že ženská nesedí celý zbytek života v koutě a nepláče společně s dětmi po tatínkovi, který zběhnul. Kdyby měl koule, tak jí popřeje hodně štěstí a je rád, že jsou jeho děti šťastné s novým tátou, když on je vyměnil za nějakou jistě velmi chrakterní paní :roll:.Jedním slovem-sketa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
9.10.12 13:25
@Liny se nalogovat píše:
Milenka doma v posteli a manzelka v porodnici. Tomu muze uverit opravdu jen nekdo kdo se hodne nudi :)

tak na to mohu rict jenom jedno… Ver tomu, ze tohle se stava a bohuzel casteji nez by si clovek myslel… Vim to z vlastni zkusenosti… Chlapi tohle neresi zadnym zpusobem, bohuzel… (vetsinou)…

a jsem rozvedena, dite v moji peci a otec se stara jenom kdyz „nema jine plany“ se soucasnou partnerkou („nasi“ milenkou za doby trvani manzelstvi)… :nevim: :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
9.10.12 13:28
@Liny se nalogovat píše:
Souhlas. Kazdopadne se to tu meni trochu ve frasku :))

jak pro koho… pro nekoho je to bohuzel realita vsedniho dne (dohadovani s ex, neochota ke spolupraci, rozlicne popsani vztahu minulych apod.)… ale kdo z toho frasku dela a kdo ne, to je otazka, ze? :cert:

• Citovat
  • Upravit
lekno
9.10.12 13:29

Kdyby tohle story chtěl někdo vydat…měla bych název - omluvte mě, že sprostonárodní…

Chtěl jsem vyje…se svou manželkou a ona zatím vyje…a se mnou :lol:

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
9.10.12 13:29
@j.pampeliska píše:
Me puvodni presvedceni ze tata je jen ten biologicky vzalo rychle za sve. Tatu tatou nedela biologicka stopa ale ciny. A takoveho mame doma :srdce:

pampelisko, jsem moc rada, ze to u vas dopadlo takhle dobre, u nas taky (i kdyz jsem napsala jenom ze zacatku a pak ted), uz jsem vdana, maly ma meho noveho manzela za „tatu“ a biologickeho otce za „tatu Pepu“ nebo „Pepu“ a novy „tata“ nas miluje, i maleho, maly na nem visi, porad s nim chce neco delat a tak… ;) A cekame miminko v lednu/unoru… ;)

Takze doufam, ze to takhle dobre dopadne i u vas do budoucna… :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
9.10.12 13:30
@lekno píše:
Kdyby tohle story chtěl někdo vydat…měla bych název - omluvte mě, že sprostonárodní…Chtěl jsem vyje…se svou manželkou a ona zatím vyje…a se mnou :lol:
:pankac: :pankac: :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
4051
9.10.12 13:42

Emo dekuji! Preji krasne tehotenstvi a at se vam dobre dari :hug:

Lekno, cim dal casteji nad tim premyslim :dance: a nazev :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lekno
9.10.12 13:45
  • Citovat
  • Upravit
Ema N.
9.10.12 13:46
@lekno píše:
@Ema N. @j.pampeliska děkan :lol: :lol: :lol:

a nechces to sepsat? ;) Myslim, ze s Pampeliskou dame dohromady spoustu materialu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4051
@Liny se nalogovat píše:
Milenka doma v posteli a manzelka v porodnici. Tomu muze uverit opravdu jen nekdo kdo se hodne nudi :)

Poprosime Evu - nasi milenku o vyjadreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
@j.pampeliska píše:
Emo dekuji! Preji krasne tehotenstvi a at se vam dobre dari :hug:

nemas za co, vam taky… :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...