Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lulje píše:
Když v tom pak lítají děti, tak to moc k smíchu není
Deti na tom vydelaly (nemluvim o alimentech
) take. Maji totiz ted tatu ktery je ma rad. Ktery se jim venuje. A ktery dela vse pro to aby byly stastni a spokojeni.
Me puvodni presvedceni ze tata je jen ten biologicky vzalo rychle za sve. Tatu tatou nedela biologicka stopa ale ciny. A takoveho mame doma ![]()
@j.pampeliska píše:
Deti na tom vydelaly (nemluvim o alimentech) take. Maji totiz ted tatu ktery je ma rad. Ktery se jim venuje. A ktery dela vse pro to aby byly stastni a spokojeni.
Me puvodni presvedceni ze tata je jen ten biologicky vzalo rychle za sve. Tatu tatou nedela biologicka stopa ale ciny. A takoveho mame doma
![]()
Jinak teda na posledních dvou stránkách se bavím dost dobře ![]()
@lekno píše:![]()
![]()
![]()
Jinak teda na posledních dvou stránkách se bavím dost dobře
Přiznávám, taky se bavím.
A tady přesně se projevuje charakter člověka. Udělá podraz s velkým P a pak je ještě rozčarovaný z toho, že ženská nesedí celý zbytek života v koutě a nepláče společně s dětmi po tatínkovi, který zběhnul. Kdyby měl koule, tak jí popřeje hodně štěstí a je rád, že jsou jeho děti šťastné s novým tátou, když on je vyměnil za nějakou jistě velmi chrakterní paní
.Jedním slovem-sketa!
@Liny se nalogovat píše:
Milenka doma v posteli a manzelka v porodnici. Tomu muze uverit opravdu jen nekdo kdo se hodne nudi
tak na to mohu rict jenom jedno… Ver tomu, ze tohle se stava a bohuzel casteji nez by si clovek myslel… Vim to z vlastni zkusenosti… Chlapi tohle neresi zadnym zpusobem, bohuzel… (vetsinou)…
a jsem rozvedena, dite v moji peci a otec se stara jenom kdyz „nema jine plany“ se soucasnou partnerkou („nasi“ milenkou za doby trvani manzelstvi)…
![]()
@Liny se nalogovat píše:
Souhlas. Kazdopadne se to tu meni trochu ve frasku
jak pro koho… pro nekoho je to bohuzel realita vsedniho dne (dohadovani s ex, neochota ke spolupraci, rozlicne popsani vztahu minulych apod.)… ale kdo z toho frasku dela a kdo ne, to je otazka, ze? ![]()
Kdyby tohle story chtěl někdo vydat…měla bych název - omluvte mě, že sprostonárodní…
Chtěl jsem vyje…se svou manželkou a ona zatím vyje…a se mnou ![]()
@j.pampeliska píše:
Deti na tom vydelaly (nemluvim o alimentech) take. Maji totiz ted tatu ktery je ma rad. Ktery se jim venuje. A ktery dela vse pro to aby byly stastni a spokojeni.
Me puvodni presvedceni ze tata je jen ten biologicky vzalo rychle za sve. Tatu tatou nedela biologicka stopa ale ciny. A takoveho mame doma
pampelisko, jsem moc rada, ze to u vas dopadlo takhle dobre, u nas taky (i kdyz jsem napsala jenom ze zacatku a pak ted), uz jsem vdana, maly ma meho noveho manzela za „tatu“ a biologickeho otce za „tatu Pepu“ nebo „Pepu“ a novy „tata“ nas miluje, i maleho, maly na nem visi, porad s nim chce neco delat a tak…
A cekame miminko v lednu/unoru… ![]()
Takze doufam, ze to takhle dobre dopadne i u vas do budoucna…
![]()
@lekno píše:
Kdyby tohle story chtěl někdo vydat…měla bych název - omluvte mě, že sprostonárodní…Chtěl jsem vyje…se svou manželkou a ona zatím vyje…a se mnou
Emo dekuji! Preji krasne tehotenstvi a at se vam dobre dari ![]()
Lekno, cim dal casteji nad tim premyslim
a nazev ![]()
@lekno píše:
@Ema N. @j.pampeliska děkan![]()
![]()
a nechces to sepsat?
Myslim, ze s Pampeliskou dame dohromady spoustu materialu…
![]()
@Liny se nalogovat píše:
Milenka doma v posteli a manzelka v porodnici. Tomu muze uverit opravdu jen nekdo kdo se hodne nudi
Poprosime Evu - nasi milenku o vyjadreni.
@j.pampeliska píše:
Emo dekuji! Preji krasne tehotenstvi a at se vam dobre dari
nemas za co, vam taky…
![]()