Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doteď jsem jen četla, ale toto už je hodno komentáře. A doufám, že si to ten slídil stále čte. Ano, každá mince má dvě strany.EX měl možnost se hájit, ale neudělal to a ze zkušenosti vím, že kdyby pádné argumenty měl, tak je použije. Já dokážu pochopit lidské selhání, ne sice omluvit, ale pochopit ano. Dokážu pochopit, že se chlap ožere jak prase na firemním večírku, v polobezvědomí se nechá vykouřit kolegyní, pak toho lituje a stydí se za sebe, za svojí slabost. Dokážu pochopit, že se člověk zamiluje a snaží se stávající vztah i když s dětmi, ukončit férovým způsobem. Šukat ale milenku v manželské posteli, zatímco žena rodí? Na to není argument, na to není omluva, protože vše se dá řešit fér-pokud člověk chce, má snahu a není srab. Zakladatelce blahopřeju, že se tohoto pána zbavila(někdo se bohužel projeví až po letech) a milence naopak přeji, že ho získala. Vrána k vráně sedá, bezcenný bezcenného si hledá.
Nikde jsem nepsala, že si Pampeliška něco vymýšlela, jen že každá mince má dvě strany a nikdo z nás do toho pořádně nevidí. Přátelé Pampelišky budou stát při ní a očerňovat Ex. Přátelé Ex budou stát při něm a očerňovat Pampelišku. Chyby jistě budou na obou stranách, pokud Ex nastěhoval milenku na dobu pobytu manželky v porodnici do její postele, tak je to hnus, o tom žádná, ale nikdo z nás neví okolnosti…
Jinak já být na místě Ex, taky bych zde, davu rozsupených ženských, které sdílejí názor zakladatelky, nic nevysvětlovala. Jen bych možná jako on podotkla, že věco zde byly vylíčeny zkresleně a víc bych se k tomu nevyjadřovala. Není důvod se nikomu zpovídat…
Jinak nemám nic proti Pampelišce a přeju jí, ať potká ona i děti někoho báječného, kdo se k nim bude hodit a s kým jim bude dobře ![]()
@káťa …právě, že už našla…proto se zde objevil Ex, už to toitž taky zjistil ![]()
Holky vy tady stále dokola operujte se dvěma stranama mince, to si myslíte, že ženská fakt musí vždy něco dělat, aby se její muž choval jako pr. sák??Někdo je prostě ferovej a někdo je hov.do, tak to prosím akceptujte a stále dokola nerozebírejte. Mě můj exmanžel řekl na rovinu, že si mě váží, že mě má stále rád, ale že se zamiloval, můžu já snad za to??Já mu snad liju chemii do žil, proboha holky vzpamatujte se!!!
Levandule, tohle jsem poradila kamarádovi aby řekl své exce taky, že si jí váží a má ji stále rád a tohle řekne každý správný a slušný chlap, i kdyby mu lezlo na nervy i jak exka dýchá
Když, žena není úplná husa, tak vycítí zda jsou to je slova nebo skutečnost..
@Lesina píše:
No jak by to vysvětlil - že byla manželka tak strašná, že mu vlastně nic jiného nezbývaloJak jinak to chceš vysvětlit.
Aby bylo jasno, od začátku mi je jasné, že má mince dvě strany - ale některé věci (například žena v porodnici, milenka v manželské posteli) se prostě nedělají. A to ani těm nejhorším manželkám.PS. Ač jsem zájem projevila, Ex mi nic neposlal - asi jsem mu málo fandila
K P. S. Kdepak, jen jsi spatne cetla jakym zpusobem si o to rict ![]()
@Ex píše:
K P. S. Kdepak, jen jsi spatne cetla jakym zpusobem si o to rict
Ale božíčku…
No, já byla vždycky málo poslušný typ, víš? Já spíš rovně a na rovinu.
Brrrr.
Ty jo, a kvuli tomudle jsem se tak natrapila
zacinam se stydet ze jsem kdy zalozila tuhle diskusi a tak dlouho se snazila aby se k nam vratil
@Lesina píše:
Jo a mně nenapsal, srabík
Potom nevim proc se divis, ze jsi nic nedostala ![]()
Vážně mě baví to prozření, kdy chlap spadne z piedestalu a svým chováním se natolik shodí, že jeho ex-žena naprosto nechápe, jak s takovým… mohla ztrácet svůj čas když má na lepšího ![]()
Tak jsem konečně dočetla pokračování Pampeliščina příběhu. Nevím, jestli se mám smát, nebo plakat. Pampeliško, kdyby sem tvůj ex nenapsal, pak bych si možná nechávala zadní vrátka pootevřená pro spekulace o tom, že vše může být i trošku jinak, aneb že i tato mince má druhou stranu… ALE! Po přečtení příspěvků tvého ex jsem dospěla k názoru, že to je takový debl, že můžeš být jedině ráda, že tě podvedl za tak dramtických okolností, jako bylo těhotenství a porod. Kdyby tě totiž podváděl jen tak mimo, tak jak to dělá většina „manželů“, tak bys mu třeba ještě i odpustila a dál se v tom vztahu s kreténem trápila. Buď ráda, že to vzalo rychlý spád a dneska jsi v pohodě a spokojená. Po přečtení příspěvků tvého ex jsem nabyla dojmu, že je to hloupoučký chudáček, který potřebuje pohonit ego a péro, aby se mu trošku zvedlo jeho nulové sebevědomí. Takovým lidem je potřeba pomáhat, tak doufám, že jeho nová milenka nemá s tímto moc práce. Určitě má, ale patří jí to, protože ona je taky svně. Omlouvám se za jadrnější výrazivo, ale tohle prostě slušně fakt nejde.
Jinak - žasnu, jak jsou někteří chlapi všichni stejní. Ten můj mi taky předhazuje svoje milenky a účtenky z bordelů, ale jakmile já dám syna na dvě hodiny týdně na hlídání, tak mi je v patách a sleduje, kam jdu, s kým se stýkám a co dělám. Když mi naposledy projel mobil a našel tam nepřijatý hovor z neznámého čísla, byla jsem krva první kategorie. Ale že on si šostá po bordelech, to je ok. Hlavně si myslí, jak mi tím ubližuje a jak se o něj budu rvát, abych ho dostala zpátky.
Taky debil. Nic víc. Teď mi přestal platit na děti. Pampeliško, to tě taky čeká. To je fáze číslo dvě. Vlastně je mi jich na druhou stranu i líto. Zbabělci, kteří myslí nanejvýš pérem, což dokazují i příspěvky tvého ex. Inteligent by reagoval jinak. Tohle je ubožáček.
Pro tebe jedině dobře, že je pryč. Přeju ti hodně štěstí
![]()
@fifinka609 píše:
Vážně mě baví to prozření, kdy chlap spadne z piedestalu a svým chováním se natolik shodí, že jeho ex-žena naprosto nechápe, jak s takovým… mohla ztrácet svůj čas když má na lepšího