Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8935
18.9.12 07:46
@Stale jeste manzel píše:
Odepsal jsem kazde, ktera mi poslala mail. Kdyz jsem to zpetne cetl tak je toho jenom pulka. Uprimne doufam, ze pokracovani nebude potreba…

A jaký je důvod toho, proč své stanovisko nenapíšeš sem, abychom si to přečetly všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
18.9.12 09:18
@lasička1 píše:
A jaký je důvod toho, proč své stanovisko nenapíšeš sem, abychom si to přečetly všechny?

Protože se chce manželce mstít a tak ji pomlouvá za zády - ale tak, aby to věděla - přece… :nevim:

Jo a mně nenapsal, srabík ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20834
18.9.12 09:20

Kontaktní údaje nejsou v diskuzi povoleny, prosím respektujte to.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
18.9.12 10:57

Tak co tomu rikate? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ex
7
18.9.12 11:06

Omlouvam se za poruseni pravidel fora. Zalozil jsem si profil, tim padem je kontakt jasny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
18.9.12 11:17

Ex… proč až teď? :roll: no je to jedno… byl a je to váš život, ale pokud někdo udělá prasárnu tohoto kalibru tak pro mě omluva jaksi neexistuje…a pampeliška má rozhodně moje sympatie…každý se rozhoduje sám za sebe…takže pampeliško drž se a moc moc štěstíčka… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
18.9.12 12:27
@Ex píše:
Omlouvam se za poruseni pravidel fora. Zalozil jsem si profil, tim padem je kontakt jasny…

hele jestli nechces sve chovani popsat takhle verejne, tak co kdyby jsi nam to napsal do soukrome zpravy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
18.9.12 14:59

ex

Teda me by to teda zajimalo co asi zena muze udelat tak hrozntho ze si chlap pak najde jinou a to jeste v dobe kdy je tehotna?? me se to stalo pred nekolika lety

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
18.9.12 15:20
@didafifa píše:
Teda me by to teda zajimalo co asi zena muze udelat tak hrozntho ze si chlap pak najde jinou a to jeste v dobe kdy je tehotna?? me se to stalo pred nekolika lety

Také nad tím stále přemýšlím, čím se může žena provinit tak horozně moc, aby toto chlap udělal a ještě měl potřebu se ospravedlnit.
Ale myslím, že to bude tím, že jemu nový vztah nevyšel, závidí manželce, že si i bez něj dnes už žije dobře. Ale jednoduché to neměla. A on nyní okolo sebe kope a chce ublížit.
Myslím, že tady veřejně svojí verzi ani nenapíše-je srab!!!Už tím co udělal, že si našel milenku a klidně si jí vzal do manželské postele, když měl manželku v porodnici.Na to neexistuje žádná omluva, nic, čím by se ospravedlnil. A ještě srabácky tady vykřikuje, že napíše svojí verzi, ale nikdo se jí nedočkáme. Jen chce manželku dusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
18.9.12 15:41

lasicko

Noo prave proto jsem napsala moc ceka nato co napise :think: je jasny ze protohle omluva neni mohl odejit kdykolijindy a samozrejme ji nemel tahat do manzelske postele v den kdy jeho zena porodila… tim spis me zajima jeho verze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
18.9.12 16:10

Ale ženský to je přece jasná věc. Jeho žena mu nerozumněla, určitě to je hysterka, nedávala mu lásku, neměli spolu sex (proto čekali druhý dítě :pocitac: )

To že to po*ral chlap nikdy veřejně nepřizná nebo přizná @Ex???

Na to cos udělal není omluva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
712
18.9.12 18:24

Četla jsem celou diskuzia teda ten pohled druhého by mě taky zajímal. Já bych chtěla vysvětlit jak si mohl vzít milenku do manželské postele když jeho žena rodila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Levandule 7
18.9.12 21:50

Pampeliško. myslím na tebe do té uzavřené diskuze jsem se na jaře nějak nedostala nešlo mi to. Já už jsem rozvedená a od soboty znovu vdaná a spokojená. Exmanžel normálně komunikuje a všechno se srovnalo. Nenech si ted vzít svoje štěstí mám v živé paměti jak jsi byla úplně na dně a přemýšlela na nejhorší, moc ti držím palce Jani.

• Citovat
  • Upravit
2398
18.9.12 22:28

Holky, kterým „manžel zakladatelky“ napsal, nemůžete vy ve zkratce popsat, co se stalo, že si našel milenku v době těhotenství své ženy, když on na to nemá odvahu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ex
7
18.9.12 23:30
@michalnov píše:
Pampeliško, věř, že tuším jak ti je a soucítím s tebou. Tvůj manžel se zachoval a chová jako debil. Ale je trapný, jak se tady všechny ženský feministicky poplácáváte v tom, jak ste skvělý, samostatný, jak ste silný a že ty chlapi za to přece nestojí, ze to sou je hovada, apod. Že chlapi sou takový a takový blbci a vy ženský ste tak skvělý a samostatný. Stejně tak sou totiž skvělý chlapi a nezodpovědný ženský. Mě to neuráží jako zástpce mužskýho pohlaví, jen je to trapný tohle vymývání mozků. Nadávejte si na ty svoje ex, ale je ubohý paušalizovat stylem všichni chlapi jsou stejní, všechny ženský jsou stejný. Kecy! Jinak…ve většině případů si za to, vy ženský (nemám fakt rád tuhle polarizaci na muže a ženy, ale tady to tak děláte, takže) můžete z poloviny samy. Ty se divíš, jak se mohl těch 11 let přetvařovat, ale to samý si třeba říká i on o tobě. Celou situaci hodnotíš jen ze svého pohledu a ten jeho nechceš ani nemůžeš pochopit. A ten druhej pohled ti tu asi nikdo nedá. Tvůj chlap na mě podle toho co píšeš dobrej dojem nedělá, ale na druhou stranu nevěřím, že vše co píšeš je objektivní. Netvrdím, že si neobjektivní záměrně, ale člověk má tendence nahrávat sobě, tak to je.

Někde si tu psala, jestli sem to správně pochopil, že ste se kdysi rozešli, pak to dali zase dohromady,, ale ty si to dál táhla (spala) s někým, kdo se mezitím objevil. Napsat tu tohle chlap, už vidím, jak tady na něj všechny ženský spustěj: „No jo, to si neřekl, to se nediv. Ublížil si jí a ona v sobě tu starou bolístku pořád má. Zranil si jí a teď se ti to vrátilo. Asi sis ji nezasloužil, dával jí málo lásky, blablabla“.

Abys to správně pochopila, já ti fandím a soucítím s tebou. Tohle byl spíš text určený pro ty, co reagují. Můj názor je, abys tomu kvůli dětem dala ještě čas a nerozváděla se. Zkuste pár měsícu fungovat bez sebe. Je zamilovanej a asi dost trpí, nemůže bát ani bez milenky ani bez tebe. Za nějakej čas se třeba odmiluje, přehodnotí priority, dospěje. Jen můj názor. Drž se, ale nenech se zatáhnout do slepičího spolku, kde chlap je třídní nepřítel a potencionální příští partner bude dostávat od začátku pěkně za uši - preventivně, za trest.
To je hloupý! Držím palce, ať to zvládneš.

Nasel jsem ted tvuj prispevek a kupodivu jsi naprosto presne trefil proc jsem se rozhodl dat prilezitost vyslechnout si moji cast. Smekam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí