Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se mi se mi chce znova brečet, máš úplnou pravdu. Já to samozřejmě vím, ale ráda ho mám, takže se mi to těžko všechno dělá. Píše mi emaily od rána do večera a prostě já už z toho nemůžu. Je to hrozný. Čelit tomu pořád a odmítat je hrozně těžký, když víš, že s ním chceš být. Ale na druhou stranu je to pravda. Kdyby mě tak děsně miloval, bude se mnou. Ale on ve skutečnosti chce být s manželkou a dětmi, jen prostě nechce přijít o ty hezké chvíle se mnou. Na to, co já prožívám totálně nemyslí. Je to sobec. No snad to nějak zvládnu.. Ale díky za podporu!
Vydrž to!!! ale rozumím Ti, je to sakra těžký
chce to najít si nějakou zábavu a odpoutat se od toho!!! Pevný nervy!!!
adela,p2 píše:
Tak se mi se mi chce znova brečet, máš úplnou pravdu. Já to samozřejmě vím, ale ráda ho mám, takže se mi to těžko všechno dělá. Píše mi emaily od rána do večera a prostě já už z toho nemůžu. Je to hrozný. Čelit tomu pořád a odmítat je hrozně těžký, když víš, že s ním chceš být. Ale na druhou stranu je to pravda. Kdyby mě tak děsně miloval, bude se mnou. Ale on ve skutečnosti chce být s manželkou a dětmi, jen prostě nechce přijít o ty hezké chvíle se mnou. Na to, co já prožívám totálně nemyslí. Je to sobec. No snad to nějak zvládnu.. Ale díky za podporu!
Teď mi zase chce dovést jakýsi jídlo, že když se učím.. ach jo ![]()
Neodpovídej mu na ty jeho kecy, prostě si z toho udělal sport, možná když ho odmítáš, tak ho to oto víc baví- je to prevít neskutečnej, tak to prosím vydrž, fakt jsi mladá nato dělat závěry, že nikdy nepotkáš toho pravýho a neboj i z velký lásky se dá odmilovat, tak i tobě se podaří na něj zapomenout jen to chce čas! Moc na tebe myslím abys to zvládla ustát!!!
Adél - zkus ho úplně ignorovat. Nepsat SMS, neodpovídat na maily, když přijede k vám domů, tak mu neotevři. Vždycky jsem si myslela, že radit druhým, co mají dělat se svým životem, mi nepřísluší, ale po tom, co vidím, jak dopadají takovéto VELKÉ lásky, s čistým svědomím radím: zvládni pár měsíců, kdy ti po něm bude smutno a bude ti mnohem lépe než teď. Ještě studuješ, můžeš trávit volný čas spoustou aktivit, čeká tě práce, potkáš nové lidi, mpžeš cestovat, můžeš cokoliv… Pravděpodobnost, že by se nenašel nikdo s vyřešenou minulostí, s kým si budeš rozumět a budeš s ním šťastná, je fakt malá. Jen neztrácej zbytečně čas s ženatým muslimem
Vím, že srdíčko po velké lásce bolí a zdá se, že už nikdy nebue svítit slunce, ale ono zase vyjde. A když nemáš závazky a máš čisté svědomí, tak vyjde docela brzy, uvidíš ![]()
Mu řekni, ať si to jídlo sní sám, že se Ti rýsuje na obzoru nový vztah s někým, kdo bude jen s Tebou, a potřebuješ být štíhlá… jemu už kila navíc přece nevadí, když je ženáč
![]()
Jaji77 píše:
Mu řekni, ať si to jídlo sní sám, že se Ti rýsuje na obzoru nový vztah s někým, kdo bude jen s Tebou, a potřebuješ být štíhlá… jemu už kila navíc přece nevadí, když je ženáč![]()
jancab píše:
Adél - zkus ho úplně ignorovat. Nepsat SMS, neodpovídat na maily, když přijede k vám domů, tak mu neotevři. Vždycky jsem si myslela, že radit druhým, co mají dělat se svým životem, mi nepřísluší, ale po tom, co vidím, jak dopadají takovéto VELKÉ lásky, s čistým svědomím radím: zvládni pár měsíců, kdy ti po něm bude smutno a bude ti mnohem lépe než teď. Ještě studuješ, můžeš trávit volný čas spoustou aktivit, čeká tě práce, potkáš nové lidi, mpžeš cestovat, můžeš cokoliv… Pravděpodobnost, že by se nenašel nikdo s vyřešenou minulostí, s kým si budeš rozumět a budeš s ním šťastná, je fakt malá. Jen neztrácej zbytečně čas s ženatým muslimemVím, že srdíčko po velké lásce bolí a zdá se, že už nikdy nebue svítit slunce, ale ono zase vyjde. A když nemáš závazky a máš čisté svědomí, tak vyjde docela brzy, uvidíš
Ale pozitivní je, že jsem zhubla za měsíc asi 8 kg.. Akorát mi teda padají všechny kalhoty a jaksi nemám teď prachy na to, něco kupovat ![]()
Jasně, to je vaše zkušenost, ale sama jste musela být rozumná, jinak by jste bývala rozbila, tři rodiny, jestli dobře čtu, tím chci říct, že chlapi myslí tím, co mají v rozkroku, a ženská je ta, co hoooodně přemýšlí, a pokud je na jedné straně vypočítavá mrcha, a na straně druhé manželka,a matka od dětí…což nebyl Váš případ, vy jste zřejmně inteligentní osoba
Lynette píše:
háňa: No aby holka šla spát s chlapem do jeho bytu který sdílí s manželkou tak to je dost přes čáru, o tom žádná. Jen jsem chtěla říct, že v 90% ten chlap nelže jen své ženě ale i své milence a podle mě milence lže daleko víc protože si u ní vymýšlí jinou minulost, přítomnost a dokonce jí i do očí lže o společné budoucnosti, zatímvo manželce „jen“ tají své úlety.
Tak přesně s tím souhlasím, protože když jsem konforontovala manželovu milenku byla očividně v šoku, že spí se mnou i s ní a že to nemáme doma na štíru jak si myslela..no děs…
Já se musím smát. Oni jsou fakt všichni jako přes kopírák. Jen někteří to mají více promakané ![]()
Adél - zatni zuby a nenech se zlomit. Kdyby tě opravdu miloval, jak tvrdí, tak pro tebe bude chtít to nejlepší, a nebude mlít něco o tom, že ON je nešťastný… Když to vydržíš, tak mu nedávám víc než pár týdnů. Vím, že se ti to teď zdá dlouhá doba, ale co je pár týdnů nebo měsíců v lidském životě. Za rok ti bude 26 a bdueš stejně mladá a jestli ho dokážeš poslat do háje, tak bych se klidně vsadila, že už budeš spokojená s někým jiným ![]()
A souhlasím s tím, že milenky to asi většinou „myslí dobře“. Jen si vědomě vybírají chlapa, který opuští nebo podvádí manželku. Což je určitě pro ně velké ocenění, že jsou tak skvělé a ten chlap je tak miluje, že kvůli nim dokáže opustit i děti, ale zároveň si musí uvědomit riziko, že se jim to po čase může stát taky… Ale kdo s čím zachází…
Adélko, je ti 25, na světě je spousta fajn nezadanejch chlapů, jenže ty je přes zaslepenou lásku k ženáčovi nevidíš.

Mě je o 10 let víc, jsem 3 roky rozvedená. Myslela jsem , že po rozvodu už nikoho mít nebudu, že se nedokážu zamilovat. A ejhle, chodila jsem 2 roky s jedním přítelem, se kterým to bylo víceméně o sexu, porozumění, ale do budoucna jsme se sebou nepočítali a před rokem jsem se zamilovala do svého současného přítele a já najednou zjistila, že chci zase rodinu, vážný vztah. plánujeme společnou budoucnost a je nám fajn.
Když mi bylo cca 23-24, byla jsem v podobné situaci jako ty. zamilovaná do ženáče, který mazal med kolem huby, ale skutek utek. myslela jsem , že je to konec světa. A nebyl, po něm jich ještě pár bylo…
Podívej se na toho „tvého“ ženáče takto - Chlapa dělají činy, ne slova. Ty slova jsou to nejlacinější, co člověk může dělat, říct či napsat dvacetkrát denně „miluju tě“ ho vůbec nic nestojí… ale chová se podle toho ??????
Kdyby tě skutečně miloval, něco by s tím dělal, chtěl by být s tebou. Ale musel by samozřejmě něco obětovat, snažit se. Ale z jeho chování, které si tu popsala, mi připadá, že chce být s manželkou a dětmi a s tebou si občas zpestřit život příjemnou chvilkou. Podle toho se také chová. Milenka není člověk, do kterého se vyvíjí příliš úsilí - spoléhá na to, že sladká slovíčka ho vůbec nic nebudou stát a ty vyměkneš. A pokud nevyměkneš ty, vyměkne časem jiná. Víš, co je na světě naivních holek ? Které se posadí na prdel, když jim chlap řekne či napíše, že jsou nej a nemůže bez nich být a bla bla bla. A to on moc dobře ví. Nebuď jedna z nich, on tě opravdu nebere jako rovnocenného parťáka, ty by se přece k tobě choval jinak. Přeji ti, ať brzy potkáš někoho, s kým se budete skutečně milovat a budeš pro něj ta jediná