Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4051
27.1.12 01:19

Cokoladu „uzivam“ pravidelne :( fakt se bojim cukrovky, tenhle stav je neudrzitelny. Uz jim lepe, ale porad jeste funguju na rychlych cukrech :(
A nejhorsi jsou ty noce. Jakmile mne vzbudi ditko ma mliko nemuzu uz spat, prestoze jsem unavena. Navic ty AD nabihaji 2-3 tydny :( takze to neni o tom vzit si prasek a bude lip. Spala jsem asi od 22 do 1. Busi mi srdce, nemuzu zabrat. Prijdu si jako vyspsla, ale rano mi to bude chybet.
Takze myslim ze rano to zacnu brat. Melo by mi to nahodit dobrou naladu a upravit spanek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.1.12 08:16

Pampelisko..zkus je a jak sama rikas vysadit muzes vzdycky.Takhle se nevyspis, a pak Vse vypada hur.Souhlasim taky si myslim,ze delas pokroky, i kdyz Tobe je porad mizerne.
Skoda s tchyni,ale ona je ze Sveho synacka porad mimo,ale alespon nabidla nejakou pomoc.ja bych ji je nechala nekdy pohlidat a vypadla i treba jen na kafe.At nejsi porad jen s detmi!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
27.1.12 08:55

Dobre ranko.

No jdu do nich… Dnes jsem spala 22-1 a 6:15-7:45 :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.1.12 09:15

no to teda nic moc!Muzes si treba pres obed lehnout,nebo Kubik uz nespi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
27.1.12 11:31

Kubik spi pres obed ale vetsinou je v tu dobu akcni Lucinka :) tak mam vzdycky aspon chvilku si ji uzit.
Ted jsme prisli od kamaradky, kuba spi, lucu kojim. Pak pujdu zabalit a na vikend jedeme k nasim.

A ac jsem v noci nespala tak jsem stravila prijemnou 1,5 hodinu s kamaradem online :) mam malou nadeji ze mi nad hlavou zacina prosvitat slunicko. Je to prijemne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.1.12 11:41

JEE..super zprava!Jsem rada,ze jsi pokecala s kamaradem!Je to ten co je ted na horach? ;) :dance: :dance:
a u Vasich si odpocin!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
27.1.12 11:43

Jj je :) a pristi vikend pry mame jet s nim.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.1.12 11:48

Vyborne!!! :dance: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
27.1.12 11:52

Ano ano jsem v totalni euforii. Ale radeji si pockam do pristiho tydne jak vazne to myslel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
27.1.12 12:02

AD bych klidně zkusila, na silnou angínu taky bereš antibiotika, jsou to léky jako každé jiné. Ale možná bych zkusila, pokud máš někde v místě, jogínské centrum nebo něco, kde Tě naučí relaxovat. Já se k tomu dostala ve dvaceti jako slepý k houslím, v lázních, kde jsem byla léčit něco jiného, a člověku to fakt pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
27.1.12 12:17

Tp je dobre,ale i tak je to super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
27.1.12 13:49
klaras píše:
annaaaaa..co se stane,kdyz to do 4 mesicu nevratis?To Vas vystehuje? :nevim:

Já už to ex říkala, že na to nemám. Protože mi vyřizoval od tchána, jak to bude s tím placením. Kdyby šel do důsledků, samožřejmě na mě může podat exekuci. Ale vím, že to neudělá. Psala jsem to tu, s ex mají majetek v hodnotě aspoň 30milionů. A měsíc po tom, co mi půjčil, si tchán koupil nové auto. Vím, že jde o princip, o vrácení. Ex ví, že nemám ani na boty pro děti, takže tu info odkýval a nic neříkal. To zas musím ocenit. Myslím, že oba vědí, že to asi nevrátím. Teď po mě chce sdružení vlastníků u toho bytu, kde bydlím, zaplatit příspěvek na novou střechu, do června, je to 36.000. Vůbec nevím, kde na to vemu. Ani si nemůžu vzít půjčku, jednak by mi další nedali, a ani bych to neměla z čeho splácet.
Asi půjdu zase žebrat k ex, no :( . Prostě nevím. Nikoho z rodiny nemám, kdo by mi pomohl. Máma umřela, táta nemá zájem, sourozence nemám. Jediná stará teta v invalidním důchodu. Nemám nikoho jinýho, když je nejhůř. Jen paradoxně ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
27.1.12 13:52
j.pampeliska píše:
Kubik spi pres obed ale vetsinou je v tu dobu akcni Lucinka :) tak mam vzdycky aspon chvilku si ji uzit.
Ted jsme prisli od kamaradky, kuba spi, lucu kojim. Pak pujdu zabalit a na vikend jedeme k nasim.A ac jsem v noci nespala tak jsem stravila prijemnou 1,5 hodinu s kamaradem online :) mam malou nadeji ze mi nad hlavou zacina prosvitat slunicko. Je to prijemne :)

Jo jo, Pamp, pokud je to příjemné, hurá do toho. To kdysi říkala mámina kolegyně z práce, ať v téhle situaci žiju jen tou hezkou chvilkou, která se nabízí. Že teď nemám plánovat, na to jsem moc slabá. Ať jsem vdečná za to málo hezké, co se mi nabízí a víc neřeším. Pomohlo to.
Takže hurá do kamaráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
27.1.12 17:13

Holky diky!!!

Jinak mne vytocil skoro ex. Zabiiiit.
Minuly tyden jsme resili vidani deti. Mebyli jsme se schopni dohodnout. Muj posledni e-mail znel. Kubu budes mit od pristi soboty kazdych 14 dni. V sobotu v 8:30 vyzvednes, pojedete na chalupu. V 17:00 zpet a do 17:30 budete doma i s Lucou. Beres? Neodpovedel. Tak jsem to brala ze nesouhlasi. No a dnes jsemsedla do auta a jela knasim a po ceste mi pise, ze si zitra vezme Kubu :pocitac:
Zabit malo. Rekla jsem ze jsme si to neodsouhlasili ze s tim nepocitam a on co hraju za divadlo. Mezitim jsem zavolala tchanum jestli jsou domluveni - jsou. Tak jsem mu rekla ze mu ho dam ale musi si ho vyzvednout u nasich a privezt sem. A pokud chce videt Lucinku ze mu ji dam pak do kocarku. Na to mi odpovedel ze je na to zima a ze ji v kocarku muze vozit popelar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
27.1.12 17:21

pampeliško, je to vůl no. Aspoň vidíš, že bez něj to bude snažší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí