Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4051
25.1.12 20:46

To odchazeni je nejhorsi. To jsem nedavala. Jsem rada ze se ted nevidame a nekomunikujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.1.12 20:51

A ty noci, ty mi dávají zabrat. Dnes jsem chtěla jít na nákup, když manžel přišel za dětmi a syn se mě držel jako klíště a brečel, ať nikam nechodím, že má strach, že ho taky opustím a nebudu v noci spinkat doma jako tatínek. Brečela jsem pak jako želva a nakoupit jsem nešla. Když pak odcházel muž, syn mu povídá, ať už jde, protože on má doma svou maminku, která ho nikdy nenechá samotného. Nikdo před ním nic nerozebíral a on si takhle všechno vyvodil sám. Je mi líto, že mají takovéhle trápení už takhle malincí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
25.1.12 21:02

Broucinek :hug: nechapu ze ho to nerozsekalo. To je silene :( je mi to tak lito.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
25.1.12 22:28

Ach jo - nechápu, že těm chlapům stojí za to odcházet jinam :cert: Kdyby šlo jenom o ně samotné, tak my si pobrečíme a za pár měsíců nebo let si už žijeme vlastní život bez nich, ale že můžou tohle udělat vlastním dětem :pocitac:

Vajdy - moc ráda bych ti nějak pomohla, ale jediné, co pomůže, je čas. Sama si pamatuju na tu bezbřehou hrůzu, že mě zradil ten, komu jsem stoprocentně věřila. Trvalo to docela dlouho a to u nás neproběhly žádné scény :roll: Co mi pak pomohlo to nějak přežít, byl strach o miminko, aby se v pořádku narodilo, abych jej nějak negativně neovlivnila. Je to asi jiné, když už 2 děti máte, ale moc bych ti přála, aby ses dokázala na konec těhotenství soustředit a užít si ho i s porodem a příchodem dalšího človíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.12 22:51
j.pampeliska píše:
Tak a jsem zase v pr… :( pravnicka ma sazbu pro milionare :( takze pristi stredu pravnicka c.3 … Uz to chci mit rozjete. Chci jistotu ze budu mit deti ve sve peci.
V noci mne probudila nocni mura ze mi manzel vzal kluka :cert:

pampeliško zkus nějakou manželskou poradnu tam buď mají právníky zdarma a nebo ti určitě doporučí někoho levného, za zeptání nic nedáš.

• Citovat
  • Upravit
4051
26.1.12 03:50

Nenavidim noce :( jsem unavena ale spat nemuzu :(
Kamos nakonec nedorazil, takze euforie presla. Dnes psychiatr a AD - porad se toho bojim… A navsteva tchyne :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.1.12 08:16

Pampelisko drz se dneska!Vajdy,to je teda sila!Chudacek maly!Ex na tu scenu neco rekl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
26.1.12 08:21

Klary moc dekuji. Po dlouhe dobe jsem se nasnidala a mam pocit ze to nebyl dobry napad. Zaludek jak na vode. Vubec nechapu ze jsem tak nervozni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.1.12 08:41

Pampelisko :( tojsou nervy.Az vypadnes ven tak se Ti treba na cerstvem vzduchu udela lepe! :hug:
Tchyne se neboj,pravnicka bude v klidu.Co je AD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
26.1.12 08:42

Antidepresiva :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.1.12 09:07

Neboj,urcite pomuzou.Svagrova na tom byla pred par lety zle psychicky.Chodila k psychiatrovi a brala je.Ted je uz zase stastna a bez nich!Neni se zaco stydet,je to nemoc jako kazda jina!Za anginu by jsi se taky nestydela :) takze hlavu vzhuru a bude dobre!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
26.1.12 09:30

Ahoj holky. Já taky měla AD, už jsem to tu psala, pomůžou. Lépe s nima, ať můžeš pro děti i pro sebe fungovat. Brala jsem je 5 let, teď je neberu od září a zvládám dobře. Poslední dva roky jsem měla i ataky paniky, zaléhaly mi uši, ale vše to bylo z nervů. Tělo prostě už psychycky nezvládalo, tak se to začalo projevovat fyzicky. Ale paniky snad nemám od května, co jsem se přestěhovala do vlastního minibytečku, i když finančně hrůza…, no a od září jsem vysadila AD.
Všechno chce čas, jsi na úplném začátku, i Vadjy, ještě s miminkem, je mi to líto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.1.12 09:51

Klaras - muž na to neřekl nic, dělal, jako že malého nevidí a neslyší :cert:

Už taky začínají drobné schválnosti :( Nejdřív nám slíbil, že bude dělat velké nákupy, dovezl ho jednou a teď, kdykoli mu řeknu, odpoví mi, že jsem celé dny doma a ať si to postupně nanosím sama. Že můžu být ráda, že nám všechno platí. Ach jo, nikdy bych to do něj neřekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
26.1.12 10:01

Vajdy tim ti ulehcuje situaci - brzy ho prestanes chtit zpet a zacnes byt nastvana. Jen je to teda blb ze nebere v potaz tvuj stav…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.1.12 10:10

Pampeliško a jak je dnes u Tebe? Muž tu ráno byl, hodinu ve vaně, dělal si zábal na vlasy, několikrát se převlékl, kdyby mi nebylo tak mizerně, snad se budu smát. Zatím nejsem naštvaná, ale bezradná. Už nám i omezuje peníze na jídlo. Jsem ze všeho strašně vyčerpaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí