Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
j.pampeliska píše:
Ale bylo prijemne si pokecat a videt nejaky zajem.
Pry jsem hezka zenska a nekoho si najdu
Tak to byl úspěšný večer
Stejně jsi dobrá. Já jsem 2 měsíce po porodu skoro ještě seděla na kruhu, na přijímání pánských návštěv jsem neměla ani pomyšlení, nehledě na to, že se žádné nehlásily ![]()
Asi to bylo ovlivneno skutecnosti ale ja po tomto porodu fungovala na 99% od chvile co jsme prijely z porodnice.
Po prvnim porodu jsem byla nefunkcni a vyrizena dlouho.
Sama se divim ze to tentokrat bylo mnohem snazsi.
Ja myslim ale ze priroda to umi zaridit. Nalozi na cloveka jen to co unese. Tskze ja byla v pohode fyzicky ![]()
Já už 4 dny po porordu začala pracovat a za týden jsem lehce cvičila. Můj ex nestál za nic a peníze mi nedával, jo příroda nebo Bůh ví…
j.pampeliska píše:
Vajdy se dnes neozvala… Doufam ze se drzi…Anni - jak pokracuje randeni?
Janco - co vy?
Ahoj holky
. To jste toho napsaly. Mě doma blbne klávesnice, jdou mi hrozně pomalu písmenka po zmáčknutí, takže píšu jeden příspěvek i 15 min. Tak to mám rychlejší v práci.
Randění bezva bezva
. Bojím se, abych to nezakřikla. Poprvé po čtyřech letech se na někoho opravdu těším a přitahuje mě. I sex proběhl
, bylo to pěkný.
Sice peníze na štíru, to mě nervuje, ale s tím nic neudělám. Pokud by chtěl se mnou někam jet, tak nemůžu, prostě nemám
V pá jsem šla na krev na prevenci kvůli štítné žláze, a než jsem došla od tramvaje do práce, měla jsem úplně promáčený boty. Jsou prochozelý a nemám na nový. Ach jo. Holt to tak je.
Mám byt po mámě, který potřebuju prodat. Je starý, k rekonstrukci. Opět do něj teče (je pod střechou), takže zatím neprodejný. Volala jsem ex, má stavební firmu, jestli by se tam mohl jeho známej klempíř podívat. Ex mě poslal do háje, že ne, (tenkrát mi to trošku spravoval známej na moje náklady), když tomu tak rozumím a jeho klempíře jsem nechtěla na podzim, tak teď ne. To je kretén, co? Fakt, ješitný ego. Takže platím dva nájmy a hypo.
Pan bohatý podnikatel. Vyloženě si libuje v tom, že nemám peníze. Přitom vše naše společné prošustroval.
Nic, nebudu se rozčilovat.
Pamp., klidně bych se s tvým kamarádem scházela, tedy na tvém místě
. Dodá ti to sebevědomí, pomůže to překlenout nejhorší dobu. Já to taky tak udělala. Po dvou měsících po odchodu ex jsem se seznámila. Byl celkem hodný, i na mé děti, mě chtěl. Nebyla jsem nijak zamilovaná, jen mi byl příjemný a měla jsem pocit ochrany, že tu prostě někdo je. Takhle jsem s ním byla rok. Nelituju.
adela,p2 píše:
tak já jsem číslo 3… několik měsíců odmítání, protože má rodinu a nejsem potvora, nakonec jsem ale podlehla. co mám teď? trápení.. nerozumím chlapům, manželka na to přišla-naráz ji hrozně miluje a neví co dál.. nechápu, když ji tak miluje, jak ji může podvádět..j.pampeliska píše:
Chtela bych jednou pochopit zeny ktere jsou temi milenkami. Fakt by mne zajimalo jak se ony citi, co prozivaji…Mam par verzi:
- ulovit zenateho chlapa je pro ne hrou - dokazou si jak jsou skvele, sikovne, uzasne, jedinecne
- chteji za kazdou cenu rodinu, vedi ze tento chlap ma dite/deti, vedi ze je to „kvalitni“ jedinec = darce semene tak ho ulovi a maji sve vytouzene dite, neresi jestli s nimi otec ditete bude ci nikoliv
- obeti - ty co se samci nechaly ulovit … nakonec podlehly, zamilovaly se a ted trpi protoze samec s nimi vytira podlahu
Ja puvodne nechtela do tehle diskuze vstupovat, ale prozila jsem, jake to je byt milenkou a nevedet o tom.
Pracovala jsem jako servirka, tehdy mi bylo 19. On byl u nas v hotelu ubytovany spolecne s bandou dalsich delniku. Napred zacal krouzit, kdyz jsem mela smenu a pak me pozval na drink, pak na prochazku, byl mily, hodny, pozorny.. Vodil me za ruku, skladal komplimenty.. Jenze pak odjel na vikend domu a ja mela telefoni hovor s jeho zenou. V pozadi plakalo dite a ja se nezmohla na slovo. Nejaky debil si na mne zvedal sebevedomi a ublizoval tak manzelce, diteti i mne. Nevim, co to melo znamenat! Ja nejsem zadna rozvracecka rodin. Byla jsem hrozne nastvana a mela chut mu to dat sezrat, ale uz se naukazal. Lhal mi a lhal i sve zene!!! Mozna, ze kdyby mi ta jeho nezavolala a ja se stihla zamilovat, mozna bych o nej taky bojovala, byla jsem hloupa 19ka. Jeho zena mela tehdy stesti, ze zavolala driv nez jsme spolu spali. Byla jsem tehdy v tehle vecech zasadova!!! Nevim, jak jejich manzelstvi dopadlo, ale jestli to udelal jednou, myslim, ze to udela zas.. Do dneska se za to stydim, i kdyz, jak jsem mela zjistit, ze je zenaty a lze?!
Ted si tu procitam tuhle diskuzi a je mi smutno. Sama uz mam dite, jsem vdana a mam pocit, ze mam hezke manzelstvi. Asi bych to snasela mnohem hur nez vy tady, holky, jste fakt statecne!!!
Preju jen hezci dny a at si ty kravy apon zlomi nohu!
Tomikadze, take zajimavy pribeh. Clovek aby si najal soukromeho detektiva kdyz nekoho potka…
Anni drzim palce. Verim ze je to blby pocit. Hezky samozrejme ale ten strach…
Mne dnes dostalo kdyz mi napsal „preju hezke rano“. Ty blaho, neuveritelny pocit euforie ze na mne po ranu nekdo mysli.
Anni mrzi mne ta financni stranka. Myslim ze budu rada ldyz budu mit na jidlo a najem. Zatim to jde, ale snazim se splatit conejvic dluhu. Rano jsem koukla na ucet a mam 1300,–
to taky nic moc
chtela jsem jet koupit pliny, tak asi ne…
Hlavne ze muzickove nemaji problem… ![]()
Tomikadze - věř mi, že by ses s tím taky musela poprat, kdyby tě to potkalo. Přeju ti, abys podobnou situaci nemusela nikdy řešit, ale ono vše je relativní. Já jsem ještě před rokem taky měla manžela, kterému jsem věřila snad více než sobě, těšila jsem se na miminko, nikdy bych si nemyslela, že budu něco podobného řešit
Asi to tak mělo být…
Anaaaaa - držím palce s randěním
Moc ti přeju, aby ses měla zase hezky ![]()
A s tím bytem - nejsem žádný realitní makléř, ale nešel by byt po mamce prodat se slevou? Ale to asi nechceš, co? ![]()
Anna se nam ve fakturach snad neutopila ![]()
Holky ctu tu diskusi laska nebo dite a je mi z toho brozne smutno.
Boli mne srdce ze lidi neumi drzet sliby, dodrzovat „smlouvy“.
Ublizuji milenkami/milenci. A kdyz odejdou co cekaji? Ten vztah se jednou stejne dostane do podobneho stavu jako ten puvodni. Zeny budou opet unavene, neupravene, protivne…
Jen to odnaseji ty deti
to ze si ublizuji dospeli, ok, neda se nic delat. Ale tohle vsechno ublizuje tem cvrckum ![]()
Moje deti nikdy nepochopi pravy smysl slova „tata“. Nezazijou to co ja ![]()
Je mi to silene lito ![]()
Proč by tvé děti nezažily pravý smysl slova „táta“? Můj kamarád dělá tatínka dcerce své přítelkyni - miluje jí jako vlastní a ona mu sama začala říkat táto. Jiný můj kamarád měl dokonce tatínků několik ( jeho máma se s dotyčným rozešla po nějaké době a našla si nového). Celkem měl asi 5 tatínků a jen ho to obohatilo. Každý ho měl rád jako vlastního a každý mu dal a naučil něco jiného. Měl pestré a krásné děctví a rozhodně o nic nepřišel. A můj vlastní táta miloval mou sestru která nebyla jeho taky jako vlastní. Nikdy mě před ní neupřednostňoval, vychovával jí, pomáhal jí, učil se s ní, hrál si s ní, prostě všechno. Není všem dnům konec tak neházej flintu do žita. ![]()
Jenze nahradni tatinek neni krev. Ja vim ze muzou mit krasny vztah s vlastnim tatou i s dalsim mym partnerem. Ale ja mela to stesti ze moji rodice jsou stale spolu.
Pampeliško, krev jak vidíš evidentně nic neznamená. V podstatě je to jenom jedna uchycená spermie. To co dělá tátu tátou je něco úplně jiného.