Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15659
21.1.12 21:01

Mimochodem, asi OT, ale jak by zareagoval, kdyby sis našla přítele? Mě to tak napadlo, jak řešíme jeho „kvokinky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
21.1.12 21:12

No to nevim. Urcite by mel reci. Napsal mi smsku po novym roce: „Psycholozka rikala ze si zacnes hned hledat chlapa ktery te bude nejspis bit tak doufam ze mas alespon trochu rozumu…“

Ptala jsem se na to psycholozky. Rikala ze mu o nerikala nic o tom ze bych si mela hledat chlapa natoz ktery by mne mel bit.
Manzel mi ted rekl, ze to s tim bitim si tam doplnil on. Ale ona mu o tom vubec nic nerikala.

Myslim, ze by mu to vadilo a snazil by se ublizovat aby nemel kontakt s detmi… :nevim: A hlavne pocita s tim, ze mne zadny nebude chtit s 2 capartama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
21.1.12 21:29

Snaží se v Tobě vzbudit strach, aby sis nikoho nehledala, žárlí jak malé děcko. Přesně tohle jsem od něj čekala. Mimochodem, tu sms bych psycholožce ukázala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Levandule7
21.1.12 21:30
j.pampeliska píše:
To by bylo jak vezeni kdybychom se k sobe vratili.
Ja jen doufam ze manzel dojde k rozumu aspon co se tyka deti a vynecha tu kurvu z jejich zivotu.

Mi čteš z duše pampeliško, ona ta tvoje i ta moje pro mě bezpáteřní k..va znalá rod.poměrů, takže taky ji neakceptuji mírně řečeno…a moje rodina vyvdaná v tomhle stojí za mnou..

• Citovat
  • Upravit
Levandule7
21.1.12 21:32
Jaji77 píše:
Snaží se v Tobě vzbudit strach, aby sis nikoho nehledala, žárlí jak malé děcko. Přesně tohle jsem od něj čekala. Mimochodem, tu sms bych psycholožce ukázala…

Jj souhlasím s Jaji77, přesně jeho taktika sobečka,,,

• Citovat
  • Upravit
4051
21.1.12 21:36

Ja jsem ji to cetla. A prave mi rekla ze nic takoveho nerikala. Takze si to vymyslel cele, ne jak priznal jen tu cast o tom biti.

Tchanovci ji take neprijmou. A jestli s ni bude dlouho tak mozna za dlouho. Ale preji si aby to s ni skoncil. Protoze uznavaji ze tohle je fakt pres caru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
21.1.12 21:44

On si chce užít, a už předem se jistí, kdyby se mu to náhodou nepovedlo, abys byla sama a mohl Tě vydíráním přes děti zpátky zaháčkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
21.1.12 22:03

Taky jsem to tak videla. Od zacatku se choval ke mne tak aby mel zadni vratka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
21.1.12 22:12

On Tě vlastně bere jako takovou „jistotu“. Bude se jednou hoch moc divit… :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
21.1.12 22:17

Ja uz si tim nejsem tak jista. Myslim ze necekal ze se budu takto chovat. V tydnu mi osal nejake kecy o sebereflexi :zed: a bude se divit az zjisti ze podnikam pravni kroky. Jen co mu to prijde tak bude orekvapen. Zatim se nic nedelo a tak to bral jako plane vyhruzky.
A fakt ma vuci mne silenou averzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
21.1.12 22:21

Můj ex si taky myslel, že jsem naivní neviňoučká holčina, že si od něj netroufnu odejít a že mu to projde… to, že jeho předchozí přítelkyně taky párkrát přišla s modřinou, jsem se dozvěděla až „potom“… nečekal, že se rázně seberu a sbalím. Holt nás chlapi podceňují.
A proč má averzi? Protože se nechováš jako jeho poslušná panenka, děvčátko moje :hug: A tak je to správně. Kdybys ho přece na slovo poslechla, averze nebude :evil: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
21.1.12 22:31

Bude to vic faktoru - to ze se nechovam podle jeho predstav a ze si mne znechutil tim jak na mne haze vinu za vse co se stalo. Zvlastni je ze to datuje od roku 2010 kdy se narodil syn :pocitac: ten chlap to proste neustal.

Taky ale nechapu jak bych se k nemu mela chovat. Vratit se nechce tak nevim jaka bych mela byt… :nevim:

No je ponekud nepochopitelne jak to ti chlapi maji.

A taky je to vse o tom jak byl postaveny nas vztah otec-dcera tak necekal a jeste zdaleka netusi co se bude dit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
21.1.12 22:51

Měla bys přece plakat, že Tě opustil, měnit se podle jeho přání a jen čekat, jestli se rozhodne jít k Tobě, až ho tahle vyhodí… :cert: On by chtěl totiž zázemí, ze kterého by si jen tak odskakoval na vedlejšáky, chudáček :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
21.1.12 23:18

Jsem se zamyslela nad tim jake by to bylo kdyby mi to kamaradka nerekla. Prezili bychom dusny vikend. V nedeli by si zabalil a odstehoval k ni. Jen netusim jak to melo vypadat dal… :nevim:
A v tomhle je ta cara pres rozpocet - nasledky - rodina, pratele, deti o vsechny prisel. Zbyla mu jen ona…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.12 23:44
Izz píše:
My taky měli tátu u jiný a mamka jasně řekla, že jí nikdy neuvidíme, nikdy s ní nepromluvíme…a táta si nedovolil to porušit. Čas jsme s nim trávili a ona u toho nikdy nebyla. Jednu domu (těsně po tom, co odešel) k nám chodil každý ráno než jsme šli do školy a rodiče do práce…pak to vymizelo. Vymstilo se mu to po mnoha letech. Neví o tom, co s bráchou děláme, co jsme dokázali, jak žijeme…ani moc nepátrá, ale nedopadl nejlíp. Na svatbu ho nepozvu, na promoci nebyl, o mimču se dozví asi od někoho cizího atd…ovšem nevim, jestli si rve vlasy. Ukradený mu nejsme, má nás rád, ale je zvláštní.

Ti chlapi to mají prostě asi jinak. :roll: Mamka mi taky vyprávěla, jak přišla o svého otce a dodneška to nechápe. Rodiče se rozvedli když ji bylo kolem 10let, pamatuje si, že s otcem docela vycházeli dobře, po rozvodu se ještě párkrát viděli a pak už nic. Chápe že se třeba nedohodli s bývalou manželkou (její mamkou) ale jak mohl takhle odstřihnout svoje děti? :think: A nekontaktoval ji ani jako dospělou, přitom věděl kde pracuje atd.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky