Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mimochodem, asi OT, ale jak by zareagoval, kdyby sis našla přítele? Mě to tak napadlo, jak řešíme jeho „kvokinky“
No to nevim. Urcite by mel reci. Napsal mi smsku po novym roce: „Psycholozka rikala ze si zacnes hned hledat chlapa ktery te bude nejspis bit tak doufam ze mas alespon trochu rozumu…“
Ptala jsem se na to psycholozky. Rikala ze mu o nerikala nic o tom ze bych si mela hledat chlapa natoz ktery by mne mel bit.
Manzel mi ted rekl, ze to s tim bitim si tam doplnil on. Ale ona mu o tom vubec nic nerikala.
Myslim, ze by mu to vadilo a snazil by se ublizovat aby nemel kontakt s detmi…
A hlavne pocita s tim, ze mne zadny nebude chtit s 2 capartama.
Snaží se v Tobě vzbudit strach, aby sis nikoho nehledala, žárlí jak malé děcko. Přesně tohle jsem od něj čekala. Mimochodem, tu sms bych psycholožce ukázala…
j.pampeliska píše:
To by bylo jak vezeni kdybychom se k sobe vratili.
Ja jen doufam ze manzel dojde k rozumu aspon co se tyka deti a vynecha tu kurvu z jejich zivotu.
Mi čteš z duše pampeliško, ona ta tvoje i ta moje pro mě bezpáteřní k..va znalá rod.poměrů, takže taky ji neakceptuji mírně řečeno…a moje rodina vyvdaná v tomhle stojí za mnou..
Jaji77 píše:
Snaží se v Tobě vzbudit strach, aby sis nikoho nehledala, žárlí jak malé děcko. Přesně tohle jsem od něj čekala. Mimochodem, tu sms bych psycholožce ukázala…
Jj souhlasím s Jaji77, přesně jeho taktika sobečka,,,
Ja jsem ji to cetla. A prave mi rekla ze nic takoveho nerikala. Takze si to vymyslel cele, ne jak priznal jen tu cast o tom biti.
Tchanovci ji take neprijmou. A jestli s ni bude dlouho tak mozna za dlouho. Ale preji si aby to s ni skoncil. Protoze uznavaji ze tohle je fakt pres caru.
On si chce užít, a už předem se jistí, kdyby se mu to náhodou nepovedlo, abys byla sama a mohl Tě vydíráním přes děti zpátky zaháčkovat.
Taky jsem to tak videla. Od zacatku se choval ke mne tak aby mel zadni vratka.
On Tě vlastně bere jako takovou „jistotu“. Bude se jednou hoch moc divit…
![]()
Ja uz si tim nejsem tak jista. Myslim ze necekal ze se budu takto chovat. V tydnu mi osal nejake kecy o sebereflexi
a bude se divit az zjisti ze podnikam pravni kroky. Jen co mu to prijde tak bude orekvapen. Zatim se nic nedelo a tak to bral jako plane vyhruzky.
A fakt ma vuci mne silenou averzi.
Můj ex si taky myslel, že jsem naivní neviňoučká holčina, že si od něj netroufnu odejít a že mu to projde… to, že jeho předchozí přítelkyně taky párkrát přišla s modřinou, jsem se dozvěděla až „potom“… nečekal, že se rázně seberu a sbalím. Holt nás chlapi podceňují.
A proč má averzi? Protože se nechováš jako jeho poslušná panenka, děvčátko moje
A tak je to správně. Kdybys ho přece na slovo poslechla, averze nebude
![]()
Bude to vic faktoru - to ze se nechovam podle jeho predstav a ze si mne znechutil tim jak na mne haze vinu za vse co se stalo. Zvlastni je ze to datuje od roku 2010 kdy se narodil syn
ten chlap to proste neustal.
Taky ale nechapu jak bych se k nemu mela chovat. Vratit se nechce tak nevim jaka bych mela byt… ![]()
No je ponekud nepochopitelne jak to ti chlapi maji.
A taky je to vse o tom jak byl postaveny nas vztah otec-dcera tak necekal a jeste zdaleka netusi co se bude dit.
Měla bys přece plakat, že Tě opustil, měnit se podle jeho přání a jen čekat, jestli se rozhodne jít k Tobě, až ho tahle vyhodí…
On by chtěl totiž zázemí, ze kterého by si jen tak odskakoval na vedlejšáky, chudáček ![]()
Jsem se zamyslela nad tim jake by to bylo kdyby mi to kamaradka nerekla. Prezili bychom dusny vikend. V nedeli by si zabalil a odstehoval k ni. Jen netusim jak to melo vypadat dal… ![]()
A v tomhle je ta cara pres rozpocet - nasledky - rodina, pratele, deti o vsechny prisel. Zbyla mu jen ona…
Izz píše:
My taky měli tátu u jiný a mamka jasně řekla, že jí nikdy neuvidíme, nikdy s ní nepromluvíme…a táta si nedovolil to porušit. Čas jsme s nim trávili a ona u toho nikdy nebyla. Jednu domu (těsně po tom, co odešel) k nám chodil každý ráno než jsme šli do školy a rodiče do práce…pak to vymizelo. Vymstilo se mu to po mnoha letech. Neví o tom, co s bráchou děláme, co jsme dokázali, jak žijeme…ani moc nepátrá, ale nedopadl nejlíp. Na svatbu ho nepozvu, na promoci nebyl, o mimču se dozví asi od někoho cizího atd…ovšem nevim, jestli si rve vlasy. Ukradený mu nejsme, má nás rád, ale je zvláštní.
Ti chlapi to mají prostě asi jinak.
Mamka mi taky vyprávěla, jak přišla o svého otce a dodneška to nechápe. Rodiče se rozvedli když ji bylo kolem 10let, pamatuje si, že s otcem docela vycházeli dobře, po rozvodu se ještě párkrát viděli a pak už nic. Chápe že se třeba nedohodli s bývalou manželkou (její mamkou) ale jak mohl takhle odstřihnout svoje děti?
A nekontaktoval ji ani jako dospělou, přitom věděl kde pracuje atd.