Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem nespala, protože jsem seděla v práci, teď mám druhou noční.
Děkuju. Jak je dneska v tom příšerném počasí Tobě? Přiznám se, že jsem sama bojovala s nějakou menší depkou. Pak přišel vichr a sněžení a ulevilo se mi.
Od vcera jsem byla u nasich tak to bylo dobry. Ale jak jsme za tmy, snezodeste sedli doauta ajeli do prazdneho bytu tak tedy nic moc ![]()
Navic mi zase poslal jednu odpoved na muj e-mail. Jemu zacalo na mne vsechno vadit po porodu syna ![]()
No ted jsemzasedla k pocitaci, musim trochu pracovat. Tak snad na to nebudu chvilku myslet a pak vytuhnu.
j.pampeliska píše:
Navic mi zase poslal jednu odpoved na muj e-mail. Jemu zacalo na mne vsechno vadit po porodu syna
Vůl, co si chce ospravedlnit, že tě opustil v nejtěžším období. Ale věř mi, že ho pocit viny jednou dožene a ty ho už nebudeš chtít. A nic lepšího si takovýhle typ chlapa nezaslouží. Drž se, Pampeliško, jsi statečná holka. ![]()
Ale třeba je dobrý znamení, že udržuje kontakt…třeba chce, abys mu začala psát, že se změníš, aby mu to a to nevadilo…nevim, tak mě to ted napadlo
To jsem delala ze zacatku. Hazela vinu na sebe. A ze se zmenim.
Ale ty duvody co uvadi jsou fakt pakarna.
Hlavne kdybych odesel z tech duvodu co uvadi (finance, spanek, chrapani, pes, ryby atd) tak by odesel a zil sam. Jense on mel intenzivni pomer minimalne po dobu meho 3.trimestru a odstehoval se k ni. Takze neverim ze by ty duvody byly pricinou roźadu. Ano mohlo mu to vadit, ale ne natolik aby zahodil tohle vsechno.
Ja uz ho nechci zpatky. Chybi mi. Je mi smutno. Silene boli ten podraz, ale nedelalo by to dobrotu. Ale chci aby si jednou rval vlasy jak to posral. Chci ho jednoho dne videt slozenyho ze udelal nejvetsi chybu sveho zivota.
j.pampeliska píše:
To jsem delala ze zacatku. Hazela vinu na sebe. A ze se zmenim.
Ale ty duvody co uvadi jsou fakt pakarna.
Hlavne kdybych odesel z tech duvodu co uvadi (finance, spanek, chrapani, pes, ryby atd) tak by odesel a zil sam. Jense on mel intenzivni pomer minimalne po dobu meho 3.trimestru a odstehoval se k ni. Takze neverim ze by ty duvody byly pricinou roźadu. Ano mohlo mu to vadit, ale ne natolik aby zahodil tohle vsechno.Ja uz ho nechci zpatky. Chybi mi. Je mi smutno. Silene boli ten podraz, ale nedelalo by to dobrotu. Ale chci aby si jednou rval vlasy jak to posral. Chci ho jednoho dne videt slozenyho ze udelal nejvetsi chybu sveho zivota.
Byla bys naivní kdyby ses vracela. V době tvýho porodu šukal s jinou!!! To se NEDÁ zapomenout.. Je to vůl a vymstí se mu to. ![]()
Návratem by Pampeliška ublížila sama sobě. Už by mu nikdy nemohla věřit - a s nedůvěrou se žít nedá.
Tata dneska prekvapil mamku, koupili jsme mu k svatku dort, on ho nakrajel a na kus pro mamku ji dal zlaty prstynek podekovani za 30 let.
Ja jsem se asi tvarila jak kakabus. Byla to rana do srdce. Maji tak krasny vztah. Mela jsem je za vzor. Mam. Jen jsem vybrala spatneho chlapa
zavidim jim. Jsem rada ze jsou stastni. Jen mne mrzi ze jsem dala 11 let zivota nekomu kdo si to nezaslouzil.
A hrozne mne mrzi ze ta moje sestrenice toho sveho zenace furt chce. Podle moji mamky i osycholozky je ten jeji to same co muj manzel. Ja si nedovedu predstavit ze by mela jednoho dne trpet tak jako ted ja. Jenze ona je stejna jako ja a kdyz ji nekdo neco rekne spis udela pravy opak na truc ![]()
Kez by k tomu jednoho dne (brzy) dosla sama a byla rada ze s takovym chlapem nemusi spojit svuj zivot.
To by bylo jak vezeni kdybychom se k sobe vratili.
Ja jen doufam ze manzel dojde k rozumu aspon co se tyka deti a vynecha tu kurvu z jejich zivotu.
My taky měli tátu u jiný a mamka jasně řekla, že jí nikdy neuvidíme, nikdy s ní nepromluvíme…a táta si nedovolil to porušit. Čas jsme s nim trávili a ona u toho nikdy nebyla. Jednu domu (těsně po tom, co odešel) k nám chodil každý ráno než jsme šli do školy a rodiče do práce…pak to vymizelo. Vymstilo se mu to po mnoha letech. Neví o tom, co s bráchou děláme, co jsme dokázali, jak žijeme…ani moc nepátrá, ale nedopadl nejlíp. Na svatbu ho nepozvu, na promoci nebyl, o mimču se dozví asi od někoho cizího atd…ovšem nevim, jestli si rve vlasy. Ukradený mu nejsme, má nás rád, ale je zvláštní.
Pampeliško, když nebude tahle, bude jiná. On je moc pohodlný a zbabělý na to, aby žil sám za sebe…
Jde o to ze ta jina ta dalsi nebude ta co vlezla do me postele kdyz jsem byla v porodnici…
Kazdou jinou budu muset akceptovat. Ale tuhle fakt ne ![]()