Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Adel neomlouvej se. Proto jsem psala ze jsou i milenky / obeti. A ve tvem pripade muzes byt manzelkou nenavidena ale v zakladu za to nemuzes. I kdyz castecne to ovlivnit muzes. Jenze ten vas chlap si pak zrejme najde nejakou dalsi obet…
Ale tahle nase milenka to je fakt masakr a proto ja vubec nedokazu pochopit jak s ni muze muj muz zit…
A je dobre si precist nazor i tech druhych - chlapu a milenek…
Jen bych fakt chtela vedet co je ona zac, jaky je to clovek, jak mohla neco takoveho udelat.
Nasla jsem tu jeji vlas. Cuchala k osusce do ktere se ona utirala. Dojidala po ni balkansky syr. Spim v posteli ve ktery si to oni rozdavali. Je mi na ![]()
Pampeliško, netrap se ![]()
Nemysli pořád na ně dva. Vím, že je to moc těžké, ale zkus myslet pouze na sebe a děti a svou budoucnost. Je dva vůbec neřeš. Ona je mrcha, ale jako toho nějvětšího hajzla vidím tvého ex. To on k ní šel spát, když ty jsi mu rodila dítě, to on ji vzal následně k vám. Vím, že tě to teď moc bolí, ale uvidíš, že až emoce opadnou ( a oni opadnou- chce to jen čas …), tak si budeš gratulovat, že jsi se zbavila tak bezcharakterního člověka. To ona prohrála, ona bude žít s takovým volem, a riskovat, že jednou bude muset projít tím, čím teď ty.
Ty si jednou najdeš někoho stokrát lepšího, charakterního
Zkus si prostě myšlenky na ně dva zakázat, třeba si v duchu vymysli pro sebe nějaký trest, když to porušíš. Mysli jen na svou lepší budoucnost. Na každém konci je krásné to, že něco nového začíná. Kdyby jsi ztratila po letech fajn hodného chlapa, tak je to důvod si potesknit, ale ty jsi se zbavila bezcharakterního vola, a to je veskrze pozitivní - a za čas to uvidíš taky. Já si myslím, že ho ani tolik nemiluješ, ale je to hlavně zvyk, a ten se odbourá…
Kato mas pravdu! Zkusim uz spat. Preji dobrou noc.
Vite na co se tesim (tedy doufam ze to prijde…) na tu chemii a motylky v brise ![]()
Dobrou noc… a věř, že chemie přijde.
Jdu se učit a budu držet palce ![]()
Kočko moje, jak to, že nespíš? Pusť si relaxační hudbu a odpočívej…
Jaktoze nespis ty Jaji?
Jsem vzhuru od 3
jsem u nasich tak musim jen lezet v posteli a poslouchat oddychovani deti.
Pampeliško - nejsi v tom sama, drž se
Jestli nemůžeš spát, zkus počítat ovečky
Nebo si představ, co budete s dětmi dělat v létě a zakaž si myslet na to špatné
A oddychování dětí je moc hezký zvuk, buďme rády, že je můžeme poslouchat. ![]()
Jani dobre rano. Taky hezky cas na e-mimino. Nespala jsem
Od 3 do 5 a ted jsem KO. A mas pravdu zvuk je to krasny ![]()
Ahoj holky, taky jsem toho moc nenaspala, teď jsem jak mátoha, ani vlastně pořádně nevím, co mám dělat. Děti si hrají s legem a já tu tupě koukám do zdi a třesu se jako ratlík. Všem přeju krásný den a ať není smutno ![]()
Vajdy ![]()
Dej si ukoly: uvarit detem obed, snist porci na malem talirku - aspon par soust, jit s detmi na prochazku.
Drz se holka!!!
Díky, Pampeliško, zkusila jsem si dát jogurt, zvládla jsem sníst dvě lžičky a při přípravě svačiny pro děti rozbila talíř. Jsem nemožná ![]()
Pampeliško,vím, že to všechno hodně bolí. Teď už tě to možná víc se.e než bolí, ale zkus se opravdu zaměřit jen sama na sebe a děti. Ať on si dělá co chce. Podvedl tebe, podvede i ji, má se na co holka těšit
Ale zkus je neřešit. Dívej se kolem sebe. Zjistíš, že o sebe začínáš víc pečovat, že se usmíváš na okolí a že koutkem oka „lovíš“ nějakého chlapa
Dej si cíl do budoucna - krátkodobý, ať se máš na co těšit a to by bylo, aby nebylo
Mám to z vlastní zkušenosti. Ukončený vztah po 8mi letech (nevěra z jeho strany) a bylo mi hrozně, to ano. Teď mám báječného chlapa se kterým prožívám něco, co jsem s ex nezažila. Ale opravdu mi po rozchodu pomohlo to, že jsem najednou neměla sklopenou hlavu a dívala se okolo sebe. Usmívala se, „koketovala očima“ s chlapy a po dlouhé době se cítila sexy. Taky trochu pomohl sex, který proběhl dvakrát s krátkodobým kamarádem
. Nemám ráda větu: chce to čas, ale bohužel je pravdivá. Nemysli na záletníka, ale mysli na SEBE! ![]()
Ale tohle je fakt hnusný, na blití. To mi věřte bych v životě neudělala..