Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jenže na to já nemám, nedokážu 1. jemu tak ublížit a za 2. té jeho ženě.. co z toho budu mít..
Tak změň prostředí… pokud neděláš žádný sport, je čas začít. V životě jsem snad neviděla tolik svobodných nezadaných chlapů, jako v šatně okinawa karate… když chceš chlapa, tak to chce s chladnou hlavou vytipovat, kde je jich nejvíc, a tam se pak zúčastnit. Nelezla jsem ani na aikido, ani na karate s tím, že někoho hledám - stejně jsem pak našla jinak a jinde, ale tady ty „chlapské“ sporty oplývají svobodnými. A upřímně, je lepší doma někoho, kdo je třeba dva víkendy v měsíci po závodech, než někoho, kdo se doma u pc nudí a shání si holky. A na co to svést? Která holka nikdy nepotřebovala sebeobranu? Já začala chodit na aikido v šestadvaceti letech, protože jsem se musela rozhýbat po dlouhodobé nemoci a nesnáším aerobic, tak jsem si zvolila tenhle sport.
Sport dělám, ale tam chlapy neseženu
No asi budu muset začít se soustředit a někam chodit. Nechápu, proč mi ten člověk musel tolik ublížit, když od začátku věděl, že chce zůstat s rodinou a že ženu miluje. Nepochopím to..
Zachoval se jako malý Jarda, ve výloze viděl luxusní ferrari, tak si zadupal v hračkářství a vydupal si ho. Na formuli, kterou má doma, si vzpomněl, až když měl tankovat benzín - zjistil, že na ten benzín do obou aut nemá, tak se snaží přinutit ferrari, aby tankovalo samo. Asi tak je to reálné pochopit ![]()
To mě teda rozesmálo. Ale jen jsem prostě chtěla říct, že chápu pohled manželek podváděných, který mají pocit, že milenky jsou svině a určitě velká většina jich je. Ale existují i případy, kdy prostě ta holka za to defakto nemůže.. Je to dost čerstvé pro mě a vůbec nevím, jak se s tím vyrovnat..
Některé exempláře prostě toho ptáka ve voliéře neudrží ( omlouvám se za vulgaritu
). Možná jsi, děvče, nebyla první ani poslední - teď se musíš zaměřit na sebe, získat sebevědomí. Hlavně to nelepit novým vztahem hned a za každou cenu.
Věřím, jako klasický rozsévač má charisma, viď? Jak tu někdo dělil milenky, tak se dají rozdělit i chlapi s milenkou. Jsou dualisté, to jsou takoví, kteří mají kromě manželky i jednu milenku třeba dvacet let - takovým doma něco chybí ( některý druh sexu třeba ), a buď to manželka odmítá, nebo se stydí doma zeptat. Pak jsou střídači - vždycky mají několik paralelních vztahů, takže je to stojí sice spoustu financí, ale mají defakto harém jako v Orientě. A nakonec motýlci, ti létají z květinky na květinku, pošmrdlají sosáčkem a zase odletí.
Charisma jako opravdu? To má, je vtipnej hrozně a takovej ten bavič..
Dokonale propracovaná lovící strategie, vypadá to na motýlka.
Neměj depky z věku, i z toho takový vůl těží, jsi snažší kořist. Já jsem byla do třiceti sama, pak jsem měla jeden krátkodobý vztah, a až v jednatřiceti jsem našla toho pravého ![]()
Já myslím, že je to i problém těch dlouhodobých vztahů. Jsou přechozený, Jsou spolu od 20, 15 let.. Já jsem ráda, že takovej vztah nemám, většina jich krachuje, jak tak vidím. Ale díky za podporu, docela mi to pomohlo..