Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Levandule7
18.1.12 21:05
Vajdy píše:
Izz, tak konkrétně já nejsem ani racionální, ani moudrá. Strašně chci, aby se vrátil a odpustila bych. Nezapomněla, ale odpustila. Moc bych chtěla, aby děti měly tátu doma a ho pořád miluju. Vím, že je to nepochopitelné, po tom lhaní, podvádění, ale nedokážu ho po deseti letech jen tak škrtnout a být v pohodě.

Vajdy čtu tvuj příběh a je mi z toho uplně ouzko, vzpomněla jsem si na sebe co jsem prožívala na jaře a to máme jen jedno ditě, ta představa, že jsem ještě k tomu těhotná a v takovém stresu je šílená.Jsem ted taky těhotná, ale uplně za jiných podmínek.Prosím tě nezoufej a věř, že bude líp, prostě musí být líp, není přeci možný, aby s námi chlapi takhle zametali…

• Citovat
  • Upravit
4051
18.1.12 21:09

Chtela bych jednou pochopit zeny ktere jsou temi milenkami. Fakt by mne zajimalo jak se ony citi, co prozivaji…

Mam par verzi:

1. ulovit zenateho chlapa je pro ne hrou - dokazou si jak jsou skvele, sikovne, uzasne, jedinecne
  2. chteji za kazdou cenu rodinu, vedi ze tento chlap ma dite/deti, vedi ze je to „kvalitni“ jedinec = darce semene tak ho ulovi a maji sve vytouzene dite, neresi jestli s nimi otec ditete bude ci nikoliv
  3. obeti - ty co se samci nechaly ulovit … nakonec podlehly, zamilovaly se a ted trpi protoze samec s nimi vytira podlahu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.1.12 21:12

Vajdy - jak jste dopadli? Jak mate stare deti?
Prosim te kdyby bylo nejhur da se jit do krizoveho centra i s detmi.
A fakt jsme tu pro tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Levandule7
18.1.12 21:23

No a nebo za 4.jsou to chudinky které normálně chlapa neseženou tak aspon loví v práci.A hlavně ženáči jsou ten nejlehčí ulovek, tam se moc ženská snažit nemusí a to taky hraje velkou roli.Když je chlap slabá povaha a stačí mu zakroutit zadkem u nosu tak ho má ta žena kde chtěla fááákt ubohý…

• Citovat
  • Upravit
15659
18.1.12 22:34

Holky, být mrcha je těžké. I já bych se v prvním vztahu rozdala, zvládala jsem všechno, otrkávala se - a skončilo to blbě, protože byl psychopat, měla jsem kliku že jsem na to přišla dřív, než byly děti, skončilo to velmi brzy. V druhém vztahu, i když jsem třeštila láskou ( a i po více než třech letech to cítím stejně ), jsem měla vzadu v hlavě malinkého cherubínka, který mi říkal „opatrně, pomalu, ne zas kompletně“… a možná proto to klape, že jsem tak trošku zůstala potvorou pro svého milého a nastavila mantinely. Asi OT, ale tohle se mi vybavilo, jak jsem četla, že tuším pampeliška se od narození syna snažila být perfektní - málo chlapů to ocení a ten její měl prostě roupy. To ovšem nesnižuje jeho idiocii… a ráda čtu, že už je kočka naše na tom líp. Držím vám všem palce :kytka: spolu to prostě zvládneme, není jiná cesta :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.1.12 22:47

Jaji jj. Jako blbec jsem delala vse. Doma nemusel na nic hrabnout. Proste dokonaly servis.
Ted uz vim jak bych se mela priste chovat. Ale bude to pro mne tezke… Je tofakt divne delat schvalne mene prace jen aby se chlap nezacal nudit. Je mi to proti srsti ale zrejme bych neprozivala neco takoveho.

Ted jsem prolistovala icq a uz v cervenci tam byli naznaky toho ze odejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
18.1.12 22:51

Pampeliško, nemít kamarádku, která nás vlastně dala dohromady ( oba jsme si jí stěžovali, že se nám ten druhý líbí a přitom se styděli dát něco najevo, byli jsme asi tři roky kamarádi a mezi tím měli oba jiný krátkodobý vztah ), a ta mě to komplet na začátku nevysvětlit - taky jsem to nejspíš udělala znova. Díky ní jsem se držela, a zamilovanost nás obou to dokompletovala - proč by nevytřel, když já uvařím, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.1.12 22:55

Tesim se az uplyne nejaky delsi cas. Doufam ze tohle bude jednoho dne jen jakesi cerne obdobi a bude zastrceno nekde hluboko. Kez by. Doufam ze tu zacneme prozivat zase stesti a lasku. Anicce uz to zacina kvest tak doufam ze rozkvete a bude to tak i u nas ostatnich.

Zajimalo by mne jak je na tom mummy (?) co mela rodit okolo stedreho dne.

A doufam ze sem nebudou pribivat dalsi podobne osudy.
Kez by si lidi uvedomili ze mit zdrave deti a manzela/lku ci partnera/rku je to nejkrasnejsi co clovek muze v zivote cloveka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
18.1.12 22:58

Nedoufej, věř. Bude to tak :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.1.12 22:58

Bez deti to u nas tak fungovalo. ale od meho nastupu na md mi bylo neustale opakovano ze ja jsem placena za to starat se o deti a domacnost. On musel chudak chodit do prace a drit, zatimco ja si doma valela sunky a muchlovala s miminem… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.1.12 22:59

Verim. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
18.1.12 23:04

Pampeliško, tomuhle se těžko opírá. Chlapům nikdo nevysvětlil, kolik je s dítětem práce, a pokud to nezažili v rodině a neměli o dost mladší sourozence, aby to viděli na vlastní oči, a nebo nejsou empatičtí, připadá jim to jako válení se. Je to jeho vina a ne Tvoje, některým chlapům pomůže spočítat, kolik času prací kolem dítěte strávíš, otrlejším to, že je necháš třeba půl dne s miminkem samotné a po návratu jim ještě vynadáš že chceš teplé jídlo, některým exemplářům holt nepomůže nic. A mimochodem, on si takhle nedospěle vynucoval stejnou pozornost, jakou mělo to dítě - nepochopil, že ono ji potřebuje a on by měl dávat, a ne se chtít tomu mrňouskovi vyrovnat a Ty aby ses rozdala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
18.1.12 23:11

On ho mel nastarost az kdyz jsem byla v porodnici. A neustale jsem slysela jaka je to tezka pohoda!
Jenze si neuvedomil, spis nechtel, ze nejezdil na nakupy, nevaril, nezehlil, vypral 2 pracky a hlavne to pro nej byla na 3 dny prijemna zmena od jeho stereotypu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
18.1.12 23:11
tak já jsem číslo 3… několik měsíců odmítání, protože má rodinu a nejsem potvora, nakonec jsem ale podlehla. co mám teď? trápení.. nerozumím chlapům, manželka na to přišla-naráz ji hrozně miluje a neví co dál.. nechápu, když ji tak miluje, jak ji může podvádět..
j.pampeliska píše:
Chtela bych jednou pochopit zeny ktere jsou temi milenkami. Fakt by mne zajimalo jak se ony citi, co prozivaji…

Mam par verzi:

1. ulovit zenateho chlapa je pro ne hrou - dokazou si jak jsou skvele, sikovne, uzasne, jedinecne
  2. chteji za kazdou cenu rodinu, vedi ze tento chlap ma dite/deti, vedi ze je to „kvalitni“ jedinec = darce semene tak ho ulovi a maji sve vytouzene dite, neresi jestli s nimi otec ditete bude ci nikoliv
  3. obeti - ty co se samci nechaly ulovit … nakonec podlehly, zamilovaly se a ted trpi protoze samec s nimi vytira podlahu
  • Citovat
  • Upravit
4051
18.1.12 23:16

Tohle je ta moje sestrenice. Take c3… Nastesti v bezdetnem manzelstvi. Ale proboha cim vas tak dostanou? Ja vim ze lzou a urcite nerikaji jak maji skvelou manzelku, ale to je nejde poslat do p**** a at si nejdriv vyresi manzelstvi a teprve pak si zacinaji novy vztah?
Ja se na to sestrenky zeptat nemuzu, je na tom psychicky spatne a nechci mezi nami delat rozbroje, tak to ode mne neber zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí