Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15659
18.1.12 23:17

Adel - vyhoď ho. Nic jiného si nezaslouží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
18.1.12 23:22
Tak když si sama a potkáš chlapa, kterej se ti líbí jednak fyzicky i si s ním rozumíš. No a on tě pořád někam zve, volá ti, píše ti, říká, jak jsi úžasná, krásná apod. Tak prostě podlehneš, jdeš na první schúzku, na druhou (jen tak na kafe, pivo ale nic nebude, budete kamarádi). A naráz jsi zamilovaná ani nevíš jak. Pak myslíš pořád jenom na to, že ty dvě hodiny po práci s ním byly úžasný, ale bude spát doma u ženy, bude s ní snídat apod. Ale mezitím ti říká, že tě miluje ale jak je to pro něj těžké. Několik měsíců oblbování, podlehne každá. Já jsem hodnej člověk (asi tady všechny naštvu) a dost dlouho jsem ho odmítala, ale podlehla jsem. A tak jsem akorát tak v prdeli. Svoji ženu a děti neopustí, žena na něco příšla, ale pravdu nezná, Je v podstatě taky chudák. Vůbec neví, co má doma. Jak ji podváděl a kdyby na to nepříšla a nevystrašila ho, dělal by to dál.
j.pampeliska píše:
Tohle je ta moje sestrenice. Take c3… Nastesti v bezdetnem manzelstvi. Ale proboha cim vas tak dostanou? Ja vim ze lzou a urcite nerikaji jak maji skvelou manzelku, ale to je nejde poslat do p**** a at si nejdriv vyresi manzelstvi a teprve pak si zacinaji novy vztah?
Ja se na to sestrenky zeptat nemuzu, je na tom psychicky spatne a nechci mezi nami delat rozbroje, tak to ode mne neber zle.
  • Citovat
  • Upravit
adela,p2
18.1.12 23:24
Jo a ženu podváděl, když byla těhotná. Já jsem s ním teda nespala, na to jsem neměla. Nicméně postupem času ano.. Chápeš a teď mi bude vykládat, jak ji a děti miluje.. Ale mně vlastně taky.. Obrečela jsem to xkrát s x kamarádkama Jsem prostě blbá.. A co zbyde mně no nic akorát zlomený srdce a chudák žena vlastně už mu nebude věřit nikdy, což se ji nedivím..
adela,p2 píše:
Tak když si sama a potkáš chlapa, kterej se ti líbí jednak fyzicky i si s ním rozumíš. No a on tě pořád někam zve, volá ti, píše ti, říká, jak jsi úžasná, krásná apod. Tak prostě podlehneš, jdeš na první schúzku, na druhou (jen tak na kafe, pivo ale nic nebude, budete kamarádi). A naráz jsi zamilovaná ani nevíš jak. Pak myslíš pořád jenom na to, že ty dvě hodiny po práci s ním byly úžasný, ale bude spát doma u ženy, bude s ní snídat apod. Ale mezitím ti říká, že tě miluje ale jak je to pro něj těžké. Několik měsíců oblbování, podlehne každá. Já jsem hodnej člověk (asi tady všechny naštvu) a dost dlouho jsem ho odmítala, ale podlehla jsem. A tak jsem akorát tak v prdeli. Svoji ženu a děti neopustí, žena na něco příšla, ale pravdu nezná, Je v podstatě taky chudák. Vůbec neví, co má doma. Jak ji podváděl a kdyby na to nepříšla a nevystrašila ho, dělal by to dál.
j.pampeliska píše:
Tohle je ta moje sestrenice. Take c3… Nastesti v bezdetnem manzelstvi. Ale proboha cim vas tak dostanou? Ja vim ze lzou a urcite nerikaji jak maji skvelou manzelku, ale to je nejde poslat do p**** a at si nejdriv vyresi manzelstvi a teprve pak si zacinaji novy vztah?
Ja se na to sestrenky zeptat nemuzu, je na tom psychicky spatne a nechci mezi nami delat rozbroje, tak to ode mne neber zle.
  • Citovat
  • Upravit
adela,p2
18.1.12 23:25
Udělala jsem to asi 3krát, ale prostě on mi nedal pokoj. Nemohl se mnou nebýt v kontaktu. To je pak hrozně těžký..
Jaji77 píše:
Adel - vyhoď ho. Nic jiného si nezaslouží…
  • Citovat
  • Upravit
15659
18.1.12 23:27

Jednoduše, začnou ze sebe dělat chudáčky, hledat pochopení… a holka, když se cítí sama, to pochopení pro další osamělou duši má. Kdysi dávno jsem zažila jednoho pána, který mi nalhal, že je svobodný… bydlel trošku dál, setkávali jsme se vyjímečně. Naštěstí, než stihlo k čemukoli dojít, tak jsem zjistila, že je ženatý. Pak to zkusil na mojí kamarádku. Prostě zahnout chtěl… i ona ho vyhodila, ale nedělám si iluze, že to nezkusil pak někde dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
18.1.12 23:28

Adelko, co takhle zkusit si někoho byť jen naoko najít a tvrdit, že jste se dali dohromady - určitě nezná všechny Tvé přátele, tak si nějakého chlapa vyber a domluv se s ním, že bude předstírat, že je Tvůj nový přítel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
18.1.12 23:29

Jak to tady čtu, je to jako přes kopírák. A je mi z chlapů úplně na blití. Kamoška mi řekla, založ si profil na Badoo, seznam se a vykašli se na něj. Každej první mi tam píše o sexu a kde se sejdem. Mají přítelkyni, manželku, děti, někteří tam mají i fotky. A jako úplně s klidem ti to vybalí.. Je mi z toho fakt na nic.

• Citovat
  • Upravit
15659
18.1.12 23:31

Tohle je obrovský průser internetu. Abych citovala dávného klasika netu, „tady může být každý tajný agent, mladá dívčina, příležitosti se meze nekladou. Jsme vším, čím chceme…“ takže ti, co to vybalí, jsou ještě „lepší level“… na nechutnosti to nic nesnižuje. Spíš než shánět je lepší se jít někam jen tak pobavit, pokecat, oprášit staré koníčky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
18.1.12 23:32
Jako já vůbec nevím, co mám dělat. Nechci tu ze sebe dělat chudinku, ale vlastně jsem. Jsem úplně v prdeli. Ale jsem tak blbec hodná, že já mu ještě psychicky pomáhala, když on to má tak těžký… Nicméně jsem se rozhodla, že už nebudu reagovat na nic z jeho strany (je to asi po čtvrté, co na „něco“ příšla). Je to tak ponižující, když ti ještě volá, aby kdyby náhodou volala si zachránil krk.. Takže jsem se rozhodla, že tohle teda už ne. Snad mi to tentokrát vydrží, moje kamarádky tomu teda moc nevěří.. Už je mi i blbý se jim svěřovat, protože je to pořád ta stejná písnička. Tak dva týdny seká doma dobrotu a pak je to nanovo..
Jaji77 píše:
Adelko, co takhle zkusit si někoho byť jen naoko najít a tvrdit, že jste se dali dohromady - určitě nezná všechny Tvé přátele, tak si nějakého chlapa vyber a domluv se s ním, že bude předstírat, že je Tvůj nový přítel.
  • Citovat
  • Upravit
adela,p2
18.1.12 23:35
Dneska jsem se bavila s jedním borcem, co mi tam napsal (profil jsem smazala poté). Jen tak, abych jako pochopila, co v té hlavě maj. On že se můžem seznámit, jak jsem hezká, co hledám a že teda jakoby jestli mám přítele. A že on má holku, je s ní dlouho. Já na to: co tady teda děláš. A on se seznamuju, kvůli sexu. Já: to ti není blbý, podvádět ji a takhle to tu psát. On: ne proč. Já: a kdyby to dělala ona? On: po tom nepátrám.. ale to by mě nasralo Já: a jako to se ji dokážeš podívat do očí On: to mi nevykládej, žes nebyla nevěná..
no kokoti fakt..
Jaji77 píše:
Tohle je obrovský průser internetu. Abych citovala dávného klasika netu, „tady může být každý tajný agent, mladá dívčina, příležitosti se meze nekladou. Jsme vším, čím chceme…“ takže ti, co to vybalí, jsou ještě „lepší level“… na nechutnosti to nic nesnižuje. Spíš než shánět je lepší se jít někam jen tak pobavit, pokecat, oprášit staré koníčky…
  • Citovat
  • Upravit
15659
18.1.12 23:36

Fujtajxl, to je ale zbabělec, sebe chrání a na Tobě mu evidentně nezáleží natolik, aby se přiznal, když už se to provalí… Smazat, vymazat, děláš dobře. Je to duševní trpaslík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
18.1.12 23:38

Nezralí idioti. Tohle, bohužel, přinesla vlna feminismu - když pánové vidí, že se žena sama uživí, že uživí i jejich dítě, tak proč by si ji brali nebo jí byli věrní, když je tolik příležitostí? Působím asi jako staromilec, ale jediné plus emancipace je přístup ke vzdělání. Jinak žena spoustu věcí ztratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
18.1.12 23:38

Chápeš on mi píše její číslo, že kdyby náhodou volala a pozor, volat může i z jinýho čísla. O mně si vymyslel nesmyslnou historku.. Víš, jak mi bylo. To mě přímělo k tomu, se na to vykašlat. Takhle mě ponížit. Nemá ani na to, aby ji do očí řekl pravdu.

• Citovat
  • Upravit
adela,p2
18.1.12 23:39

To je pravda. Ale já jsem asi taky mimo, prostě zjišťuju, že se asi nevdám a děti mít nebudu. Četla jsem tu tolik příspěvků, jak odchází od miminek chlapi, jak prostě podvádí a i jsem to sama zažila. Nechápu to totálně

• Citovat
  • Upravit
15659
18.1.12 23:40

Asi bych mu poslala smsku, že děkuji za číslo a že jí určitě zavolám, snad se nebude zlobit, rády si popovídáme o tom, jaké jídlo má rád a jak roztomile chrápe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí