Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Izz
19.1.12 11:35

pampelisko,
věděla to, bylo jí to jasný…ale připadalo jí to podle mě vzrušující, že ona je ten objekt touhy a že si jí přitáhne domů a kvůli ní všechno zahodí atd atd…prostě je to pro ní přitažlivý.
Toho tvýho muže nechápu, nemiluje ji ale je s ní. A ty víš, jakej cit chová k tobě?

• Citovat
  • Upravit
9867
19.1.12 11:39
j.pampeliska píše:
Chtela bych jednou pochopit zeny ktere jsou temi milenkami. Fakt by mne zajimalo jak se ony citi, co prozivaji…

Mam par verzi:

1. ulovit zenateho chlapa je pro ne hrou - dokazou si jak jsou skvele, sikovne, uzasne, jedinecne
  2. chteji za kazdou cenu rodinu, vedi ze tento chlap ma dite/deti, vedi ze je to „kvalitni“ jedinec = darce semene tak ho ulovi a maji sve vytouzene dite, neresi jestli s nimi otec ditete bude ci nikoliv
  3. obeti - ty co se samci nechaly ulovit … nakonec podlehly, zamilovaly se a ted trpi protoze samec s nimi vytira podlahu

Vidím ještě typ 4 - samaritánky, které litují chudáka trpěného a nešťastného muže, protože má doma strašnou fúrii a semetriku, zahleděnou do sebe, nepečující a jeho přehlížející. Což je přesně to, jak svou ženu popíše nevěrný manžel…

Holky, držte se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
19.1.12 11:42

Jeste mne ted tak napadlo, ze by mne zajimalo kolik maji ve skutecnosti ti nasi chlapi vlastne deti. At uz tech o kterych vi tak tech o kterych nevi.
A kdyz si to tak vezmu tak muzu byt rada, ze nemam temer zadne gynekologicke problemy ci nejake fuj fuj nemoci.
Ten muj se mnou aspon temer nespal, tak alespon v tomhle klobouk dolu. Zda se ze umi byt „verny“ a spat vzdy jen s jednou… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
19.1.12 11:48

Vajdy ano vim… Cas - skutecne ten cas je nejlepsi lek. Ja uz mam za sebou nejakych 6-7 tydnu. A ac jsem stale jak na horske draze tak kdyz se podivam do zadu jak jsem nebyla schopna nic, tak ted je to mnohem mnohem lepsi.

Izz - no tvrdi ze mne ma rad. Psycholozka rikala, ze jak tam byl tak tam vuci mne a detem byla strasna spousta emoci. Vuci ni zadne. Proto jsem minule od psycholozky odchazela tak nadsena, protoze ji prislo, ze manzela dostala. Ze se mu pres ten jeho rozum dostala k :srdce: a mela pocit ze by se mohl chtit vratit.
Jenze on vsechno resi racionalne. Ma sve duvody ktere mu vadily, ktere vedly k rozchodu. To se nezmenilo a nezmeni a proto zpet nechce.
Jenze ja jsem stale jak Alenka v risi divu. Kdyby vuci ni nic necitil tak jak vedle ni muze zit, milovat se s ni (kdyz neni sexualne naruzivy) a byt proste tam. Proc tedy nedokaze zit vedle mne a aspon se postarat o rodinu? Pochopila bych kdyby z tech duvodu co uvadi odesel a bydlel sam. Nechapu to. Fakt ne.
Naprosto si to nedokazu vysvetlit. Vidim jediny duvod proc zije tam s ni a to jen financni. Ze plati mene penez nez by platil za byt sam. A zrejme je o nej postarano… Tohle ale musi nicit ji i jeho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
19.1.12 12:02
j.pampeliska píše:
Anni ale v tom vasem pripade fakt nechapu proc si je otec bere. Prijde mi ze ve vasem
Pripade by bylo pro vsechny strany nejlepsi kdyby byl jen polozka na bankovnim vypisu…

Terapka nám říkala, mě a dceři, že si můžeme vybrat. Buď špatný otec, ale nějaký, nebo žádný. Že sice špatný otec, ale kdyby se v budoucnu něco stalo a ona by ho potřebovala (je i bohatý jak jsem psala), tak se má relativně kam obrátit.
Tak si vybrala špatnýho, ale nějakýho. Včera mu řekla o špatný známce na vysvědčení, ani se nezhádali. Je to jak na houpačce. Asi ho vyděsila její hádka a moje telefonáty, tak dá zas na chvíli pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
19.1.12 12:09
Jaji77 píše:
Holky, být mrcha je těžké. I já bych se v prvním vztahu rozdala, zvládala jsem všechno, otrkávala se - a skončilo to blbě, protože byl psychopat, měla jsem kliku že jsem na to přišla dřív, než byly děti, skončilo to velmi brzy. V druhém vztahu, i když jsem třeštila láskou ( a i po více než třech letech to cítím stejně ), jsem měla vzadu v hlavě malinkého cherubínka, který mi říkal „opatrně, pomalu, ne zas kompletně“… a možná proto to klape, že jsem tak trošku zůstala potvorou pro svého milého a nastavila mantinely. Asi OT, ale tohle se mi vybavilo, jak jsem četla, že tuším pampeliška se od narození syna snažila být perfektní - málo chlapů to ocení a ten její měl prostě roupy. To ovšem nesnižuje jeho idiocii… a ráda čtu, že už je kočka naše na tom líp. Držím vám všem palce :kytka: spolu to prostě zvládneme, není jiná cesta :srdce:

Jo jo, taky jsem to tak měla. Po odchodu ex jsem měla přítele, strašně zamilovaná, rozdala bych se. Choval se hnusně, rozešli jsme se.
Teď, jak mám toho nového, tři týdny, tak to cítím stejně, jako ty, Jaji. Pomalu, nerozdat se… zatím dobrý. To víte, že bych s ním nejradši byla pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
19.1.12 12:25

Pampeliško - moc ti přeju, aby to už u tebe bylo jen a jen lepší. Moje zkušensot je taková, že brečím někdy ještě teď :( Ale čas opravdu pomáhá… Vidíš to sama na sobě :hug:

Vajdy - ti chlapi jsou fakt neuvěřitelní :cert: . Jestli můžu radit ze své zkušenosti - zaměř se teď na děti a hlavně na miminko, aby se v pořádku narodilo. Vyřeš praktické otázky na nejbližší dobu - máte dost peněz na běžný provoz domácnosti?, má kdo pohlídat děti?, nakoupit? atd… Nesnaž se všechno si v sobě vyřešit hned. Taky mě pořád napadá, jak jsem mohla milovat chlapa, který bez mrknutí oka trávil rána a noci s kolegyní, když já jsem se doma plížila z postele na záchod a děsila se hrozícího druhého potratu? Dospěla jsem k názoru, že já nejsem stejná jako on, a proto to asi nikdy nepochopím. Oni se sebou musí žít dál, prot si musí své chování před sebou omluvit. Bohužel jsou v tom i děti - my si můžeme najít i nějakého dalšího partnera a po pár letech pro nás bude nynější zoufalství jen špatnou vzpomínkou, ale děti jiného biologického tatínka mít nebudou :-( Proto je důležité, aby jsme se přemohly a nebránily kontaktu otců s dětmi… Je to krušné, ale máma udělá pro děti všechno.
Jan staré máš vlastně děti? Kolik času ti zbývá do termínu porodu? Drž se, a posílám moc síly, abys teď všechno zvládla. Musíš - kvůli dětem :hug: A jestli je ti stále špatně, zajdi zase k doktorce, třeba ti trochu poradí, povzbudí a taky z toho nejhoršího pomůžou nějaké léky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
19.1.12 12:41
jancab píše:
Pampeliško - moc ti přeju, aby to už u tebe bylo jen a jen lepší. Moje zkušensot je taková, že brečím někdy ještě teď :( Ale čas opravdu pomáhá… Vidíš to sama na sobě :hug:Vajdy - ti chlapi jsou fakt neuvěřitelní :cert: . Jestli můžu radit ze své zkušenosti - zaměř se teď na děti a hlavně na miminko, aby se v pořádku narodilo. Vyřeš praktické otázky na nejbližší dobu - máte dost peněz na běžný provoz domácnosti?, má kdo pohlídat děti?, nakoupit? atd… Nesnaž se všechno si v sobě vyřešit hned. Taky mě pořád napadá, jak jsem mohla milovat chlapa, který bez mrknutí oka trávil rána a noci s kolegyní, když já jsem se doma plížila z postele na záchod a děsila se hrozícího druhého potratu? Dospěla jsem k názoru, že já nejsem stejná jako on, a proto to asi nikdy nepochopím. Oni se sebou musí žít dál, prot si musí své chování před sebou omluvit. Bohužel jsou v tom i děti - my si můžeme najít i nějakého dalšího partnera a po pár letech pro nás bude nynější zoufalství jen špatnou vzpomínkou, ale děti jiného biologického tatínka mít nebudou :-( Proto je důležité, aby jsme se přemohly a nebránily kontaktu otců s dětmi… Je to krušné, ale máma udělá pro děti všechno.
Jan staré máš vlastně děti? Kolik času ti zbývá do termínu porodu? Drž se, a posílám moc síly, abys teď všechno zvládla. Musíš - kvůli dětem :hug: A jestli je ti stále špatně, zajdi zase k doktorce, třeba ti trochu poradí, povzbudí a taky z toho nejhoršího pomůžou nějaké léky :hug:

Janco, moc děkuji za podporu, děti mám 3 a 7 a termín porodu za měsíc. Manžel zatím všechno platí, obstará velké nákupy a dětem se věnuje, já se v tom plácám citově, vím, že to chce čas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
19.1.12 13:10
Děkuju. No psal mi, jak se rozhoduje. Dneska za mnou ráno přijel. že mě nutně musí vidět, pak se se mnou vyspal, řekl mi jak mě miluje, ale že rodinu opustit nemůže. Utěšoval mě a odjel. Na můj dotaz, proč jako sem jezdil mi řekl, že mě musel vidět.
Už na tohle kašlu. Mám strach, že mě na pokoji nenechá…
Anonymní píše:
Adelko - poslední týden dělám přítele na telefonu kamarádce s osmiměsíční holčičkou. Její přítel se zamiloval do kolegyně z vedlejší kanceláře a neví, jak má pokračovat dál… Proč to sem píšu? Když se s ním před 6 lety kamarádka seznámila, byl její přítel ženatý a kamarádka byla svobodná naivní šestadvacetiletá holčina. Uháněl ji 2 roky a kamarádka celé ty 2 roky probrečela, že přece nemůže odvést tátu od rodiny, posílala ho za manželkou, několikrát to ukončila, ale pak zase podlehla. On se taky vracel k manželce, ale nakonec odešel s kamarádkou, protože ta velká láska zvítězila. Kamarádka měla celou dobu černé svědomí, ale brala to tak, že s manželkou nebyl její přítel šťastný a když spolu překonali takovou překážku, tak už spolu zůstanou napořád. Taky jí tvrdil, že je vlastně poprvé v životě doopravdy zamilovaný :zed: A dnes? Ona je sama v novém baráku s velkou hypotékou a osmiměsíčním dítětem a on prožívá znou velkou lásku.

Vím, že si každý musí prožít svůj život a svůj příběh a některé zkušenosti jsou nepřenositelné. Ale co by udělala moje kamarádka tehdy, viděno dnešním pohledem? Změnila by práci, aby se nemuseli potkávat, změnila by si telefonní číslo a pokud by ani to nepomohlo, odstěhovala by se jinam. Dnes totiž vidí, že chlap, který dokáže opustit manželku s malými dětmi (a ten Tvůj podváděl těhotnou :poblion: ), je totiž schopen to udělat v budoucnu zase. I když ti tvrdí, jak je do tebe zamilovaný. A to ten tvůj naštěstí s tebou ani nechce zůstávat. Jestli bude pořád neodbytný, klidně ho postraš tím, že sama manželce zavoláš. To by mělo stačit.

A přeju, ať to ustojíš a najdeš si spolehlivého chlapa, který nemá potřebu podvádět manželku :hug:

Omlouvám se za anonym, ale kamarádka zatím svůj poblém s přítelem řeší, takže o tom nikdo z okolí neví :(
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.12 13:20

Adélko, prosím zvládni to a zbav se ho, nebo budeš nešťastná a svoje nejkrásnější léta propláčeš!!! Vím o čem mluvím, chodila jsem se ženatým, říkal mi, že mě miluje, ale rodinu neopustí, já pořád naléhala(skoro 2 roky), pak na to přišla jeho manželka a on od ní odešel, já byla „vítěz“ měla jsem svého milovaného, vykládal jak je konečně poprvé v životě šťastný, vydrželo mu to čtvrt roku, pak začal mít směrem ke mě první výtky co a jak dělám špatně, pak víc a víc, po dvou letech si našel milenku, ze mě udělal jen příčinu toho všeho, nazval mě bláznem a opovrhnul mnou......UTEČ DOKUD MŮŽEŠ!!!!

• Citovat
  • Upravit
adela,p2
19.1.12 13:24

anonymní: Děkuju, jsem normálně ve stavu, kdy opravdu nechápu nic a je mi děsně. Jako přijde, vykládá mi, jak se rozhoduje, jak mě miluje, nikdy v životě nikoho nemiloval takhle, Pak se se mnou vyspí, pak vedle mě hodinu leží a řekne, jestli mu to odpustím, že se mnou nebude. Chápeš? Nechápu, že ženu a děti opustit nemůže a nemůže je podvádět. Já na to, že tos dělal do teď. No a pak odchází a říká, jestli si napíšeme.. Cože prostě

• Citovat
  • Upravit
adela,p2
19.1.12 13:25

anonymní: To je strašnej příběh, doufám, že jsi šťastná

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.12 13:31

Já to chápu už teď dobře, ale bohužel pozdě, skoro bych věřila, že píšeš o tom „mém“ Taky mi řekl, že nemůže rodinu opustit, já řekla, tak dobře, ale už mi nepiš a nejezdi za mnou, on odešel a za deset minut mi přišla SMSka:Ale stejně tě štrašně miluju, nebo Nedokážu tě dostat ze srdce mam ho celý jenom pro tebe. No a já propukla v brutální pláč a zase jsme si psali co pět minut, pak jsem se sebrala a začala si hledat bydlení daleko od mého města, no když to zjistil, tak za mnou začal běhat jako psík a pořád mi valil do hlavy slova lásky a když jsem hledání zrušila, tak zase, že ale nemůže být se mnou :zed: a já zase brečela jako blázen No když si nato teď vzpomenu, tak si říkám kdybych byla bývala jeho manželce prokázala tu laskavost a toho miláčka jí nechala :,( Asi se mi teď velice nahlas směje a dobře mi tak
No proto tobě radím vem nohy na ramena a utíkej, přestěhuj se, změň práci, číslo, odřízni se od něj, protože když to uděláš budeš půl roku smutná, chvíli víc a pak už míň a pak potkáš svobodnýho a budeš s ním šťastná, ale když to neuděláš, tak v tom nejhorším případě získáš tohohle „superchlapa“ udělá ti dítě nebo radši dvě, zavře tě doma a bude tě podvádět a ponižovat, takže budeš šťstná půl roku pak zbytek života budeš bulet do polštáře :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.1.12 13:33

Kdybych se mohla rozhodnout znovu, tak bych milenkou nikdy nebyla a kdybych byla, tak bych utekla včas, tak ti radím radši uteč a neriskuj, že dopadneš jako já!

• Citovat
  • Upravit
adela,p2
19.1.12 13:35

Děkuju, musím to zvdládnout. Jako on napíšeš mi, můžu ti napsat. Jako co to je, vyspí se se mnou, řekne mi, jak mě miluje, rozjde se se mnou a chce mi psát.. Jsem jak na nějaké horské dráze a už prostě se musím od něj odpoutat. Kecy mi valí do hlavy jenom…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky