Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
57
26.1.12 11:51

Podpořily mě ale aspoň manželovy 2 sestry. Bohužel ani jedna nežije v ČR, je to škoda, jsou to prima holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
26.1.12 11:51

tchánovi příště řekni, že mu to taky moc přeješ tu milenku, že fakt jen září a že jsi ráda že je šťastnej. Že jsi asi vážně nebyla ženou pro něj a že jsi ho jen terorizovala a utiskovala no prostě jsi byla k němu moc ošklivá a že je dobře že se rozhodl žít svůj život se svou spřízněnou duší, ale že doufáš že tě kvůli tomu nenechá s dětma chcípnout hlady pod mostem. Že děti byly jsou a vždy budou vás obou a že za ně bude mít prostě zodpovědnost do konce života a bylo by fajn kdyby se k tomu postavil jeho syn jako chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.1.12 11:53
Vajdy píše:
Klaras, já po něm pomoc v domácnosti nechtěla, všechno jsem dělala sama, kromě velkých nákupů, protože nemám řidičák. Ale sprostě jsem po něm chtěla rodinné výlety, když on potřeboval o samotě odpočívat a rozjímat, aby se mohl plně věnovat své práci - počítač.

haha to je sila!Samozrejme mate 2 deti tak po nem budes chtit,aby jste delali veci jako rodina!!!!!Tchan na odstreleni!A co Ti ma co volat!Jednou Ti nazor rekl,tak to konci!Ne,aby Te otravoval!!!!teda ten mne sere a to ho neznam :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.1.12 11:53

Jsem docela vystreslá, jestli sem zítra přijde jen tchýně nebo i tchán. Jsem na tom psychicky mizerně, nevím, kolik výčitek bych ustála a nechci se před nimi shodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.1.12 11:55

Klaras, tchán mi vždycky zavolá večer kolem koupání dětí, aby se mě zeptal, jak se cítím. Co na to říct. Brečet do telefonu mu nebudu, tak se snažím odpovídat věcně a z toho usoudil, že jsem absolutně bezcitná a vypočítavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.1.12 11:55

Lynette..SOUHLASIM!

Vajdy..to nerekli?Podle mne snad tchan neprijde.Prece si nenecha ujit telefonat.Treba se taky,ale bude chtit vykoupat! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
26.1.12 11:56

Já nevycházím z údivu jak jsou něktěří lidi omezení a blbí 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.1.12 11:56
Vajdy píše:
Klaras, tchán mi vždycky zavolá večer kolem koupání dětí, aby se mě zeptal, jak se cítím. Co na to říct. Brečet do telefonu mu nebudu, tak se snažím odpovídat věcně a z toho usoudil, že jsem absolutně bezcitná a vypočítavá.

Tak to je fakt vul.Spravne,super,ze jsi takhle pred nim silna.Asi by jsi ho vic potesila,kdyby jsi zalostne plakala!VUL

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
26.1.12 12:00

Vajdy promin ale jestli tchan dela tohle tak mu telefon tipnu a do bytu k vnoucatum nepustim.
No ty jejich rodiny jsou fakt husty. Ano oni jsou ti chudackove :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.1.12 12:03

Clovek opravdu jen zira!Obzvlast u Tebe,jak si to oni muzou myslet!!!To uz je horsi nez debilita!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.1.12 12:07

Holky, děkuju za podporu. Fakt si někdy myslím, že jsem úplně nemožná. No, oni se k vnoučatům chovají moc hezky a jinou babičku a dědu nemají. I ke mně se vždycky chovali dobře, myslela jsem si, jaké máme dobré vztahy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.1.12 12:08

Pampelisko..v kolik ma prijit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
26.1.12 12:11

Ve ctyri…

Vajdy ty bys mela mit jejich podporu. Meli by stat na tve strane a to co pro vas neudela on meli by udelat oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
26.1.12 12:15

Holky, díky a zatím ahoj, jdeme se naobědvat a pak pro dceru do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
26.1.12 12:16

Presne tak.Ja ty tchany a tchyne opravdu nechapu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí