Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Podpořily mě ale aspoň manželovy 2 sestry. Bohužel ani jedna nežije v ČR, je to škoda, jsou to prima holky.
tchánovi příště řekni, že mu to taky moc přeješ tu milenku, že fakt jen září a že jsi ráda že je šťastnej. Že jsi asi vážně nebyla ženou pro něj a že jsi ho jen terorizovala a utiskovala no prostě jsi byla k němu moc ošklivá a že je dobře že se rozhodl žít svůj život se svou spřízněnou duší, ale že doufáš že tě kvůli tomu nenechá s dětma chcípnout hlady pod mostem. Že děti byly jsou a vždy budou vás obou a že za ně bude mít prostě zodpovědnost do konce života a bylo by fajn kdyby se k tomu postavil jeho syn jako chlap.
Vajdy píše:
Klaras, já po něm pomoc v domácnosti nechtěla, všechno jsem dělala sama, kromě velkých nákupů, protože nemám řidičák. Ale sprostě jsem po něm chtěla rodinné výlety, když on potřeboval o samotě odpočívat a rozjímat, aby se mohl plně věnovat své práci - počítač.
haha to je sila!Samozrejme mate 2 deti tak po nem budes chtit,aby jste delali veci jako rodina!!!!!Tchan na odstreleni!A co Ti ma co volat!Jednou Ti nazor rekl,tak to konci!Ne,aby Te otravoval!!!!teda ten mne sere a to ho neznam ![]()
Jsem docela vystreslá, jestli sem zítra přijde jen tchýně nebo i tchán. Jsem na tom psychicky mizerně, nevím, kolik výčitek bych ustála a nechci se před nimi shodit.
Klaras, tchán mi vždycky zavolá večer kolem koupání dětí, aby se mě zeptal, jak se cítím. Co na to říct. Brečet do telefonu mu nebudu, tak se snažím odpovídat věcně a z toho usoudil, že jsem absolutně bezcitná a vypočítavá.
Lynette..SOUHLASIM!
Vajdy..to nerekli?Podle mne snad tchan neprijde.Prece si nenecha ujit telefonat.Treba se taky,ale bude chtit vykoupat! ![]()
Vajdy píše:
Klaras, tchán mi vždycky zavolá večer kolem koupání dětí, aby se mě zeptal, jak se cítím. Co na to říct. Brečet do telefonu mu nebudu, tak se snažím odpovídat věcně a z toho usoudil, že jsem absolutně bezcitná a vypočítavá.
Tak to je fakt vul.Spravne,super,ze jsi takhle pred nim silna.Asi by jsi ho vic potesila,kdyby jsi zalostne plakala!VUL
Vajdy promin ale jestli tchan dela tohle tak mu telefon tipnu a do bytu k vnoucatum nepustim.
No ty jejich rodiny jsou fakt husty. Ano oni jsou ti chudackove ![]()
Clovek opravdu jen zira!Obzvlast u Tebe,jak si to oni muzou myslet!!!To uz je horsi nez debilita!
Holky, děkuju za podporu. Fakt si někdy myslím, že jsem úplně nemožná. No, oni se k vnoučatům chovají moc hezky a jinou babičku a dědu nemají. I ke mně se vždycky chovali dobře, myslela jsem si, jaké máme dobré vztahy ![]()
Ve ctyri…
Vajdy ty bys mela mit jejich podporu. Meli by stat na tve strane a to co pro vas neudela on meli by udelat oni.
Holky, díky a zatím ahoj, jdeme se naobědvat a pak pro dceru do školy.