Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4051
30.1.12 00:30

Adel o ty jsi jeho majetek. Jedna z haremu. Vice zen je tolerovano. Vice muzu odsuzovano :zed: drz se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
30.1.12 06:09

Pamp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
30.1.12 08:05

Jo to je prostě něco jiného. A kdybych teď si někoho našla a začala s ním a zároveň byla s tutím-tak pozor holky. To ne, to by žárlil, protože já přece věděla, že je ženatej.. Takže ten vztah jeho je v pořádku, ale já bych ho nemohla mít… Jako kde berou tu drzost. No a se svojí ženou prý spí, takže jsem se ho zeptala, co teda čekal od toho se mnou. No on šel (když byla těhotná) jen tak prostě, jsem se mu líbila a chtěl se pobavit. Akorát se do mě chudáček zamiloval a teď je v tak těžké životní situaci.. A od té doby, co mě tak výborně nechal by mě každej den chtěl vidět, neustále mi píše i volá.. Jako já fakt zírám, dospělej člověk. Řekla jsem mu, že jeho rozhodnutí chápu, ale musí si uvědomit, že mě ztratil a situace kdy chodí odpoledne za mnou a večer domů prostě nejde celej život.. No jako nemůže beze mě být.. jasný.. To mu fakt věřím. Tak já jen jsem chtěla přidat „názor“ chlapa, co podvádí, protože mě to jaksi šokovalo.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
adela,p2
30.1.12 08:07
Ale fakt jako přesně tohle mi vlastně řekl (resp. napsal..už jsem ho neviděla). Jakože on se tak divil, že bych mohla i na jeho ženu žárlit. Na ni? Co blázníš.. No jako totálně to nechápu..
j.pampeliska píše:
Adel o ty jsi jeho majetek. Jedna z haremu. Vice zen je tolerovano. Vice muzu odsuzovano :zed: drz se!!!
  • Citovat
  • Upravit
4051
30.1.12 09:17

Mazec. Taky by mne zajimalo jak bude brat manzel az s nekym zacnu spat. Bude to nevera? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
30.1.12 09:26
j.pampeliska píše:
Mazec. Taky by mne zajimalo jak bude brat manzel az s nekym zacnu spat. Bude to nevera? :mrgreen:

I ty jedna nevěrnice, styď se :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
30.1.12 09:28

Pockat tohle neni sranda. Verim ze manzel to tak brat bude :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
30.1.12 09:30

Jo takhle. Ale nedivila bych se, oni jsou prostě jiní. Já když jsem od ex odešla, po tom, co mě rok podváděl a asi po půl roce jsme se viděli, tak to bylo něco podobného. Už jsem měla nového přítele a byla jsem strašně spokojená a šťastná (to pořád jsem :)). A ex mi na to řekl, že aspoň jde vidět, kdo měl koho víc rád, že jemu se pořád ještě stýská. Takže asi budeme vždycky špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6653
30.1.12 09:33

Pampeliško: upřímně si myslím, že pokud si někoho najdeš a budeš s ním i spát tak to bude tvůj manžel brát jako nevěru a je jedno, že už budete třeba rozvedení. Oni jsou prostě jiní a berou tě prostě jako svůj majetek a ty nemáš právo si někoho najít a už vůbec né s ním spát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3067
30.1.12 09:59

Ahoj, zažádal jsem o členství ve skupině :D , doufám, že mě vezmete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.1.12 17:34
adela,p2 píše:
Jo to je prostě něco jiného. A kdybych teď si někoho našla a začala s ním a zároveň byla s tutím-tak pozor holky. To ne, to by žárlil, protože já přece věděla, že je ženatej.. Takže ten vztah jeho je v pořádku, ale já bych ho nemohla mít… Jako kde berou tu drzost. No a se svojí ženou prý spí, takže jsem se ho zeptala, co teda čekal od toho se mnou. No on šel (když byla těhotná) jen tak prostě, jsem se mu líbila a chtěl se pobavit. Akorát se do mě chudáček zamiloval a teď je v tak těžké životní situaci.. A od té doby, co mě tak výborně nechal by mě každej den chtěl vidět, neustále mi píše i volá.. Jako já fakt zírám, dospělej člověk. Řekla jsem mu, že jeho rozhodnutí chápu, ale musí si uvědomit, že mě ztratil a situace kdy chodí odpoledne za mnou a večer domů prostě nejde celej život.. No jako nemůže beze mě být.. jasný.. To mu fakt věřím. Tak já jen jsem chtěla přidat „názor“ chlapa, co podvádí, protože mě to jaksi šokovalo.. :nevim:
máme okna do dvora a jednoho letního večera jsem slyšela v rohu v okně jak nějaká asi slečna říká nějakému chlápkovi u ní: co ti sakra vadí, že jsem byla pryč, ty máš ženu a říkám něco? neříkám, tak mě proboha nevyčítej že jsem šola ven, už toho mám dost ty můžeš vše, doma se mnou a já nemůžu ani na pitomý kafe. Od ted si budu dělat co chci a když budu mít čas na tebe tak můžeš přijít…promin jen jsem si na to vzpomněla…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzilli
30.1.12 19:21

chápu vás

Prosím Vás, mám podobně nechutný příběh, můžu se Vás zeptat kolik Vám je let? Můj příběh je ještě více zamotaný a zabral by hodně místa, pokud budete mít zájem napište, svěřím se Vám, s Váma neskutečně cítím. A ta žena, je jen děvka, vše se jí jednou vrátí,,, věřte!

• Citovat
  • Upravit
4051
30.1.12 19:25

Mista je tu dost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
30.1.12 19:32

zuzilli: Nechápu proč ty manželky mají tendenci házet nevěru na ženskou, která nikomu nevěrná není. Svádět ženatého a ničit rodinu určitě hezké není, ale věřte mi, že je to takhle málokdy. Většinou ten ženáč balí nějakou ženskou a kdyby se nechytla tahle, chytne se později jiná. Já sama jsem byla milenkou třikrát a nikdy jsem dotyčného nesváděla! Jeden mi začal skládat básně a div neklečel na kolenou když mi vyznával svou x let trvající platonickou lásku ke mně. Zamilovala jsem se do něj ale rodinu jsem ničit nechtěla takže jsem to po krátkém románku sama utla ve chvíli, kdy se začali pokoušet o miminko. Druhý se zapomněl nějak úplně zmínit, že je ženatý a má se ženou 3 děti - na čele to vytetované nemá a tak se to blbě poznává. Jakmile jsem se to dozvěděla byl hned konec (z mé strany). A třetí mě obelhával celý rok a taky jsem nevěděla že má jinou ženu. Takže já osobně se cítím zodpovědná maximálně za ten první případ a to už jsem tenkrát přemýšlela jestli se mi to jednou vrátí. Došla jsem k tomu závěru, že by mi nevadilo být v kůži té manželky - šlo jen o sex, žádné přebírání manžela se nekonalo a ve chvíli kdy se snažili o miminko byl už zase jen její. A proč od ní odskočil občas ke mně? Nechtěla s ním vůbec spát a nechtěla o tom mluvit ani to jakkoliv řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
30.1.12 20:38

Lynette - souhlasím. Jenže třeba u pampelišky dotyčná věděla, že je ženatý, dokonce šla do bytu, kde spal synek a manželka byla v porodnici.. To nemám pochopení a hnala bych oba. Ujet může každý, ale jakmile by si přitáhl ženskou do NAŠEHO domova, žádná omluva. Já jsem měla také možnost, užít si se ženáčem, lákal mě do bytu se slovy - manželka je u rodičů s dětmi… Jak jsem byla v té době blbá, tak se mi tak zhnusil! Fuj! BTW - svou ženu podvádí dodnes, prase jedno, s holčinama (!), říká tomu RV (chápej Rok Výroby) 1993/1994, za rok si to posune :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí