Odchod manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
adela,p2
30.1.12 23:03

Jo a když mi napsal, jak mě miluje a nedokáže beze mě být a prosil o odpuštění. tak jsem napsala. a co jako po mně chceš. chtěl jsi mi říct, že se nikdy nerozvedeš, ale takhle to se mnou hodláš táhnout dál? a jeho odpověď: jak můžeš být tak krutá…

• Citovat
  • Upravit
15659
30.1.12 23:03

Jistě, protože Tě - a teď sorry, jestli jsem moc tvrdá - nebere jako rovnocennou bytost. Jen jako svou hračku. A hračky se přece nevzpírají dítěti, které si s nimi hraje, kdo to kdy viděl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
30.1.12 23:05

Řekni mi to na rovinu, jsi mi hrozně sympatická, i když tě vlastně vůbec neznám a ani neznám nějaký tvůj příběh, ale z toho , co píšeš tě opravdu respektuji. A tohle člověk potřebuje slyšet.

• Citovat
  • Upravit
adela,p2
30.1.12 23:06

Jako já a krutá.. že nazývám věci pravými jmény.on nemá ani na to, aby tohle řekl..
Ale jinak mě opravdu miluje :)

• Citovat
  • Upravit
15659
30.1.12 23:08

Jasně že jsi krutá, boříš mu jeho vzdušné zámky a zbavuješ ho iluzí… to, co si vysnil, je přece pravda - ne?
On miluje sebe. A proto Ty jsi krutá, ničíš sny ubohému chlapečkovi… to, že on Ti může zničit kvůli chvilce potěšení celý život, prostě nevidí. Lepší se ho zbavit, jemu to nedojde nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
30.1.12 23:12

Ano ale ve chvíli, kdy poznal, že jako já dokážu žít bez něj a sama a že jsem hezká holka (náhodou máme společné známé a potkali jsme se v hospodě a „neznali jsme se“ a jeden z nich mě balil, tak to se naráz může zbláznit a hrozně se snaží. Ale jako totálně mu nedochází, že být s ním mezi prací a návratem domů mi prostě nestačí. Radši budu sama prostě.. Ale já jsem krutá… Už to ani kamarádkám neříkám, protože by mi řekli, že jsem idiot, že to ještě řeším. Ale je to fakt těžké pro mě, pře ho mám opravdu ráda..

• Citovat
  • Upravit
15659
30.1.12 23:13

Adel, to i to štěně by bylo vděčnější, radši si ho pořiď :-) A nejsi krutá, jsi rozumná holka. On žárlí na hračku, se kterou si chce hrát někdo jiný… prostě děcko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
30.1.12 23:15

Jo já chtěla to štěně (čivavu :) Ale teď bych na něj neměla čas.. Jako logika já budu spát a žít se ženou, ale ty musíš být jen a jen má navždy, mě dost vyléčila.. sobec na ntou

• Citovat
  • Upravit
15659
30.1.12 23:17

Adel, pozor, kdoví, jestli jsi jediná takhle… víš, četla jsem kdysi článek o milenkách, spousty se jich obětovalo „pro toho chudáčka“, bylo s ním třeba dvacet let, nemělo nikdy děti - a pak zjistily, že on měl kromě ženy a nich i další milenky… nestojí za to. Proč být s někým, kdo má harém, když pro někoho můžeš být ta jediná princezna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
30.1.12 23:19

No tak víš, co ti řeknu.. Do teď jsem zase nepotkala toho, pro koho bych tak úplně byla jediná princezna a může se stát, že nepotkám. Ale jako je mi 25, tak snad mám ještě šanci a zasekat se v takovýmto vztahu je fakt blbost. Jo nad tím jsem taky přemýšlela, jak můžu vědět, že to nedělal předtím, že jsem jediná. A obětovat život takhle chlapovi, to rozhodně nechci..

• Citovat
  • Upravit
15659
30.1.12 23:24

Adelko, klid. Já ho potkala až po třicátých narozeninách. A když nepotkáš, na to být s debilem je vždycky dost času…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
30.1.12 23:25

:) to je supr, si někam napíšu!!!!!!!

• Citovat
  • Upravit
adela,p2
30.1.12 23:26

ale takze jaji ty jsi spokojene vdana? jsem pochopila?

• Citovat
  • Upravit
15659
30.1.12 23:31

Vdávat se sice teprve budu, ale ano, jsem spokojená s prověřeným klukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adela,p2
30.1.12 23:35

:) to je skvělý! Jsi fakt sympatikcá :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat