Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ex píše:
Nasel jsem ted tvuj prispevek a kupodivu jsi naprosto presne trefil proc jsem se rozhodl dat prilezitost vyslechnout si moji cast. Smekam
Hm, tak jsem docetla diskuzi a svymi prizpevky opravdu potvrzujes obraz slabeho sraba, ktery jenom kope kolem sebe a zastresuje se cizimi nazory.
Chozeni s nekym jinym ve vztahove pauze (kdy spolu nejste) nevera neni a pokud by si ji tak bral, nemel jsi do vztahu znova jit, aniz byste za tim neudelali tlustou caru. A nezlob se na me, ale pokud vratis nekomu neco, co udelal, kdyz jste spolu nebyli, takovymhle zpusobem, tak si jine oznaceni, nez ktere jsem napsala nezaslouzis. Vyhodila bych te taky a papelisce preji hodne stesti v novem vztahu.
Jedine co jsem psal je, ze kdo ma zajem vedet co se delo z me strany, at se na mne obrati. Nepsal jsem nic jineho. Kazdopadne kdyz uz jsi to nacala, tak to co se deje kdyz dva nejsou spolu (jako partneri) tak je to kazdeho vec. To je samozrejme…
@Ex píše:
Nasel jsem ted tvuj prispevek a kupodivu jsi naprosto presne trefil proc jsem se rozhodl dat prilezitost vyslechnout si moji cast. Smekam
Zatim jsi tady nedal všem příležitost poslechnout si tvojí část. Nechceš, aby se manželka mohla tvé verzi bránit?
@Eli11 píše:
Hm, tak jsem docetla diskuzi a svymi prizpevky opravdu potvrzujes obraz slabeho sraba, ktery jenom kope kolem sebe a zastresuje se cizimi nazory.Chozeni s nekym jinym ve vztahove pauze (kdy spolu nejste) nevera neni a pokud by si ji tak bral, nemel jsi do vztahu znova jit, aniz byste za tim neudelali tlustou caru. A nezlob se na me, ale pokud vratis nekomu neco, co udelal, kdyz jste spolu nebyli, takovymhle zpusobem, tak si jine oznaceni, nez ktere jsem napsala nezaslouzis. Vyhodila bych te taky a papelisce preji hodne stesti v novem vztahu.
Zdravím Pamp. Souhlasím, byla jsem i v uzavřené skupině a vím, jak bylo Pamp těžko a jak těžce vše snášela.
Nechápu, jak si někdo může do ložnice přivést milenku, když je manželka v porodnici. Proto prostě není omluva, ale obávám se, že chlap tohle nepochopí.
Pro něj vše prostě zveličujeme, jsme feministky a tak dál… A to už pomíjím těžkou finanční situaci, do které se žena dostane, protože prostě s miminkem nemůže do práce, dále fyzický stav, z kterého se musí uzdravit, a koneckonců i psychická stránka po porodu. Ale hlavně že my ženy jsme hysterky ![]()
Čau Jana,
vůbec sem to nečetla celý, ale já už to znám…akorát nechápu proč máš ještě zapotřebí se v těch sračkách hrabat…a vůbec se něco řešit se svým ex po tom co jsi prožila…být Tebou, tak to vůbec už neřeším…prostě máš svůj happyend a normální život, tohle je už za Tebou - co Tě nezabilo - to tě posílilo a jak tady nějakej chytrák psal že si to máš rozmyslet kvůli dětem adt…tak vůbec bych nerozmýšlela, mezi spokojeným novým životem a vztahem ve kterým bys byla imrvere nervózní jestli ten Tvůj exmanžel zase nestrká pinďoura kam nemá …tak to je snad jasná volba ![]()
…po tom co si děti zažili jim už nemůžeš víc ublížit…
To že jim vytvoříš rodinný zázemí a teplo domova s někým jiným než biologiským otcem pro ně bude mít určitě větší přínos než nestabilní vztah s ex…co Ty na to…já bych to tady uzavřela a vůbec už špínu nikam neházela - stejně je to k hovnu
…ale to je jen za mě…samosebou si to udělej jak chceš ![]()
@Ex mne to prijde jako placani prazdne slamy. Kdybys nejaky svuj pribeh mel, pak bys ho sem vlozil verejne. Jenomze nemuzes, nemas zadny alespon malinko obhajitelny, ktery by nevypadal jako spatny vtip. Nektere veci jsou proste pres caru. Nekdo te muze nebetycne stvat, ale vrazdu si tim neobhajis.
Uvazuju, proc ma nekdo z niceho nic motivaci obhajovat se na serveru, kam nikdy nechodil, na kterem asi neni moc temat, ktere by ho zajimalo, a pred lidmi, ktere nezna. Jediny duvod, ktery me napada, je snaha dal trapit exmanzelku, ktera se evidentne posunula (nebo chce posunout) dal. Ten si strc za klobouk. Normalne na diskuze negativne nereaguju, do vztahovych diskuzi ani neprispivam, nemam na to cas ani energii, ale tohle me vytocilo do bela.
Milá zakladatelko, žena může spát s mužem který má doma rodinu. Bohužel je to jeho rozhodnutí. On na to musí mít svědomí. On se rozhodl, takže ta žena jen brala co váš muž nabízel.
Ted bych to tipla tak ze ty jsi ta dotycna milenka o ktery tu jiz bylo psano a jestli ne tak jsi minimalne jedna z tech kteri na to maji zaludek… vis ono vzit co se nabizi no mozna by se to dalo pochopit ale vlezt s nim do jejich manzelske postele v den kdy jeho zena porodila… to uz je trosku hyenismus ![]()
@didafifa píše:
Ted bych to tipla tak ze ty jsi ta dotycna milenka o ktery tu jiz bylo psano a jestli ne tak jsi minimalne jedna z tech kteri na to maji zaludek… vis ono vzit co se nabizi no mozna by se to dalo pochopit ale vlezt s nim do jejich manzelske postele v den kdy jeho zena porodila… to uz je trosku hyenismus[/citace
No bohudík to nejsem. Ikdyž jsem jednou milenka taky byla. Dnes jsem v klidu a mám 3 děti. Jo a do manželské postele vleze snad jen bezpáteřní žena.
No a to je to proc jsem to psala je spousta zenatych muzu s milenkama a naopak i vdane zeny maji milence ale proste vlezt do manzelske postele a jete v takovy den
… nekoho takovyho bych zenou ani nenazyvala ![]()
Anonymní: ty musíš být asi úplně mimo, dneska se všude nabízí věcí a bereš všechno co se nabízí asi ne myslím… ![]()
@annaaaaa píše:
Zdravím Pamp. Souhlasím, byla jsem i v uzavřené skupině a vím, jak bylo Pamp těžko a jak těžce vše snášela.
Nechápu, jak si někdo může do ložnice přivést milenku, když je manželka v porodnici. Proto prostě není omluva, ale obávám se, že chlap tohle nepochopí.Pro něj vše prostě zveličujeme, jsme feministky a tak dál… A to už pomíjím těžkou finanční situaci, do které se žena dostane, protože prostě s miminkem nemůže do práce, dále fyzický stav, z kterého se musí uzdravit, a koneckonců i psychická stránka po porodu. Ale hlavně že my ženy jsme hysterky
Naprostý souhlas!
Dal jsem jen nabidku a tu clovek bud vyuzije, nebo nevyuzije. Prispevky typu, kdyz to sem nedas tak to a nebo to, zneji spis urazene a jsou zbytecne. Proc jsem se rozhodl se sem vubec prihlasit a udalosti z moji strany nabidnout v jadru veci trefil michalnov a trochu vic je vysvetlene v tom co jsem posilal vsem tem holkam co projevily zajem. Tohle vlakno, ktere ma ted uz 86 stran, nejspis nebude popularni proto, ze by se tu resil nejaky standartni zivotni pribeh, az si rozumny clovek rika jestli to neni az prilis velky narez na to aby se veci staly tak jak byly popsany. Taky je paradoxni, ze moji nabidku vyuzili jako prvni jedny z tech, ktere nejvice nadavaly. Kazdopadne, zajem mne dost prekvapil a myslim, ze se mi podarilo dostahnout toho ceho jsem chtel.
Kazda z vas muze zhodnotit jestli jsem to moji zene nandal, snazil se ji ziskat zpatky, nebo kopal o kolo sebe..
Loucim se…
@Ex píše:
Jsou to kraviny.
Zadnou sanci bych ti nedavala. Je ji lip bez tebe tak se s tim smir. Takova zrada se proste neodpousti, jednou na to prijdes.
@Eli11 píše:
@Ex mne to prijde jako placani prazdne slamy. Kdybys nejaky svuj pribeh mel, pak bys ho sem vlozil verejne. Jenomze nemuzes, nemas zadny alespon malinko obhajitelny, ktery by nevypadal jako spatny vtip. Nektere veci jsou proste pres caru. Nekdo te muze nebetycne stvat, ale vrazdu si tim neobhajis.Uvazuju, proc ma nekdo z niceho nic motivaci obhajovat se na serveru, kam nikdy nechodil, na kterem asi neni moc temat, ktere by ho zajimalo, a pred lidmi, ktere nezna. Jediny duvod, ktery me napada, je snaha dal trapit exmanzelku, ktera se evidentne posunula (nebo chce posunout) dal. Ten si strc za klobouk. Normalne na diskuze negativne nereaguju, do vztahovych diskuzi ani neprispivam, nemam na to cas ani energii, ale tohle me vytocilo do bela.
On se snazi aby to jeho ex jeste zajimalo a aby si myslela, ze ji pomlouva za zady. Ale ji je to u pr… ![]()
Proto to tady nechce dat verejne. A ja jsem docela rada. Cist tady takove hlouposti jakoze na nej nebyla hodna a nehonila jeho ego se mi opravdu cist nechce.