Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Loki01 trefa… proto vyskočil s tímhle, když zjistil, že má přítele a je šťastná. To je pro něj fuj, protože ona nemá právo být šťastná, má právo na něj čekat třeba do skonání světa.
@Ex píše:
Dal jsem jen nabidku a tu clovek bud vyuzije, nebo nevyuzije. Prispevky typu, kdyz to sem nedas tak to a nebo to, zneji spis urazene a jsou zbytecne. Proc jsem se rozhodl se sem vubec prihlasit a udalosti z moji strany nabidnout v jadru veci trefil michalnov a trochu vic je vysvetlene v tom co jsem posilal vsem tem holkam co projevily zajem. Tohle vlakno, ktere ma ted uz 86 stran, nejspis nebude popularni proto, ze by se tu resil nejaky standartni zivotni pribeh,az si rozumny clovek rika jestli to neni az prilis velky narez na to aby se veci staly tak jak byly popsany. Taky je paradoxni, ze moji nabidku vyuzili jako prvni jedny z tech, ktere nejvice nadavaly. Kazdopadne, zajem mne dost prekvapil a myslim, ze se mi podarilo dostahnout toho ceho jsem chtel.
Kazda z vas muze zhodnotit jestli jsem to moji zene nandal, snazil se ji ziskat zpatky, nebo kopal o kolo sebe..Loucim se…
Jde videt, ze to tu neznas, takovych dskuzi je tu spousta.
Tohle mi připomíná příběh mé kamarádky (vdaná, 2děti).
Chlap ji zahýbal, když na to přišla, chvíli to zkoušeli dát znovu dohromady.
Po půl roce se odstěhoval, ale vždy byl tak za 2-3dny zpátky. Po 2měsicích ho kamarádka konečně vykopla natrvalo.
Pak za ni přišel s tím, aby zůstali aspoň kamarádi a prý až jednou bude někoho mít, zda by jí nevadilo, že by k ním přišel na návštěvu (ona jeho milenku viděla 1×, rozhodně u nich na kafe nebyla).
No a když si konečně někoho našla, tak jí uraženě řekl, že fakt nečekal, že si někoho tak brzo najde.
Mam kamaradku 2děti,10let spolu. chlap ji s klidem oznamil, že se odstěhuje, že neni pro rodinny život a že se teda rozvedou. pěkně keca a je v tom určitě ženská a chudak kámoška…
@Loki01 @Jaji77 jo, asi mate pravdu, ale nejak to nechapu, prijde mi to nedustojne a psychopaticke. ![]()
Ex, vypada to, ze jsi opravdu nepochopil princip diskuzi (nejen) na tomto serveru. Pochop, ze i kdybys nakrasno nejake ocernujici zblepty napsal treba mne nebo jine uzivatelce, tak se to tvoji exmanzelky nedotkne, protoze se nezname, ani jsme si nikdy nepsaly. A i kdybys to napsal nejake, se kterou si pise, stejne se osobne velmi pravdepodobne neznaji, tak se to tvoji ex zase nedotkne. Nehlede na to, ze takova uzivatelka se na tvuj nazor z vysoka…
@Eli11 Můj ex poté, co jsem ho „odkopla“, mi co týden předváděl novou přítelkyni ( chodily za ním do práce, kde jsem pracovala taky ). Když jsem si po pěti měsících od rozchodu někoho našla a on se to dozvěděl, tak byl bordel že jsem děv… no ani to psát nebudu. On měl totiž ty nové přítelkyně jen proto, abych si uvědomila, o co jsem přišla, a vrátila se.
Spis bych rekla ze ti co to chtely vedet co si tu s pampeliskou pisou tak ji to preposlaly
takze jestli slo ex o to aby o tom vedela co o ni chtel napsat tak ucelpodle meho splnen ![]()
Holky mužská i ženská ješitnost funguje 100% u nás s ex to bylo taky tak děsně zamilovaný do nové slečny, na mě ho štvalo úplně všechno i to co dříve miloval. Já jsem se taky hloupě snažila vztah lepit.Pak jsem byla na třídním srazu kde mě můj oblíbený vychovatel lehce rozebral a mě došlo, že pít ze slepovaného hrnku fakt není to pravé ořechové. A ta nedůvěra by stejně vztah časem nahlodala a zničila.
potkala jsem jiného muže zamilovala se a požádala o rozvod můj mužík začal mudrovat, že jsem vše hodila přes palubua že nechápe jak jsem si mohla takhle rychle někoho najít bla bla…Do té doby co jsem nikoho neměla absolutní nezájem, prý přítelkyni miluje a byla by křeč to doma lepit, jen co se na scéně ukázal nový chlap oheň na střeše. Tím chci říct, že reakce pampeliščina EX naprosto přirozená, očekávaná ovšem v té to situaci bezpředmětná, zbytečná.
Věřím, že oba najdou svůj klid a o děti se postarají společně a dokáží komunikovat jako já se svým vykutáleným ex ač to kolikrát vůbec není tak snadné..
Aha, no jo no, holky, koukam, ze mam co dohanet.
@Jaji77, Levandule, preju uz jen to lepsi.
@didafifa
no jooooo, mam nekdy ale dlouhy vedeni. ![]()
Nabidka plati do odvolani. Neni duvod nabidku rusit - mit moznost vyslechnout obe strany se casto nenaskytne, jinak pokracovani pro vyrazny zajem bude. Jen nevim kdy, musim najit trochu casu ![]()
Dekuji Vam vsem za podporu
vazim si toho!
Moc se mi libil Madosky prispevek
a Levandule diky moc a take moc moc preji at uz je jen a jen dobre.
Co se tyka meho manzelstvi - konci a jen co soud rozhodne o vysi vyzivneho snad bude i stastne rozvedeno. A to brzy. Postoj meho manzela je jasny. Je to psychicky tyran, kteremu se vymklo z rukou jeho 11 lete dilo. Byla jsem jeho loutka, ktera ale zacala zit svuj novy zivot. Dokazala se postavit na vlastni nohy. Zvlada peci o deti a dokonce si nasla chlapa.
Jsem to ale d***a kdyz jsem vdana a spim s jinym ![]()
Pampeliško, držím Ti palce Ať už je vše zlé za Tebou…
Vidím, že Tvému Ex by se líbílo, kdybys někde plakala v koutku a žebrala o peníze, že to nezvládáš, že ho potřebuješ, chceš, aby se vrátil, vše odpuštěno…
Ty sis vybrala jiný scénář a to ho zaskočilo…
Takže milý Ex…nežijeme v 19. století…ani jiném s ještě nižším číslem, kdy byla žena vždy závislá a poslušná svého muže…
Jsem šťastná, že máme nyní konečně tu možnost být a cítit se samostatnými a uvažujícími osobnostmi…alespoň v našem evropském civilizovaném světě…