Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@j.pampeliska píše:
Rada ti vyjedu vsechny smsky a maily ty mluvi za vse
ja je mam dokonce uz vyjete v compu v .doc souboru…
Ukazovala jsem je pravnicce… ![]()
@Ema N. píše:
a nechces to sepsat?Myslim, ze s Pampeliskou dame dohromady spoustu materialu…
![]()
![]()
No víš, tak dobrá nejsem ![]()
To by měl být člověk s osobní zkušeností…a pořizovat si kvůli takovému psaní k počítači kýbl na
se mi nechce…protože je mi jasné, že číst ty emaily a smsky, to teda musí být chuťovka ![]()
Navíc by mi tam lezly děti ![]()
Milá Pampeliško,
sleduji diskusi od samého začátku a není to nic hezkého, co Tě potkalo. Nechci soudit ničí vinu či nevinu, nicméně opustit vlastní děti z rozmaru je ohavné. Celou dobu jsem Ti držela palce a těší mě, že svůj boj vedeš k vítěznému konci. Mám na mysli boj o sebe sama, svou hrdost a důstojnost. Věřím, že Tvůj další vztah bude ten opravdový a na celý život. Jen se prosím nenech zatáhnout do sporů s manželem. To jak se tu projevuje znamená jen jediné - extrémní snahu o Tvou pozornost. Sám jistě ví, že má pokažené ego. Ale není nutné to nechat zajít příšliš daleko, máte přece děti a o ty jde především.
Držím palce
@Georgi Má recht držím palce pampeliško, už jen to jak ten tvuj ex pořád mění nicki a s.re se sem stále trapně dokola…
Víš Pampel…
Jednu moji velice dobrou kamarádku opustil manžel - taky ve skvělé chvíli - nedařilo se těhotenství…
Začal si, nebo spíš si s ním začala jedna jeho studentka…velice ambiciozní dívenka.
Došlo k rozvodu, kamarádka byla přes rok sama, teď má přítele, čekají rodinu - po určitých peripetiích…
A já už se jen nemůžu dočkat, až dotyčná dostuduje, tím pádem už toho chlapa nebude potřebovat a půjde dělat kariéru nejspíš do hlavního města…
![]()
A ten chlápek nejspíš skončí na psychiatrii, neboť k sebelítosti a potřebě být opečováván měl sklony již dříve ![]()
Holky, kdybyste k sepsání románu potřebovaly nějaké materiály,, taky ráda dodám svoje vlastní. Naše SMS jsou taky jen pro silné žaludky ![]()
Pár sms od ex taky můžu dodat, nejmírnější bylo „ku*va co nosí hnusný tepláky“ ![]()
Ja se zase od sve „nastupkyne“ dozvedela, jak jim davam spinave a zanedbane dite, ze ho musi vzdy umyt, umyt zuby apod… a jak jim davam spinave obleceni (flicek, co nejde vyprat apod.). A jak to vlastne chci resit…
![]()
a od meho ex, ze davat diteti na ven teplaky je naprosto blbe, ze kdyz davam jemu maleho, tak musi mit dziny (i kdyz jdou na hriste) a ze spolecensky bonton nedovoluje davat ponozky do sandalku (coz u maleho ditete mi prijde logicke, navic kdyz se mu rozediraji nozicky, protoze se v lete poti, ze a ma je citlive)…
![]()
asi jsem divna…
![]()
@j.pampeliska píše:
U nas uz to take zacalo
jako buzerace ohledne deti? Neboj, i to prejde…
A to z vlastni zkusenosti… Me si dovolila dokonce ta byvaleho „pritelkyne“ psat po FB, takze jsem nakonec psala svemu ex, ze jestli chce, abychom meli narusene vztahy nadale, tak aby ji nechal psat dal… A byl klid… ![]()
Jaji 77 …tak teď sem se zasmála „kurva co nosí hnusný tepláky“ je fakt k popukání ![]()
@Madoška píše:
Jaji 77 …tak teď sem se zasmála „kurva co nosí hnusný tepláky“ je fakt k popukání
To mě taky dostalo
![]()
No vidíte holky a já myslela, že když přítelkyně mého EX oslovuje našeho syna „ty můj miláčku“, že je to vrchol pyramidy, po té co mu lohla tatínka a ono může být ještě hůř…
Emo N. tvůj EX to asi musí obr debil s tou svojí madam, něco na nervy fakt… ![]()
@Jaji77 píše:
Pár sms od ex taky můžu dodat, nejmírnější bylo „ku*va co nosí hnusný tepláky“
Jaji tak ať mu koupí nějaký ku.va krásný teplaky.. chytrák ![]()