Oddálení menstruace citronem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
19.3.21 18:20

@Dadda8 Jo, taky mi to v nácti fungovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
19.3.21 18:21
@Dadda8 píše:
Vy si děláte legraci, ale my jsme to s kamarádkami úspěšně praktikovaly, když nám bylo tak patnáct a nechtěly jsme menstruovat na sportovním turnaji nebo třeba školním výletu :D Ale tenkrát jsme jedly citrón celý. Už si nepamatuju přesně, ale třeba čtyři dny po sobě a každý den jeden citrón :mrgreen: Já měla menstruaci vždy pravidelnou a tohle jí fakt o několik dní posunulo.

Tak to by mi mé citlivé zuby asi vypadaly. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
19.3.21 18:37
@Deniskadeniska píše:
Ahoj ženy, chci se vas zeptat, jestli vam pomohl na oddaleni menstruace citron, nebo je to jenom mytus. Dekuji predem :srdce:

To netuším ale mně to vždy posunulo o 5 dnů cca ale mohlo to být hormony :nevim:
Pomáhá myslím hodně vitamínů c nemusí být jen citron nebo hormony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.21 18:41

@Deniskadeniska
Ahoj, mně to funguje, ale oddálí jen tak o 2-3 dny… v případě nouze, dá se to :)

• Citovat
  • Upravit
26870
19.3.21 18:44
@Deniskadeniska píše:
Ahoj ženy, chci se vas zeptat, jestli vam pomohl na oddaleni menstruace citron, nebo je to jenom mytus. Dekuji predem :srdce:

Ano, tomuhle verila Dana Medricka. Pochvalovala si, jak to hezky funguje. A on to byl maly Vasik :lol: Mezi herci se mu pak rikalo citronovy Vasek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69015
19.3.21 18:49

Na radu maminky jsem zkoušela někdy v pubertě. Výsldkem byl totál překyselený žaludek a cyklus přesnej jak hodinky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
19.3.21 19:01

U mě to funguje, ale jen pokud předtím toho vitamínu C konzumuješ míň, takže nárazově (týden před) zvýšíš dávku. Posun tak o 2-3 dny, plus celkově slabší. Naopak Coca-Cola posouvá dopředu - zkracuje (taky tak 2-3 dny), ale funguje to jen u těch, co tu kolu normálně nepijí. Ale třeba je to placebo. :lol: A taky se mi zdá, že zvýšené dávky B-komplexu taky zkracují (ale míň, 1-2 dny)… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.3.21 19:09

Mne to menstruaci zeslabilo a oddalilo o jeden den. Vic ani ň :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
19.3.21 20:26

To je zajímavý, jak tady píšete, že to opravdu zafungovalo třeba o 2-3 dny Mně kdysi říkal gynekolog, že je to zcela určitě blbost, tak nevím… 8) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
19.3.21 21:06

Mně řekla jednou slečna v lékárně, že zvýšený příjem vit. C je dobrý na poševní mykózu. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22051
19.3.21 21:17
@Deniskadeniska píše:
Na iternetu se pise, ze citron muze oddalit mensturaci, nevim jestli to tak je, tak se ptam :D

To sis špatně vyložila - musíš pozorněji číst a hlavně přemýšlet o tom, co čteš.

Citron obsahuje hodně vitaminu C, což je vitamin, který zvyšuje pružnost cév a zmírňuje krvácení.

Nemá ale žádný vliv na termín menstruace - to je pouze iluzorní věc (špinění potažmo MS by zdánlivě přišlo dříve, ale vlivem „céčka“ je utlumeno a subjektivně se projeví až v té nejintenzivnější fázi).

Čili - ne, céčkem (v Tvém pojetí „citronem“) si menstruaci oddálit nemůžeš, můžeš jím pouze zmírnit krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
19.3.21 23:20

Citrón sice nejím pravidelně ale určitě to pomáhá menstruaci jsem ještě neměl :mrgreen: s pozdravem Jiří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11244
20.3.21 09:15
@JiříkMazlík píše:
Citrón sice nejím pravidelně ale určitě to pomáhá menstruaci jsem ještě neměl :mrgreen: s pozdravem Jiří :kytka:

Radši si dnes jeden dej, ať něco nezanedbas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.21 15:07

@Deniskadeniska mně to nepomůže ji oddálit, ale pokud piju hodně citrónu, nebo Celaskon- vitamin C tak mám slabší a kratší ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí