Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Co tak čtu recenze na netu, tak jsou to opět podvodníci…zadej si tu adresu do Googlu a vyjede ti toho spousta.
. Tento pán měl již více firem -jen se jinak jmenovali, vše je podovd, vylákají z lidí peníze a skutek utek. Pokud chcete podat insolvenční návrh na odlužení tak si zajděte do občanskoprávní poradny kde vám pomohou tento napsat zcela zdarma!
Bankrot je snad lepší řešit s nějakým právníkem, než s nějakou takovou firmou. ![]()
Návrh na osobní bankrot jsem si sepsala sama. Nehodlám nikomu platit, když jsem ve sra***ch.
V Ostravě je poradna zdarma někde u autobusového nádraží, skus pohledat.
Kdybychom podali bankrot můžeme přijít i o vybavení bytu (televize, pc?) Pan tvrdil ze jen kdybychom měli pozemky nebo nemovitosti což nemáme? Nebo jak to vubec probíhá. Prosím pouze kdo má zkušenosti ![]()
@Anonymní píše:
Návrh na osobní bankrot jsem si sepsala sama. Nehodlám nikomu platit, když jsem ve sra***ch.
V Ostravě je poradna zdarma někde u autobusového nádraží, skus pohledat.
Když bankrot podáme co nás čeká máme 2 děti? V životě sme nedluzili ale teď uz nemůžeme situaci zvládnout ![]()
Jednoduché pravidlo: Takzvaná oddlužovací centra, poradny pro dlužníky, bankrotová poradenství a podobně jsou pochybná vždy, když chtějí peníze. Seriózní poradny jsou provozovány třeba neziskovými organizacemi a poskytují služby zdarma.
Oddlužení probíhá v praxi tak, že pět let v podstatě živoříš a pak jsi bez dluhů. Splnit podmínky pro oddlužení ale není zas tak snadné. Zkus se porozhlédnout, jestli někde u vás není poskytováno bezplatné dluhové poradenství.
@Anonymní píše:
Ahoj chtěla bych se zeptat zda nemá někdo zkušenosti přímo s touto společností oddluzovacicentrum. cz přímo v ostravě vítkovicích?. Máme dost dluhů a už nevíme s čeho splácet. Jde nám konkrétně o osobní bankrot. Poradíte? Prosím kdo nemá zkušenosti a nebo chce blbě rýpat zdržte se komentářů
jsi z Ostravy? u Uanu je bezplatná právní poradna, kde Ti udělají oddlužení komplet - tedy návrhy atd.. Můj ex si to našel, vyřídili mu fakt vše vč. poslání podkladů na soud atd.. už to má schválené. Jakés oddlužovací centrum a pod nebrat, jsou to podvody.
@Anonymní píše:
Kdybychom podali bankrot můžeme přijít i o vybavení bytu (televize, pc?) Pan tvrdil ze jen kdybychom měli pozemky nebo nemovitosti což nemáme? Nebo jak to vubec probíhá. Prosím pouze kdo má zkušenosti
ne, nepřijdete o nic. Jen pozemky, nemovitosti a extra drahé věci. Pokud nemáte, tak se to toho netýká - běžné vybavení domácnosti.
@Anonymní píše:
Když bankrot podáme co nás čeká máme 2 děti? V životě sme nedluzili ale teď uz nemůžeme situaci zvládnout
prvně se spočítá, zda je pro vás oddlužení vůbec možné - jsou tam podmínky ala mít práci, splatit za 5 let aspoň 30 % z dluhu atd.. pokud to vyjde, tak se sepíšou návrhy, vyčíslí přesně dluhy, podá se to na soud. Ten vám určí částku splácení, částku, co vám zůstane. Prachy dostává insolvenční správce, ten poplatí dluhy, vezme si poplatek pro sebe, zbytek vám dá atd.. zkušenost čerstvá, klidně se ozvi do sz - vyžizoval to můj ex, musela jsem se účastnit.
@martina.se píše:
prvně se spočítá, zda je pro vás oddlužení vůbec možné - jsou tam podmínky ala mít práci, splatit za 5 let aspoň 30 % z dluhu atd.. pokud to vyjde, tak se sepíšou návrhy, vyčíslí přesně dluhy, podá se to na soud. Ten vám určí částku splácení, částku, co vám zůstane. Prachy dostává insolvenční správce, ten poplatí dluhy, vezme si poplatek pro sebe, zbytek vám dá atd.. zkušenost čerstvá, klidně se ozvi do sz - vyžizoval to můj ex, musela jsem se účastnit.
Píšu sz
Tak já zásadně musím nesouhlasit, víte bezplatná poradna je fajn, do doby, kdy Vám půjde oddlužení bez problémů, píšu s vlastní zkušenosti, pokud budete mít zájem písněte do sz doporučím firmu( právnici) dám za něj hlavu na špalek co Vám s tím pomůžou. Jsem s OV.
@macinda píše:
Tak já zásadně musím nesouhlasit, víte bezplatná poradna je fajn, do doby, kdy Vám půjde oddlužení bez problémů, píšu s vlastní zkušenosti, pokud budete mít zájem písněte do sz doporučím firmu( právnici) dám za něj hlavu na špalek co Vám s tím pomůžou. Jsem s OV.
Pomůže bezplatně, že ![]()
Ahoj chtěla bych se zeptat zda nemá někdo zkušenosti přímo s touto společností oddluzovacicentrum. cz přímo v ostravě vítkovicích?. Máme dost dluhů a už nevíme s čeho splácet. Jde nám konkrétně o osobní bankrot. Poradíte? Prosím kdo nemá zkušenosti a nebo chce blbě rýpat zdržte se komentářů