Odebírání vajíček

Napsat příspěvek
Velikost písma:
497
23.6.10 19:24

Vajíček mám málo.A moc nezrajou mi bylo řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
23.6.10 20:05

Anabell,podle mě bys pokaždé měla dostat kopii lékařské zprávy.Pro mě je to důležité,kontroluju podle toho termíny,kdy mám zase přijít a když si nejsem jistá,tak si tu zprávu znovu přečtu a vzpomenu si,co k tomu říkal.
Já nevím,já bych změnila CAR.Takové něco říct,nic nenapsat a nedat písemně,být nepříjemný…V současné době je tolik CAR,že si můžeš vybírat a v Praze vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.6.10 20:11

Nic jsem nedostala.Tak byla jsem tam prvně.Uvidím co podruhé.Doufám že to bude už lepší.Pořádně se ho taky zeptám.Byla jsem ze všeho taková vyjukaná.Já totiž nemám moc na výběr.Já tam byla odeslána doktorama.Né že bych sama chtěla.takže se z toho nák ještě nemužu vzpamatovat.Ale děkuju za radu určitě si příště řeknu o nějakou zprávu.:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
23.6.10 20:16

Anabell je úplně jedno,jestli Tě tam poslal doktor nebo ne.My byli taky nejdřív jinde,ale sami jsme odešli jinam,svému dr jsem oznámila,že se mi tam nelíbilo a nevěřím jim a že jsem se objednala jinam a hotovo.Není moje povinnost jít tam,kam mě on pošle.Stačí si najít jiné centrum a zavolat tam.
Ještě to klidně zkus,za to nic nedáš,třeba to bude lepší.
Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
23.6.10 20:22

Já to asi blbě napsala.Já byla odeslána na to umělé oplodnění doktorama.Že nemám na výběr.Doktor mi řekl bud ted a nebo taky nikdy.Tak jsem teda řekla že ted.Život bez dětí si neumím ani představit.Motol jsem si sama vybrala.Váhala jsem ještě mezi podolím ale zvolila jsem toto.Uvidím jak se to bude dále vyvýjet.Nemužu si na MN stěžovat co se týče gynekologické kliniky.Byla jsem tam 3× operovaná.Tak doufám že p.Doktor měl jen špatnej den.Ale moc děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
24.6.10 02:48

Ahoj Anabell,
já právě teď stimuluju. V neděli jdu na druhý odběr krve + ultrazvuk a už se budeme domlouvat na termín odběru vajíček. Zatím neschopenku nemám. Všechno je vpořádku, bezproblémů. Paní doktorka mi ale navrhuje abych si ji už vzala. Taky jsem podepisovala papír, že souhlasím s krátkodobou anestezií, takže odběr bude proveden v narkóze. Nachystej si dotazy a až půjdeš na kontrolu tak se na všechno zeptej. Měj se a držím palce!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
24.6.10 10:33

Děkuju určitě se pozeptám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bez přihlášení
24.6.10 16:22

Nenech se děsit od ostatních a neboj se. Nic to není. Já měla před odběrem díky stimulaci břicho jak balon, trošku to tlačilo. Odebrali mi 19 vajíček, což myslím, že je dost. Břicho bylo citlivý, nafouklý. Ale žádná bolest, spíš jen tlak. Vůbec se toho neboj, já byla taky vyděšená, ale úplně zbytečně. Za pár dnů to přešlo, fakt neboj, jen to cítíš, není to bolest. Držím palečky a klid :o)

• Citovat
  • Upravit
497
24.6.10 17:15

Děkuju.:-).Fakt jsem měla strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.Karin
26.6.10 00:04

Já zažila odběr již 3×. Při prvním mi odebrali 24 vajíček a břicho mě bolelo až do večera, ale dalo se to vydržet. Pak jsem ale zažila hyper. syndrom a to už tedy bolelo hodně. Při druhém odběru bylo 15 vajíček a já myslela, že bolestí umřu a to mám docela vysoký práh bolesti. Odeznělo to až za 2 dny a ještě jsem u toho zvracela. Při třetím odběru jsem měla 11 vajíček a měla jsem strach, že zažiju takové šílené bolesti, jako při druhém odběru, ale naštěstí se to dalo vydržet. Nepřihl. Karin

• Citovat
  • Upravit
497
28.6.10 15:35

Tak to zní děsivě.Doufám že to bude v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
28.6.10 21:14

Já jsem byla na odběru v Unice Brno v květnu, taky pod 10 min. narkózou. Po odběru mě to nebolelo vůbec, jen k večeru břicho pobolívalo jako při MS. Nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
29.6.10 09:42

Annabell já byla na odběru v květnu a v pohodě, byla jsem asi 15min pod narkozou a po probuzení mi bylo dobře ani mě nic nebolelo.
Jinak odběru by měla předcházet stimulace pokud jdeš na IVF a u stimulačního protokolu by ti dr. měl všechno vysvětlit. A partner bude taky ten samý den co jdeš na odběr dávat sperma aby odebraná vajíčka mohli oplodnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.7.10 23:05

Pridam se k debate, chtela bych se zeptat Anabel pokud chodis do CAR Motol jake to tam je, chodila jsem do Gennetu a bohuzel mam smutnou zkusenost. Chtela bych jit do Motola, byla jsem tam jednou na konzervativnim oddeleni, kdyz jsem mela zamlkly potrat, hrozne hezky se ke mne chovali a soucitili s pacientkama, jsou tak mily i v CARU? Hodne zenskych ma od nich detatka. Jinak odebrani vajicek jak tu uz bylo zmineno trva cca 10 min. a bricho mne bolelo jen lehce, bolesti bricha pri menzes nemam tak nemohu posoudit zato mam silne migreny. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
7.3.11 11:15
Sisii píše:
Pridam se k debate, chtela bych se zeptat Anabel pokud chodis do CAR Motol jake to tam je, chodila jsem do Gennetu a bohuzel mam smutnou zkusenost. Chtela bych jit do Motola, byla jsem tam jednou na konzervativnim oddeleni, kdyz jsem mela zamlkly potrat, hrozne hezky se ke mne chovali a soucitili s pacientkama, jsou tak mily i v CARU? Hodne zenskych ma od nich detatka. Jinak odebrani vajicek jak tu uz bylo zmineno trva cca 10 min. a bricho mne bolelo jen lehce, bolesti bricha pri menzes nemam tak nemohu posoudit zato mam silne migreny. :cry:

S motolem jsem velice spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital