Odebrání dětí OSPOD pro bordel v bytě

Anonymní
20.11.14 16:58

Odebrání dětí OSPOD pro bordel v bytě

Dobrý den právě jsem tu měla OSPOD anonymní udání a bohužel mám byt jak po výbuchu. Mohou odebrat děti jen za bordel?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4918
20.11.14 17:00
@Anonymní píše:
Dobrý den právě jsem tu měla OSPOD anonymní udání a bohužel mám byt jak po výbuchu. Mohou odebrat děti jen za bordel?

Záleží z jakého podnětu tam přišli, kvůli nepořádku to asi nebylo. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
20.11.14 17:00

No tak záleží jaký je to bordel, není bordel jako bordel. Já mám kolikrát takový že i pláču, ale oproti třeba kamarádce mám naklizeno :lol:
Buď v klidu, pokud nemáš špínu a humus tak se nic dít nebude. A děti berou až když je to uplně šílený a hrůza, ne pro bordel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
20.11.14 17:02

Tak bordel je dost relativní pojem - já viděla děti lízt po zemi mezi stříkačkama a erotickýma pomůckama, to fakt OSPOD zasáhl. Za neumyté nádobí a hory prádla na žehlení se děti fakt neodebírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
20.11.14 17:02

Jooo z toho sem mela taky obavu. A s maleho bytu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 17:05

Mám autisty vyházený skříně na zemi drobky okusek, jelikož se počůrali svléklé postele. Kvůli čemu neřekli jen že anonymní udání. dala bych foto podotýká že uklízím v noci když trochu spí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.11.14 17:07

A kdyz spí dítě v plísni a brutalne spinavých perinach vsude smrad z kamen a z koure? A k tomu jeste ziji bez teple a studene vody proste jim netece a elektrina taky nefunguje tak to je asi jasne ze? Furt premyslim jestli udat nebo ne je to z mych blízkých :(

• Citovat
  • Upravit
26716
20.11.14 17:07
@Anonymní píše:
Mám autisty vyházený skříně na zemi drobky okusek, jelikož se počůrali svléklé postele. Kvůli čemu neřekli jen že anonymní udání. dala bych foto podotýká že uklízím v noci když trochu spí

Tak to neni bordel, vyhazeny skrine mam furt…kdo ma maly dite, pochopi. Kvuli tomu ti je neseberou…

Příspěvek upraven 20.11.14 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
20.11.14 17:08
@Anonymní píše:
Mám autisty vyházený skříně na zemi drobky okusek, jelikož se počůrali svléklé postele. Kvůli čemu neřekli jen že anonymní udání. dala bych foto podotýká že uklízím v noci když trochu spí

buď v klidu, vůbec se nestresuj :hug: Možná nějaký aktivní soused, co mu vadí že děti křičí :roll: oni nejsou pitomý na tom Ospod a poznají co je neudržovaná domácnost a co je chvilkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
20.11.14 17:08

Není bordel jako bordel. Normální člověk pozná co je letitá špína a zanedbání a co je provozní nepořádek. V druhém případě bych se fakt nebála. V tom prvním je to taky dost individuální bych řekla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
20.11.14 17:09
@Anonymní píše:
A kdyz spí dítě v plísni a brutalne spinavých perinach vsude smrad z kamen a z koure? A k tomu jeste ziji bez teple a studene vody proste jim netece a elektrina taky nefunguje tak to je asi jasne ze? Furt premyslim jestli udat nebo ne je to z mych blízkých :(

nerozlišuju blízký a cizí. Jednala bych podle pocitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
20.11.14 17:10
@Anonymní píše:
A kdyz spí dítě v plísni a brutalne spinavých perinach vsude smrad z kamen a z koure? A k tomu jeste ziji bez teple a studene vody proste jim netece a elektrina taky nefunguje tak to je asi jasne ze? Furt premyslim jestli udat nebo ne je to z mych blízkých :(

A nejde jim spíš v rámci rodiny nějak pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
20.11.14 17:13
@Anonymní píše:

Ja bych to resila spis z hlediska vztahu k detem, nez spine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
20.11.14 17:13

Tak toho se hrozim taky, kdyby mi tu náhodou zazvonila socialka, tak nevím, jak bych to vysvětlila, je to tu jak po výbuchu :oops:, snažíme se průběžně uklízet, ale když konečně skoncime s uklidem na konci pokoje, tak na začátku už stihli děti udělat ještě větší bordel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 17:14

Tvrdí že to za den neudělají:(ano sousedům děti vadí že je mám dát do ústavu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat