Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Dobrý den právě jsem tu měla OSPOD anonymní udání a bohužel mám byt jak po výbuchu. Mohou odebrat děti jen za bordel?
Záleží z jakého podnětu tam přišli, kvůli nepořádku to asi nebylo. ![]()
No tak záleží jaký je to bordel, není bordel jako bordel. Já mám kolikrát takový že i pláču, ale oproti třeba kamarádce mám naklizeno ![]()
Buď v klidu, pokud nemáš špínu a humus tak se nic dít nebude. A děti berou až když je to uplně šílený a hrůza, ne pro bordel ![]()
Tak bordel je dost relativní pojem - já viděla děti lízt po zemi mezi stříkačkama a erotickýma pomůckama, to fakt OSPOD zasáhl. Za neumyté nádobí a hory prádla na žehlení se děti fakt neodebírají.
Mám autisty vyházený skříně na zemi drobky okusek, jelikož se počůrali svléklé postele. Kvůli čemu neřekli jen že anonymní udání. dala bych foto podotýká že uklízím v noci když trochu spí
A kdyz spí dítě v plísni a brutalne spinavých perinach vsude smrad z kamen a z koure? A k tomu jeste ziji bez teple a studene vody proste jim netece a elektrina taky nefunguje tak to je asi jasne ze? Furt premyslim jestli udat nebo ne je to z mych blízkých ![]()
@Anonymní píše:
Mám autisty vyházený skříně na zemi drobky okusek, jelikož se počůrali svléklé postele. Kvůli čemu neřekli jen že anonymní udání. dala bych foto podotýká že uklízím v noci když trochu spí
Tak to neni bordel, vyhazeny skrine mam furt…kdo ma maly dite, pochopi. Kvuli tomu ti je neseberou…
Příspěvek upraven 20.11.14 v 17:10
@Anonymní píše:
buď v klidu, vůbec se nestresuj
Možná nějaký aktivní soused, co mu vadí že děti křičí
oni nejsou pitomý na tom Ospod a poznají co je neudržovaná domácnost a co je chvilkový.
Není bordel jako bordel. Normální člověk pozná co je letitá špína a zanedbání a co je provozní nepořádek. V druhém případě bych se fakt nebála. V tom prvním je to taky dost individuální bych řekla ![]()
@Anonymní píše:
A kdyz spí dítě v plísni a brutalne spinavých perinach vsude smrad z kamen a z koure? A k tomu jeste ziji bez teple a studene vody proste jim netece a elektrina taky nefunguje tak to je asi jasne ze? Furt premyslim jestli udat nebo ne je to z mych blízkých
nerozlišuju blízký a cizí. Jednala bych podle pocitu.
@Anonymní píše:
A kdyz spí dítě v plísni a brutalne spinavých perinach vsude smrad z kamen a z koure? A k tomu jeste ziji bez teple a studene vody proste jim netece a elektrina taky nefunguje tak to je asi jasne ze? Furt premyslim jestli udat nebo ne je to z mych blízkých
A nejde jim spíš v rámci rodiny nějak pomoct?
@Anonymní píše:
Ja bych to resila spis z hlediska vztahu k detem, nez spine.
Tak toho se hrozim taky, kdyby mi tu náhodou zazvonila socialka, tak nevím, jak bych to vysvětlila, je to tu jak po výbuchu
, snažíme se průběžně uklízet, ale když konečně skoncime s uklidem na konci pokoje, tak na začátku už stihli děti udělat ještě větší bordel ![]()
Tvrdí že to za den neudělají:(ano sousedům děti vadí že je mám dát do ústavu
Dobrý den právě jsem tu měla OSPOD anonymní udání a bohužel mám byt jak po výbuchu. Mohou odebrat děti jen za bordel?