Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Blackova.K píše:
ježiši ještě že tam neleží medvědto by bylo
No no, jsem se jen optala, vypada dobre ![]()
Mam doma jedno nemocne dite a uklizeno mam jen diky tomu, ze se bez dozoru, krom obyvaku, samo nedostane nikam jinam. A kdyz ma tu svoji naladu, tak v obyvaku nanosi na gauc uplne vsechno, co najde a kam dosahne. Vyklidi celou knihovnu, nahazi tam vsechny svoje hracky, vse ostatni mame zabezpecene, ale kdyby mohla tak to tam skonci taky
@luc31 píše:
Ti sklaplo co, jsi husta
vůbec ne
hoď se do klidu ![]()
@Blackova.K píše:
ježiši ještě že tam neleží medvědto by bylo
já nejsem medvěd, já jsem Ivan ![]()
Pro anonymní. No máš můj obdiv, tři nemocný děti, ty marod, to se těžko zvládá. Viděla jsem fotky, vykramařeno máš pěkně. Ale měla jsem sousedku, alkoholičku, bez vody, elktřiny, topení, její chlapeček, neustále si i v deset večer hrál před hospodou, nebo s ní odcházel i kolem půl noci z hospody, u nich doma to vypadalo stokrát hůř, dítě nemělo v zimě ani co na sebe a o jídle ani nemluvě. Sociálku tam posílal kde kdo. A sociálka? Nic, zareagovala až na popud MÚ a MŠ a to jí tam posílali snad každý měsíc. Max ti dají nějaké upozornění. Za toto ti určitě dětičky neodeberou.
Zakladatelko tak co rodina? babicky, dedeckove, jsou nejsou? jsou ochotni nejak pomoct?
@Hanka79 píše:
Zakladatelko tak co rodina? babicky, dedeckove, jsou nejsou? jsou ochotni nejak pomoct?
nejsou jen prarodiče
letí těm je nemůžu svěřit
@siamka7 píše:
vůbec nehoď se do klidu
Jak muzes soudit kdyz nevis okolnosti, takove jsou nejlepsi. Stydela bych se byt na tvym miste a v klidu jsem, zas nejaka tvoje domyslivost?
@Anonymní píše:
nejsou jen prarodičeletí těm je nemůžu svěřit
No a zakladatelko, co nějaká odlehčovací služba, ta APLA, charita, dobrovolníci z řad studentů. Někdy dávají rodiče inzeráty přímo na fakulty - pedagogické, nějaké s lékařským zaměřením. Nebo není někdo z těch, co nabízeli pomoc poblíž tebe?
No ja nevim, ale mam tri zdravy deti a takovy bordel klidne udelaji do hodiny, kdyz na to prijde. Takze mne celkem pobavi, kdyz ctu, jak jedno dite to za dva dny nestihne. Jedno ne, no, mozna ani dve
Minuly tyden jsem lehla s kotnikem…a nasledky jsem po par dnech likvidovala cely patek, tim myslim od rana do vecera. ![]()
Příspěvek upraven 20.11.14 v 21:18
@Anonymní píše:
nejsou jen prarodičeletí těm je nemůžu svěřit
Aha
a deti ti chodi do skolky(skoly?) ja jen, ze az by byly pryc, tak by jsi to doma proste vsechno poradne uklidila a zabezpecila, aby se nedostaly kam nemaj…ja chapu, ze to neni jednoduchy, ale musis se sebrat a doma tomu dat novy rad, aby ta socialka nemela ani duvod k tobe chodit a uz vubec ne neohlasene…a nebo kdyby chteli chodit, tak aby jsi byla v klidu a vedela, ze muzou prijit kdykoliv, ze to mas doma v poradku…
Zakladatelko, mas muj obdiv. Jeden autista musi byt zahul, natoz tri. A navic, kdyz jsi nemocna. Z jedovatych komentaru si nic nedelej, posledni dobou mam pocit, ze se tady na emiminu cim dal casteji rype do zakladatelek diskuzi. Chtela bych videt je na tvem miste. Ja uz bych byla v blazinci. Drz se a na to vysetreni si dojdi!
@Anonymní píše:
Bohužel kolikrát usnu s nimi i v 8hodin nebo mě tu straší do 1-2hod ráno.
Jak často straší takto v noci? Pokud dějají nějak často hluk a vyvádějí takto pozdě, tak se ani sousedům nedivím, že nějak zakročí. Máme vyvedené sousedy a neskutečně mě to točí, když chce člověk spát a nemůže..Sice nemám radu v momentální situaci, když už tam sociálka byla, ale jestli třeba toto není hlavní popud sousedů, pak by bylo vhodné alespoň ve večerních hodinách děto nějak krotit a zahnat do postele včas (chápu, že to je asi složité, ale když to v některých dnech jde..).