Odebrání dětí OSPOD pro bordel v bytě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4624
20.11.14 22:40

@mabis Když je kluk přetažený (a je také zdravý), dokáže to u nás někdy vypadat podobně včetně mužného postoje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
20.11.14 22:40

@mabis obrázky v pohodě, běžný nepořádek, co děti nadělají, akorát ta prodlužovačka vypadá pro děti nebezpečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
20.11.14 22:41
@Anonymní píše:
;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895

Zakl. omlouvam se za pochybení, mimino je jak živé. Brr.;) tak tedy zítra děti do školek. koupit tanky a mas klid.Ja mám třeba proti synovi zámek na lednici(PWS) a zámek v koupelně. miluje vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
Aha, tak jsem se teda hodně sekla :D omlouvám se :hug:
@Hanka79 píše:
Tak to je husta panenka…az me zamrazilo :D :mrgreen:

No to teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
@Pizlam píše:
Netvrdim, ze chuda ale 3000,– mesicne za jogurty si kolikrat nemuze dovolit rodina s jednim ditetem.

a co, budeš tady někomu závidět 15 jogurtů :roll: Tak máte zase něco jiného, co zakladatelka ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330

@Pizlam já třeba kupuji výborný bílý jogurty za 5 korun :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
20.11.14 22:42

Zámky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 22:42
@marra2 píše:
Zakl. omlouvam se za pochybení, mimino je jak živé. Brr.;) tak tedy zítra děti do školek. koupit tanky a mas klid.Ja mám třeba proti synovi zámek na lednici(PWS) a zámek v koupelně. miluje vodu.

Už měsíc marodíme. Jinak ono než je rozvezu mhd do specek mám čas volno jen 40min pak opět vyzvedávám.

• Citovat
  • Upravit
18259
20.11.14 22:44

Zakladatelko mozna by jsi si mela promluvit i se sousedy, vysvetlit jim, ze mas „nemocne“ deti, a proto to s nima neni nekdy jednoduchy a jeste v 1h rano nespi…aby si nemysleli, ze jsi jen neschopna mama, co je vcas neumi nahnat do posteli… Samozrejme chapu i je, ze treba jsou utahany z prace a vecer chteji mit klid a ne poslouchat dupod a blazneni deti do dvou hodin do rana :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
20.11.14 22:44
@Anonymní píše:
Už měsíc marodíme. Jinak ono než je rozvezu mhd do specek mám čas volno jen 40min pak opět vyzvedávám.

No tak to pak řekni páni sociální at s tebou stráví jeden den. možnost jít do domku není? Kvůli sousedům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
20.11.14 22:46
@IvetJas píše:
No ono ale u dětí s tímto postižením se ti taky hezky může stát, že krom těch jogurtů už nesní skoro nic jiného, paní sama sebe odbyde a máš to. Navíc nemyslím, že by to fakt dali každý den. Náš syn taky měl den, kdy snědl sám půlkilovou holandii a pak třeba zase jen polévkovou lžíci :nevim:

Tak vzhledem k tomu nadobi myslim, ze pani vari. Jsou to vsechno jen spekulace. A proc vlastne ta socialka prisla? Kazdopadne si nemyslim, ze by deti byly odebrany jen kvuli tomu bordelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
20.11.14 22:47
@LadyLada píše:
a co, budeš tady někomu závidět 15 jogurtů :roll: Tak máte zase něco jiného, co zakladatelka ne.
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.14 22:48
@Hanka79 píše:
Zakladatelko mozna by jsi si mela promluvit i se sousedy, vysvetlit jim, ze mas „nemocne“ deti, a proto to s nima neni nekdy jednoduchy a jeste v 1h rano nespi…aby si nemysleli, ze jsi jen neschopna mama, co je vcas neumi nahnat do posteli… Samozrejme chapu i je, ze treba jsou utahany z prace a vecer chteji mit klid a ne poslouchat dupod a blazneni deti do dvou hodin do rana :nevim:

Měla sem i na dveřích ceduli že se omlouvám za hluk v noci moc nehlučí naštěstí. Mají jedno zdravé dítě. A na to že jsou postižený mám dát do ústavu a nebo seřezat ledovou sprchu.

• Citovat
  • Upravit
49159
20.11.14 22:48
@Pizlam píše:
Tak vzhledem k tomu nadobi myslim, ze pani vari. Jsou to vsechno jen spekulace. A proc vlastne ta socialka prisla? Kazdopadne si nemyslim, ze by deti byly odebrany jen kvuli tomu bordelu.
:think: o co ti přesně jde? já ti nerozumím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect