Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Blackova.K píše:
a spousta rodin si to dovolit může. tohle se těžko řeší, třeba jsou děcka živi jen z tohodle a ostatní je problém do nich dostat. Mám dítě co nežere, takže kdybych věděla že bude dlabat nevím co, tak mu to koupím taky bez ohledu na cenu.
V takovem pripade urcite ano, to je jasne ![]()
Zakladatelko, kdybys potřebovala, tak můžu věnovat povlečení na dvě postele. Dostala jsem ho nedávno a nepoužívám ho, nehodí se mi. Když tak mi napiš do zpráv.
@Pizlam píše:
Tak vzhledem k tomu nadobi myslim, ze pani vari. Jsou to vsechno jen spekulace. A proc vlastne ta socialka prisla? Kazdopadne si nemyslim, ze by deti byly odebrany jen kvuli tomu bordelu.
Přišli, že tu děti křičí a dělají hluk.Na anonymní udání
Jeeee bych tu neresila jogurty, tak snedi tolik jogurtu no…zase treba nemaj mycku…vzdyt je to jedno, ne?
Jinak od Plzne bohuzel nejsem, jinak bych klidne nabehla na ten uklid a pomoct zabezpecit nejak ty skrine.. ![]()
@IvetJas píše:
No, ale to, že paní na jogurty nemá, je taky spekulace, stejně jako to, že je jí každý den
Vsak tak jsem to take myslela, ze je to jen spekulace.
@Anonymní píše:
Měla sem i na dveřích ceduli že se omlouvám za hluk v noci moc nehlučí naštěstí. Mají jedno zdravé dítě. A na to že jsou postižený mám dát do ústavu a nebo seřezat ledovou sprchu.
Noo, to budou velmi milí citliví lidé, když navrhují ledovou sprchu a seřezat. Co vážně pronájem ve starším menším domečku?
@Anonymní píše:
Přišli, že tu děti křičí a dělají hluk.Na anonymní udání
Takze sousedi.
@IvetJas píše:
Noo, to budou velmi milí citliví lidé, když navrhují ledovou sprchu a seřezat. Co vážně pronájem ve starším menším domečku?
Finančně bych to neutáhla pohybujou se mezi 10-20 tis. Navíc málo kdo chce do podnájmu mtku s 3ma postiženýma dětma a kočkama
@mabis píše:
Já jen pro zakladatelku - mezi těmito fotkami je rozdíl asi 2 hodiny, než jsem zajela něco zařídit na poštu a hlídal jejich otec (seděl u počítače) - jo a uklízet to nebude, protože je to moje práce přece
a to mám zdravé děti (teda syn je adept na ADHD)
Ty jo, ty si fotíš obývák před odjezdem a po příjezdu? ![]()
@Anonymní píše:
Měla sem i na dveřích ceduli že se omlouvám za hluk v noci moc nehlučí naštěstí. Mají jedno zdravé dítě. A na to že jsou postižený mám dát do ústavu a nebo seřezat ledovou sprchu.
Ach jo njn…tak jedine opravdu se zkusit prestehovat s detma nekam, kde budete vicemene samy…
protoze tohle proste bude porad dokola ![]()
Já chápu i ty sousedy, každý máme rádi to svoje, klid atd. a lidi co o tom nic nevědí tak reagují tak jak reagují
o jednom mém dítěti si taky každý myslí že je to nevychovaný hajzl. Já bych zkusila sehnat nějakou výpomoc, podle mě to posvětí i dětská doktorka a i ta sociálka by v tom mohla pomoci. Nebo určitě je tam u vás nějaký spolek kde se združujou lidi se stejně nemocnýma dětma.
@Anonymní píše:
Už měsíc marodíme. Jinak ono než je rozvezu mhd do specek mám čas volno jen 40min pak opět vyzvedávám.
To je teda pěkně naprd, to nic nestihneš, ani uklidit, natož si odpočinout. Zkus si třeba dát nějaký inzerát nebo se poptat na Charitě, jsou různí dobrovolníci, možná někoho na pár hodin seženeš, myslím, že to dost potřebuješ nebo se z toho brzy zblázníš.
@Anonymní píše:
Děti zalehli manžela nemám v obou kočárkách jsou panenky miminko opravdu nemáme. Dětem 7 a 8 let. Náš autík mmiluje mimina krade je takže mě poradilin panenku co vypadá jako živá
No tak ted už je všechno jasný. ![]()
No, ale to, že paní na jogurty nemá, je taky spekulace, stejně jako to, že je jí každý den