Neoprávněné odebrání řidičského průkazu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15191
26.10.20 12:59

Když odmítl test, bere se automaticky jako pozitivní. Smůla. Vidím to na cca rok bez řidičáku plus pokuta pár desítek tisíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.20 13:00

Boha :zed: tady je to sama slepice :roll: výše jsem psala kdo má zkušenost ať napíše zbytek si nechte pro sebe.. Ale ne..

• Citovat
  • Upravit
15591
26.10.20 13:01
@Anonymní píše:
Zdravím všechny :)
Stala se taková blbá věc a prosím předem všechny kteří nemají co k tomu říci jen kafrat ať se zdrží diskuse. Děkuji.
V pátek jsem jela s přítelem domu od babičky.(chodíme ji nakupovat) Byl pátek večer a zastavila nás hlídka PČR. Samozřejmě dýchačka a pak následoval test na drogy. Příteli odebrali z potu vzorek a ten byl pozitivní na thc. Hulil poprvé v životě aby se konečně vyspal (doporučil kamarád) a to ve středu. Pod vlivem žádné látky ani alkoholu by nikdy nejel kor když jsem těhotná.. Jde o to že odmítl test na krev protože se bojí nemocnice že tam něco chytí a taky dost jehel.. Každopádně řidičák mu nevzali ale hrozí mu údajně rok až dva bez něj. Já řidičák nemam a je pro nás celkem existenčne důležité být pojizdni.. Policie mu ani neřekla co mu hrozí když na krev nepůjde No prostě nic.. Našla jsem právní poradnu mám12bodu. cz kde se tímto zabývají a prý by o řidičák tedy přijít nemusel. Máte někdo zkušenost? Děkuji a přeji vám všem krásný den

Neoprávněně, jo? :mrgreen:

Je to oprávněné až až!

Prý on by pod vlivem žádné látky nejel, zvlášť s těhotnou :mrgreen:
Hm, ale jel :roll: Tak ať si to teď vyžere a třeba ho to poučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11382
26.10.20 13:02
@Anonymní píše:
Zdravím všechny :)
Stala se taková blbá věc a prosím předem všechny kteří nemají co k tomu říci jen kafrat ať se zdrží diskuse. Děkuji.
V pátek jsem jela s přítelem domu od babičky.(chodíme ji nakupovat) Byl pátek večer a zastavila nás hlídka PČR. Samozřejmě dýchačka a pak následoval test na drogy. Příteli odebrali z potu vzorek a ten byl pozitivní na thc. Hulil poprvé v životě aby se konečně vyspal (doporučil kamarád) a to ve středu. Pod vlivem žádné látky ani alkoholu by nikdy nejel kor když jsem těhotná.. Jde o to že odmítl test na krev protože se bojí nemocnice že tam něco chytí a taky dost jehel.. Každopádně řidičák mu nevzali ale hrozí mu údajně rok až dva bez něj. Já řidičák nemam a je pro nás celkem existenčne důležité být pojizdni.. Policie mu ani neřekla co mu hrozí když na krev nepůjde No prostě nic.. Našla jsem právní poradnu mám12bodu. cz kde se tímto zabývají a prý by o řidičák tedy přijít nemusel. Máte někdo zkušenost? Děkuji a přeji vám všem krásný den

Policie mu neřekla co mu hrozí? Tak pokud to přítel neví, tak opravdu za volant nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
26.10.20 13:02
@Anonymní píše:
Boha :zed: tady je to sama slepice :roll: výše jsem psala kdo má zkušenost ať napíše zbytek si nechte pro sebe.. Ale ne..

Jako vzdy, kdyz se zakladatelce nelibi nazor vetsiny, tak jsou vsichni slepice a za chvili cekam zablokování a smazani diskuze 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41512
26.10.20 13:03
@Anonymní píše:
Boha :zed: tady je to sama slepice :roll: výše jsem psala kdo má zkušenost ať napíše zbytek si nechte pro sebe.. Ale ne..

myslím, že ti tady dost lidí popsalo reálnou zkušenost a jak to bude. To, že se ti to nelíbí, už není jejich problém. Tady není moc, co k řešení -) jel pod vlivem? jel. Odmítl test, který by ho mohl vyvinit? Ano. Tak teď už jen čekat na verdikt. S tím už nic nenaděláš? nebo by jsi si to představovala jak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
26.10.20 13:05
@Anonymní píše:

No bude bez řidičáku a zaplatí mastnou pokutu. Co chceš slyšet :nevim:
Na tohle ti žádná poradna nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815

Nějak v tom nevidím nic neoprávněného. Měl pozitivní orientační test, odmítl krevní, tzn. dopustil se přestupku. Hrozí mu odebrání oprávnění, pokuta (i dost vysoká) a body, jestli se nepletu 7. Vezmi to z druhé strany, výmluvy typu „hulil jsem minulý týden, popř. vůbec“, ti policajti poslouchají dnes a denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41512
@PupuP píše: @dedrichov? Nechapu co je na tom k smichu. Me by na jakekoliv vysetreni kde se pouzivaji jehly nedostal nikdo ani parem volu, takze tu reakci naprosto chapu. A predpokladam ze mu nerekli ze pokud na to nepujde bude to pritezujici okolnost?

ale policie ho nemá přemlouvat a vysvětlovat mu, co a jak. Mají mu to nabídnout a to udělali. To, že on si to vyhodnotil, že ne, je jeho zákonné právo a tak to akceptovali. To už je pak jenom na něm, jestli si nechá odebrat krev nebo přijde o ŘP. A on si vybral. To není neoprávněné odebrání, to je jen a jen jeho rozhodnutí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3164

Když chce hulit tak ať si tom něco zjistí. THC vydrží v těle dýl než alkohol. Odmítnutí testu z krve vypovídá o jeho hlouposti a nezodpovědnosti. Když se kvůli rodině nedokáže hecnout a dát krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
26.10.20 13:06
@Anonymní píše:

Ale s ridicakem, hec :mrgreen:!

• Citovat
  • Upravit
12834
26.10.20 13:10
@Anonymní píše:

Copak? Tobě se nelíbí jinej pohled na věc?
Si příště dáte pozor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12834
26.10.20 13:10
@ontarova.stara píše:
Ale s ridicakem, hec :mrgreen:!
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
26.10.20 13:11
@Anonymní píše:

tak hlavně, že ty jsi zcela evidentně naprosto nejostřejští tužka v penálu… a tvůj přítel totéž. Shora máš informací dost. Příště je lepší nehulit a přemýšlet. Ten řidičák/tvou autoškolu jsem myslela naprosto vážně, přihlas se.. on řídit nebude, a to dlouho.

Příspěvek upraven 26.10.20 v 13:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
26.10.20 13:11
@Anonymní píše:

Tak rady si tu dostala - snad aby sis zacla urychlene delat ridicak ty…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat