Odešla tu některá od rodiny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
4.3.16 15:55

Jo, příbuzná odešla od dětí - tehdy 4 a 7 let, myslela si, že dělá to nejlepší, že budou s tátou spokojené atd.. no dodnes si to vyčítá, o děti přišla úplně (pomsta ex).. on ji týral atd, vyhrožoval a ona myslela, že přestane dělat problémy.. po 20 letech zapšklá ženská :nevim: přišla o vše i když to dělala v dobré víře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882

Znám případy, důvody ne. Jedni skončili v decaku, druhá u babičky, kdy „maminka“ žila radši x let svůj sen v USA, už je zpět, dospěla dcera ji to neodpustila.
Prostě děti berou odchod matky hůř než otce. Nikoho nechci soudit, ale matka co opustí své dítě je pro mě tak trochu mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Znám, od rodiny odešla moje sestra. Starší děti už byly dospělé, nejmladšímu bylo 15. Nechala je v baráku u mých rodičů, s jejich otcem.
Za rok se vrátila s jiným chlapem a švagr jí nechal všechno a odstěhoval se. Bylo a je mi ho líto. Nejmladší synovec je postižený a máma mu udělala tohle.
Kdyby odešla s ním, pochopila bych to. Byl chudák zmatený, potřebuje svoje jistoty.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

Moje švagrová, nechala manželovi tehdy 13letou dceru. Nejdřív jí ruplo v hlavě a místo aby to řešila, jen se prohlubovala krize mezi jí a manželem, pak i dcerou. Pořád jen chtěla relaxovat a to že s dcerou nemůže…pořád jí nadávala, hádaly se. Pak si našla chlapa a odešla od rodiny úplně. Inko kvůli rodině.

• Citovat
  • Upravit
29577
4.3.16 15:56
@Annapavelkovaml píše:
dyť psala že se o něj 3 roky soudila, takže předpokládám že bez něj odejít nechtěla, ale ais neměla na výběr

Jaktože neměla? Vezmu dítě, tašky a jdu. Soudit se mohu, i když ho mám u sebe. Ono je to asi o prioritách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.3.16 15:59

Znám jeden případ ze svého okolí.
Máma-mladá holčina opakovaně odešla za milencem.
Jednou se vrátila, podruhé už ne.
A to má hodného chlapa.
Potkala jsem tatínka a malého chlapce akorát na Štědrý den, a bylo to dost smutné.
Nechápu, jak může máma odejít od dítěte, a ještě k tomu když je malý.
A to nejsem žádná supermatka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.3.16 16:00
@berry4 píše:
Jaktože neměla? Vezmu dítě, tašky a jdu. Soudit se mohu, i když ho mám u sebe. Ono je to asi o prioritách :think:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
834
4.3.16 16:02

@Lusanita dokážu pochopit tvůj útěk i lehce zbrklou svatbu ;), nikdy neříkej nikdy.. Ale jedno vím jistě, že bych v jedné ruce měla tašku a v druhé syna, i kdybych měla jít do azyláku. A soudit by se musel on o něj. Proč jsi ho nevzala tenkrát s sebou? A vysoudila jsi ho nakonec nebo ti ho fakt nedali a je stále u otce? Nerýpu, jen přemýšlím, co bych musela mít za důvod, abych syna nechala dementovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.3.16 16:06

Řekla bych holky, že toho kluka nemá. Nemá ho ani v metřících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
4.3.16 16:09

Holky me je normalne smutno, kdyz tu ctu, kolik matek opusti svy deti. Ja si nedokazu predstavit ani jeden jedinej duvod-situaci, kdy bych to udelala…znam jen jednu holku…rozhodla se odejit od manzela co ji psychicky tyral…jenze nepocitala, ze zblbne jejich skoro pubertalni deti takovym zpusobem, ze reknou, ze chteji zustat s tatinkem…holka se z toho zhroutila a odstehovala se, aby detem zustal,,domov". Je to cca dva roky-ona silene zhubla, zestarla snad o 20 let…a porad se snazi deti presvedcit, ze je ma moc rada…u jednoho se to asi podarilo, aspon za ni jezdi…druhe nechce a ona je uplne v pr*eli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
4.3.16 16:09
@berry4 píše: Řekla bych holky, že toho kluka nemá. Nemá ho ani v metřících.

může jí soud dát syna, když od něj odešla? :think: nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
4.3.16 16:14

Svou dceru bych nikdy neopustila. Já si ani nedokážu představit, že by byla u mě týden a týden někde u otce. Jsou chvíle kdy jsou doma všichni na zabití, ale neopustila bych je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Terka1603 píše:
Holky me je normalne smutno, kdyz tu ctu, kolik matek opusti svy deti. Ja si nedokazu predstavit ani jeden jedinej duvod-situaci, kdy bych to udelala…znam jen jednu holku…rozhodla se odejit od manzela co ji psychicky tyral…jenze nepocitala, ze zblbne jejich skoro pubertalni deti takovym zpusobem, ze reknou, ze chteji zustat s tatinkem…holka se z toho zhroutila a odstehovala se, aby detem zustal,,domov". Je to cca dva roky-ona silene zhubla, zestarla snad o 20 let…a porad se snazi deti presvedcit, ze je ma moc rada…u jednoho se to asi podarilo, aspon za ni jezdi…druhe nechce a ona je uplne v pr*eli…

třeba to děcka časem pochopí, ale s pubošema je to hodně těžký, kor pokud je otec manipulátor. Já to taky nepochopím, ale děti bych nedala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577

@momi33 taky si to nemyslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2687
4.3.16 16:16
@Annapavelkovaml píše:
Jako já osobně bych se vykašlala i na tašky prostě bych sebrala dcerku a šly by jsme jo, máš pravdu každý máme jiné priority…ale tak zas nikdo do toho nevidíme úplně…ale upřímně si to taky neumím představit že bych ji neměla u sebe…

Otazka je, kdo je vetsi sobec…Nekdo kdo vytrhne dite z jeho prostredi a vezme ho bez penez a bydleni nekam do nejistoty, ale hlavne ze ho ma u sebe anebo nekdo kdo odejde sam, kdyz nemuze zajistit domov. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí