Odešla tu některá od rodiny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
519
4.3.16 16:19

@martina.se Co vim, tak kdyz deti rekli, ze chteji zustat s nim, tak se snazila vztah naoko slepit, aby s nimi mohla zustat, ale manzel se ji vysmal a kdyz odjela na vikend k rodicum-pomoct s nemohouci babickou, vymenil zamky, nahlasil ze se odstehovala a deti to snad odkyvaly…tak si prijela akorat pro veci a zarizovala byt…jenze deti uz k ni nechteli…znam ji dobre…je strasne hodna a vsechno vzdy podrizovala detem…no a on v ni evidentne zadupal jakykoliv vzdor a sebevedomi…nevim…jako me rict deti, ze se mnou nechteji byt tak taky nevim co bych krome zhrouceni delala… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.16 16:20

Moje tchyne odesla od 3 deti puvodne jen na brigadu do ciziny a je tam dodnes, uz 16 let :? Jedno dite tragicky zemrelo asi pred 10 lety a zbyle 2, vcetne meho muze ji to nikdy neodpustily a ten vztah matka-syn vpodstate neexistuje. Setkani jsou naprosto chladna, vidame se 2× rocne, v lete jezdime k nim, oni pak jednou za rok k nam. Muj muz vyrustal se svym otcem, dalsi 2 deti vychoval jeji bratr /myslim tchynin bratr/ Casto o tom premyslim, jak neco takoveho mohla udelat, opustit 3 deti… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.16 16:30

@Lusanita zakladatelka: a teď mi řekni, odešla si bez dítěte proto že bys ho jinak neuzivila ale chtelas ho zpět, nebo si ho nechtěla?

Já nemam na mysly fetacky a alkoholicky ale fakt obyčejné ženy, které to prostě už psychicky nesnesou, už nechcou vlacet tu zodpovědnost, problémy v práci, vztahu a jednoho dne jim rupnou nervy a sou pryč.

• Citovat
  • Upravit
8594
4.3.16 17:24

Přijde mi, že když odejde chlap, tak to nikomu „nevadí“ ale když ženská odjede byť jen na víkend do lázní, půlka národa to považuje malém za zanedbání péče.. Nemuze sama NIC, ani se vy*rat s prominutim, podpora manžela často minimální, do toho se přidá nemoc nebo existenční starosti a když rapne chlapa a uteče tak se mu to ještě se omlouvá..žena je zatracena, nikdo s ní nemluví, místo pomoci a pochopení jen urážky a pochyby o matce v ní… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
4.3.16 17:41

Znám případ, kdy se ženská odstěhovala ke svýmu milenci od synů 15 a 12 let. Bydlí ve stejným městě, takže k ní kluci skočí o víkendu okolo poledne na dvě hodiny na oběd. Přes týden tak dvě tři návštěvy max na hodinu. Dost často na ty kluky myslím a říkám si, co se jim musí honit hlavou, když ví, že o pár ulic dál bydlí máma s cizím chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8525
4.3.16 17:57
@Kalla1412 píše:
Přijde mi, že když odejde chlap, tak to nikomu „nevadí“ ale když ženská odjede byť jen na víkend do lázní, půlka národa to považuje malém za zanedbání péče.. Nemuze sama NIC, ani se vy*rat s prominutim, podpora manžela často minimální, do toho se přidá nemoc nebo existenční starosti a když rapne chlapa a uteče tak se mu to ještě se omlouvá..žena je zatracena, nikdo s ní nemluví, místo pomoci a pochopení jen urážky a pochyby o matce v ní… :roll:

Přesně tak, taky jsem to chtěla napsat. Když odejde ženská, každej se nad tím pohoršuje a odsuzuje ji, ale chlapi odcházej od dětí normálně a nikdo se nad tím nepozastavuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1284
4.3.16 19:07

@Lusanita -proč sis pořídila dítě s dementem, nebo jsi taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
4.3.16 19:10
@berry4 píše:
Jaktože neměla? Vezmu dítě, tašky a jdu. Soudit se mohu, i když ho mám u sebe. Ono je to asi o prioritách :think:

a ty máš jako o něco větší právo na dítě než jeho otec? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
4.3.16 19:12
@Scarabeuss píše:
Otazka je, kdo je vetsi sobec…Nekdo kdo vytrhne dite z jeho prostredi a vezme ho bez penez a bydleni nekam do nejistoty, ale hlavne ze ho ma u sebe anebo nekdo kdo odejde sam, kdyz nemuze zajistit domov. :think:
:potlesk: osobně neodsuzuju „odcházející matky“ o nic víc než „odcházející otce“. Je to moc těžké v obou případech a děti mohou mít pevné vazby na obě strany.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.16 19:14

Matka mých 2nevlastních dcer. Odešla k milenci, se slovy že její manžel „není dobrý člověk, ona je duchovně založená a on materialista. Holky nechtěla, první 2 roky po odchodu je nechtěla ani vídat. Teď jsou dospělé a vztahy mají zvláštní. Tu jednu to trápí hodně, že je máma chladná, ta druhá to bere "sportovně“.

• Citovat
  • Upravit
26
4.3.16 19:21

(Osoba o které jsem psala příspěvek viděla a nelíbilo se jí, co jsem psala)

Příspěvek upraven 13.03.16 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.3.16 19:47
@reinkarnace píše:
a ty máš jako o něco větší právo na dítě než jeho otec? 8o

A on má na dítě větší právo, než matka? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
4.3.16 19:49
@berry4 píše:
A on má na dítě větší právo, než matka? 8o

ne, já jen žes tu vedla silácké řeči -sbalím dítě a jdu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
4.3.16 20:01

@reinkarnace A PROČ KROUTÍŠ OČIMA? Co je na tom špatného? Ono upřímně-pokud jsi dlouhodobě nespokojená ve vztahu, máš dojem, že padáš asi psychicky z mnoha důvodů na dno(no předpokládám, že je v tom násilí, psych, terror apod) tak se sbalíš sama a jdeš? Jdeš bez dětí? Nebo se prostě sbalíš, necháš děti tam a utečeš jen tak?
Prožila jsem toho hodně. Jedno ale vím jistě. Děti bych nedala. Nikdy. Za žádnou cenu. Děti jsou motorem. Děti jsou moje děti.
Nebo jsem prostě nespokojená ve vztahu, někde si zanesu a sbalím se a jdu. Bez dítěte.
A tady je máma a máma.
Pro mne to nejsou silácké řeči.
Pro mne je to otázka vlastních priorit. Na čem mi záleží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
4.3.16 20:14
@berry4 píše:
@reinkarnace A PROČ KROUTÍŠ OČIMA? Co je na tom špatného? Ono upřímně-pokud jsi dlouhodobě nespokojená ve vztahu, máš dojem, že padáš asi psychicky z mnoha důvodů na dno(no předpokládám, že je v tom násilí, psych, terror apod) tak se sbalíš sama a jdeš? Jdeš bez dětí? Nebo se prostě sbalíš, necháš děti tam a utečeš jen tak?
Prožila jsem toho hodně. Jedno ale vím jistě. Děti bych nedala. Nikdy. Za žádnou cenu. Děti jsou motorem. Děti jsou moje děti.
Nebo jsem prostě nespokojená ve vztahu, někde si zanesu a sbalím se a jdu. Bez dítěte.
A tady je máma a máma.
Pro mne to nejsou silácké řeči.
Pro mne je to otázka vlastních priorit. Na čem mi záleží.

a jak můžeš vědět, že otci nezáleží na dítěti stejně jako tobě? o násilí a pod. se tady zakladatelka vůbec nebavila. Samozřejmě nenechám dítě v patologickém prostředí. Ale pokud si dva lidi prostě přestanou rozumět, nebo si najdou jiné partnery, nemá nikdo (ani matka) výhradní právo sbalit dítě a odejít. tvé pudy chápu, ale muži je mohou mít stejné :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí