Odešla tu některá od rodiny?

Anonymní
4.3.16 15:12

Odešla tu některá od rodiny?

Ahoj holky. Chtěla bych vědět, je ti nějaka žena, máma, která na tom byla z jakéhokoliv důvodu tak špatně psychicky, citově, že se rozhodla zbalit tašku a odejít od všeho toho stresu, zmatku, nemoci, disharmonie, problémů? Ze nevidela zadne vychodisko, unik, ze to radeji opustila i za cenu odsouzeni okolim a za cenu ztraty rodiny? Znáte takovou ženu? Co bylo pro vás/ji bodem zlomu? Co se v životě musí stát aby zodpovědná holka, do určité chvíle skvělá žena a máma prostě praskla do bot? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4367
4.3.16 15:23
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Chtěla bych vědět, je ti nějaka žena, máma, která na tom byla z jakéhokoliv důvodu tak špatně psychicky, citově, že se rozhodla zbalit tašku a odejít od všeho toho stresu, zmatku, nemoci, disharmonie, problémů? Ze nevidela zadne vychodisko, unik, ze to radeji opustila i za cenu odsouzeni okolim a za cenu ztraty rodiny? Znáte takovou ženu? Co bylo pro vás/ji bodem zlomu? Co se v životě musí stát aby zodpovědná holka, do určité chvíle skvělá žena a máma prostě praskla do bot? :think:

Připomnělo mi to film Hodiny /úžasný film/.
jinak neznám, ale znám pár „maminek“, které by udělaly lépe, kdyby odešly než když zůstávají a do dítěte vkládají jen lhostejnost, nezájem, a to ještě v tom lepším případě..
Nikoho bych neodsoudila ani za takovou věc, protože nikdo se nemůže plně vžít do druhého člověka a naprosto pochopit jeho pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.16 15:23

Moje teta tohle udělala když bylo jejím dětem (můj bratránek a sestřenice) 9 a 12 let. Do dnes jí to vyčítají a nemají moc dobrý vztah. Odešla od všech - do ciziny. Pak se teda vrátila, i strejda jí vzal po letech zpět. Ale děti co mámu potřebovali neodpustili.
Někdo to prostě neunese tu zodpovědnost, někdy jsem nad tím taky zapřemýšlela jestli bych byla schopná zmizet odevšeho.. ale děti by mi prostě chyběli. Nedokázala bych to.

• Citovat
  • Upravit
79
4.3.16 15:33

Pro me byla neprekonatelna prekazka tchyne primo v baraku, jeji rozmazlenej syn(pritel muj) a vecny buzerovani ze neumim varit v 20.letech, ze nemuzu nadasadit synovy tehdy rocnimu cepici protoze nebylo minus 20st. Ale skoro jaro. Taky sem poslouchala od byvaleho dementa jak bez nej nejsem nic, a ze je to jeho dum, a jeho syn a ze mi ho nedaj s mamou. Pak prisel zlom…" ja se priserne zamilovala, a dement mi poprve rekl ze sem krava a tahle chvile byla ta'na kterou sem cekala. V patek 4.ledna 2011 jsem v 15h odesla s taskou. Vdala jsem se o mesic pozdeji za sveho nynejsiho manzela, a tri roky se soudila o syna, dement dodrzel svoje vyhruzky. Jeho mama letos zemrela. A jemu teprve ted doslo ze je dement. Ja toho rozhodnuti urcite nelituju!!! Mam dalsi dve deti s manzelem a klid v dusi. :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
4.3.16 15:35

Jedna ženská z baráku utekla k alkoholu. jedna známá k milenci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
4.3.16 15:39
@Lusanita píše:
Pro me byla neprekonatelna prekazka tchyne primo v baraku, jeji rozmazlenej syn(pritel muj) a vecny buzerovani ze neumim varit v 20.letech, ze nemuzu nadasadit synovy tehdy rocnimu cepici protoze nebylo minus 20st. Ale skoro jaro. Taky sem poslouchala od byvaleho dementa jak bez nej nejsem nic, a ze je to jeho dum, a jeho syn a ze mi ho nedaj s mamou. Pak prisel zlom…" ja se priserne zamilovala, a dement mi poprve rekl ze sem krava a tahle chvile byla ta'na kterou sem cekala. V patek 4.ledna 2011 jsem v 15h odesla s taskou. Vdala jsem se o mesic pozdeji za sveho nynejsiho manzela, a tri roky se soudila o syna, dement dodrzel svoje vyhruzky. Jeho mama letos zemrela. A jemu teprve ted doslo ze je dement. Ja toho rozhodnuti urcite nelituju!!! Mam dalsi dve deti s manzelem a klid v dusi. :srdce: :*

Za měsíc se vdala??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
4.3.16 15:40

Moje máma ode mě a sestry odešla, když mě bylo 9 a sestře 11 let. Kvůli drogám. Než definitivně odešla, byli doby kdy se neukázala týden pak se vrátila a pak zas a zas, táta to nesl zle a mámu zbil, bylo to poprvé a ppak už naposledy. Nerozloucila se, jen dopis ve schránce. Vrátila se za tři roky v jiném stavu, léčila se a už 12 let je ok…jen ty vzpomínky no :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
4.3.16 15:42
@kve-tinka píše:
Za měsíc se vdala??? 8o

Manzel rekl v ten patek'jesli si ho vezmu, tak jsme si rekli ze se vezmem hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
4.3.16 15:45

Znám takovou ženu - mojí mamku. Odešla od nás na cca 3 roky, když jsem byla na základce. Bydlela u dědy a babičky. Co se v té době dělo, je pro naší rodinu tabu, nikdy jsme se důvod nedozvěděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
4.3.16 15:46

@Lusanita tos odesla bez syna? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
4.3.16 15:48

Moje kamarádka má tetu, odešla od manžela a 2 dětí, když se zamilovala. Dětem bylo asi tak 10 a 14, zůstaly v péči manžela. Vztah s dětmi má velice složitý, i když jsou nyní děti již dospělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
4.3.16 15:48
@Lusanita píše:
Pro me byla neprekonatelna prekazka tchyne primo v baraku, jeji rozmazlenej syn(pritel muj) a vecny buzerovani ze neumim varit v 20.letech, ze nemuzu nadasadit synovy tehdy rocnimu cepici protoze nebylo minus 20st. Ale skoro jaro. Taky sem poslouchala od byvaleho dementa jak bez nej nejsem nic, a ze je to jeho dum, a jeho syn a ze mi ho nedaj s mamou. Pak prisel zlom…" ja se priserne zamilovala, a dement mi poprve rekl ze sem krava a tahle chvile byla ta'na kterou sem cekala. V patek 4.ledna 2011 jsem v 15h odesla s taskou. Vdala jsem se o mesic pozdeji za sveho nynejsiho manzela, a tri roky se soudila o syna, dement dodrzel svoje vyhruzky. Jeho mama letos zemrela. A jemu teprve ted doslo ze je dement. Ja toho rozhodnuti urcite nelituju!!! Mam dalsi dve deti s manzelem a klid v dusi. :srdce: :*

Jak si takhle skvělá ženská jako ty může vzít takový dementa :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.16 15:51

Odesla od nas mama…byla tezka alkoholicka.My se sestrou jsme skoncili v DD. Rekla bych, ze spoustec bylo umrti prvniho ditete - ktere zrejme neprimo zavinila a nasledne cely zivot spatny vyber partneru.
Zenu takovou bych nesoudila. Dlouho jsem nedokazala matce odpustit. ted jako dospela, po zkusenostech mych ci okoli na jednu stranu matcin konecny utek chapu.

• Citovat
  • Upravit
29577
4.3.16 15:51

@Lusanita ty jsi odešla bez syna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6882
4.3.16 15:52

@Lusanita ale tak to jste se scházeli ještě za zády bývalého, ne?!?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí