Odkdy bije srdíčko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59396
18.9.11 16:29

to mě mrzí :-? a víš kdy byla ovulace? i když já 100% věděla kdy jsme otěhotněla a pak tam byl 9 dnů rozdíl 8-o . nechci dávat zbytečné naděje ale třeba jen byla pozdě ovu a v úterý bude posun k lepšímu :palec: . mě lékaři nedávali ani 5% šanci :-? a nakonec vše dobře dopadlo. Já byla po svém prvním potratu na genetice a prý asi náhoda. Žádná náhoda, chyba lékaře :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JaninaJJ
20.9.11 08:22

právě že podle mě ovulace byla dřív než podle lékařských měřítek, takže to srdičko mělo dost času se rozpumpovat, na doktorovi jsem poznala, že má jasno a ten týden mi dává jen pro můj klid.uvidím zítra, každopádně beru tašku s sebou:-(
Jak to myslíš chyba lékaře??

• Citovat
  • Upravit
honey23
2.7.13 15:19

srdíčko

Ahoj holky,
ráda bych se optala.. jsem těhu 6. týdnů, minulý týden jsme se přítelem rafli kvůli pitomosti, já pak měla bolesti v bříšku, jela jsem na gyn. pohotovost, řekli mi, že srdíčko tluče a mrňous je 2.5cm, šla jsem dnes ke své gynekoložce, která je opravdu třída a řekla mi, že srdíčko netluče..:( že to může být nepravidelnost, ale za 2 týdny mám jít na kontrolu. Strašně se bojím, abych o něj nepřišla:(( máte někdo zkušenosti s tím, že srdíčko tlouklo a potom někdy ne a potom zase ano..?
Děkuji moc za odpovědi..

• Citovat
  • Upravit
35798
2.7.13 15:23

2,5 cm v 6tt? Podle me tluce nebo netluce, obcas je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
2.7.13 15:25
@pikola píše:
2,5 cm v 6tt? Podle me tluce nebo netluce, obcas je blbost.

podle mě taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.7.13 15:46

2,5 cm v 6.tt? V tomto tydnu ma par milimentru, natoz centrimetru! Nicmene i ja jsem se nesetkala s tim, ze by srdicko stridave bilo. Nekomu ale muze zacit az pozdeji (mne v 6.tt, kamaradce v 8.tt). Preji pevne nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3149
2.7.13 15:50

Většinou v 6tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
2.7.13 15:55

Aby jednou tlouklo a podruhé ne je nesmysl. jedině co je možné je že tvoje doktorka má horší utz než v nemocnici a nic neviděla. nezbývá než čekat. ale 2,5 cm by mělo mít dítě někdy kolem 9tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.7.13 16:09

A není náhodou 2,5cm komplet gestační váček a vůbec „to všecko“. To by tak odpovídalo, ne? Jinak u mě srdíčko v 6+2tt byla červená tečka na uzt, což nemuselo být na horším vidět..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
2.7.13 16:26

Ja mela v 6+1 asi 4 mm :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
6.7.13 13:49
@Lucella píše:
A není náhodou 2,5cm komplet gestační váček a vůbec „to všecko“. To by tak odpovídalo, ne? Jinak u mě srdíčko v 6+2tt byla červená tečka na uzt, což nemuselo být na horším vidět..?

Srdeční akce jde vidět na všech uz. Ta se měří jinak, vidíš i její křivku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
6.7.13 19:17

Bohužel to se asi nestává..:( Já v 8tt měla krásné srdíčko a ve 12 tt už ne..zamlklý potrat..ne že bych chtěla strašit…ale myslím si, že srdeční akci vidí na všech UZ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
25.8.14 17:27

Ahojda, dnes jsem byla na kontrole na utz. Jsem tehotna, cca 6 tydnu. V 5t melo mimi 8 mm a nyni 10 mm, srdecni akce nebyla videt. Doktor mi hned rekl ze se plod prestal vyvijet. Vzal mi krev a mam prestat uzivat utrogestan. A cekat na samovolny potrat :,( ale stale tomu nemuzu uverit. A cekam na zazrak. Uz jednou jsem potratila. Ted po roce snazeni a dva mrsice s clostikem se podarilo. Muzu jeste cekat zazrak? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
1.11.15 10:59

Ahoj mám podobnou otázku… Jsem v cca 5.týdnu a když mi na tehot. testech stále tmavne víc a víc ta druhá čárka, tak by to mělo znamenat, že plod stále žije a vyvíjí se? Vím, že mimoděložní to nepozná-paní doktorka v. týdnu viděla na UZ pidi tečku v děloze, tak se o mimoděložní nejspíše nejedná.. Dalo by se doma zatím uklidňovat. než pujdu na další kontrolu, že když tmavne druhá čárka na testui, že se plod vyvíjí a není mrtvý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty