Odkoupení nábytku z bytu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.1.19 18:48

Odkoupeni nabytku

Budu se stehovat z pronajateho bytu. Do bytu jsem zakoupila obrovskou skrin a postel. Ani neuvazuji, ze bych si nabytek brala s sebou, v novem byte budu mit. Pristoupili byste jako novi najemci na nabidku odkupu nabytku? Popravde si nedovedu predstavit prodavat zvlast, skrin je opravdu obrovska, tezka a lopotilo se s ni nekolik chlapu. Prosim anonym z duvodu os. informaci.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
2.1.19 18:51

Záleží na tom, zda noví nájemci budou mít vlastní nábytek a na ceně, kterou za to budeš chtít.

• Citovat
  • Upravit
32079
2.1.19 18:51

A proč to nenabídneš k odkupu majiteli bytu, třeba by to koupil on? Já jako nový nájemce bych to asi taky od tebe koupila, když to tam není, stejně si to ty další musí pořídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
2.1.19 18:53

Tak záleží kdo kupuje nebo se stěhuje po vás, jestli mají svůj nábytek nebo budou zařizovat nové. Já bych to třeba nechtěla, máme svého hromadu a neměla bych pak místo. Ségra když se stěhovala tak odkoupila nábytek po předchozím majiteli, měli od nich celou obývací stěnu, skříně v šatně, pračku a lednici, svoji měla akorát postel a komody tak ji to přišlo vhod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
2.1.19 18:59

Já osobně bych třeba neodkoupila. Spousta lidí má taky různý vkus nebo nějaký nábytek který se třeba k tomu odkoupenemu nemusí hodit. A taky by asi hodně záleželo na ceně. Každopádně už jen pronájem není levnou záležitostí, u nás to vyšlo na skoro 50tis (kauce, nájem, stěhování atd.) takže i z toho důvodu si myslím že moc lidí nekoupí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
2.1.19 18:59

Já jsem pronajímala, za mě musím napsat, že to spíše nevidím.
Já jsem měla v bytě svůj nový nábytek a přesto jsem byla ráda, že si ho tam „nechali“ zadarmo. Přesně jak píšeš, jen z jiného úhlu pohledu. Když jsem si představila, jak je velký a těžký a kolik se s ní lopotilo chlapů a kolik by to stálo energie/financí/času jej přestěhovat. A navíc představ si, jak by řešili oni, když jim skončil nájem :nevim: Za mě zbytečná komplikace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68927
2.1.19 19:10

A vy víte, kdo tam půjde po vás? Pokud ano, tak bych se jich na rovinu zeptala (popř. přes majitele, pokud ten někoho má). Pokud ne a majitel zatím nikoho nemá, tak to můžete nabídnout leda jemu. Ale z pohledu majitele bych do toho nejspíš nešla. Protože spousta nájemníků má svoje vlastní, každý má jiný vkus a výhodou by to bylo třeba tehdy, pokud bych to pronajímala jako částečně zařízené studentům bez nábytku a prostředků. Ale ani tak bych vám za to moc nedala. Nicméně za zkoušku zeptat se nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný