Odložena půlka zubu u dítěte, zubař?

542
10.1.17 20:16

Ulomena půlka zubu u dítěte, zubař?

Zdravím, synovi se zlomila půlka zubu -mléčného- čtyřka dole o víkendu, nebolí ho to.Mam s nim letět k zubařce? At nejsem za hysterku.., ja si říkám, ze raději jo, at to nějak zpevni a třeba časem ho to nezačne bolet, ale je to mlecnacek- tak nevím, jestli to bude řešit..Meli jste podobnou zkušenost?

Příspěvek upraven 10.01.17 v 20:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.1.17 20:17

Kamarádky holčička si takhle urazila zoubek a pak začal černat a musel ven, tak já bych raději šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
10.1.17 20:28

Malej si uomit kus predni jednicky pri padu. Byl patek odpoledne, takze bych musela na pohotovost. Nikam jsem nesla. Na preventivce zubarka koukla a rekla ze to nic neni. Oni stejne s tim nic ted nic neudelaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
10.1.17 20:40

Raději bych šla nebo tam zavolala a zeptala se tam. Raději ke své zubařce než později na pohotovost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22042
10.1.17 20:52

Jsem přemýšlela, jak se odkládá zub :mrgreen: :mrgreen:

K zubaři bych šla - sice s tím nic neudělá, ale přinejmenším to zkontroluje a zabrousí, aby nikde nezůstala ostřejší hrana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
10.1.17 20:53

Synovi se také kousek ulomil a měl tam kaz, takže vrtání a plomba. Zubařka prohlásila, že zdravý zub se neulomí (neberu v potaz úraz pád, tam ano).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.17 20:54

Jestli dobře počítám tak to už je stolička ne? :think: to bych asi zašla naše zubařka nic nedělá s předními (řezáky) ale zbytek jo nebo ji zavolej a zeptej se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
10.1.17 21:51

My jsme se synem byli..zubar by to mel videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21600
11.1.17 07:55

@santape ulomená stolička je dost nepříjemná. Ty se mění za druhé až tak ve 12 letech. Určitě běžte k zubařce co nejdřív, ať se na to podívá, ošetří, případně domodeluje, ať tam zub co nejdéle udržíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
24.1.17 12:46

Určitě běžte já si tohle prodělala sama jako malá a po nějakém čase to začalo bolet a být dost citlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí