odložit očkování a nebo ne???

390
13.1.10 19:25

odložit očkování a nebo ne???

Ahoj holky,
máme jit zítra s malým na druhou dávku priorixu a malému se dneska spustila rýma. Budu volat zítra doktorce jestli máme přijít, ale chtěla bych vědět i váš názor. Jo abych nezapoměla, měli jsme jít už v prosinci, ale malý byl nemocný, tak se to odložilo na leden. Nevím jestli se to ještě může odložit.
Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2073
13.1.10 19:41

Urcite bych se poradail s doktorkou - ta nejlip vi jestli se to muze jeste odlozit a zda ryma vadi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
13.1.10 20:23

Ja jsem po jedné zkušenosti raději chodila ža byl malý uplně fit. Jednou mi ho pichla když měl malou rýmu a pak to spustilo reakci. Sama doktorka řekla že to mohlo ale nemuselo být z toho..ale už jsem nikdy nešla když malý kuckal..nebo měl rýmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
13.1.10 20:30

Naše dr. dítě s rýmou nenaočkuje. Jen opravdu zdravé dítě. Jo a mimochodem malá často marodí takže spalničky… ještě naočkované nemáme vůbec. Dívám se, že máme stejně staré dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
13.1.10 20:48

Naše doktorka taky očkuje jen opravdu zdravé děti :kytka: Protože rýma může být počátek další infekce,která už v organismu je,ale ještě se nerozeběhla.

Já si myslím,že to jde posunout.Jsou na to nějaké tabulky a normy.Já bych své dítě s rýmou očkovat nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
14.1.10 10:28

Děkuji za odpovědi. Očkování nám doktorka odložila. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek