Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
máme jit zítra s malým na druhou dávku priorixu a malému se dneska spustila rýma. Budu volat zítra doktorce jestli máme přijít, ale chtěla bych vědět i váš názor. Jo abych nezapoměla, měli jsme jít už v prosinci, ale malý byl nemocný, tak se to odložilo na leden. Nevím jestli se to ještě může odložit.
Děkuji za odpovědi.
Urcite bych se poradail s doktorkou - ta nejlip vi jestli se to muze jeste odlozit a zda ryma vadi.
Ja jsem po jedné zkušenosti raději chodila ža byl malý uplně fit. Jednou mi ho pichla když měl malou rýmu a pak to spustilo reakci. Sama doktorka řekla že to mohlo ale nemuselo být z toho..ale už jsem nikdy nešla když malý kuckal..nebo měl rýmu…
Naše dr. dítě s rýmou nenaočkuje. Jen opravdu zdravé dítě. Jo a mimochodem malá často marodí takže spalničky… ještě naočkované nemáme vůbec. Dívám se, že máme stejně staré dítě.
Naše doktorka taky očkuje jen opravdu zdravé děti
Protože rýma může být počátek další infekce,která už v organismu je,ale ještě se nerozeběhla.
Já si myslím,že to jde posunout.Jsou na to nějaké tabulky a normy.Já bych své dítě s rýmou očkovat nenechala.
Děkuji za odpovědi. Očkování nám doktorka odložila. Hezký den.